Şimdi Ara

seste parazit. (motor sesi emiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemim motor sesini almaya başladı.önceden böyle birşey yoktu. sadece motor sesi değil farları yakınca bile çat çat ses çıkarıyor. rca kabloları ve elektrik kabloları farklı yerden çekildi. şase kablosunu yeniledim. rca kablosuna şase verdim biraz azaldı fakat hala devam ediyor. ses filtrersi olduğunu biliyorum ama o son çare. sizce neler yapmalıyım?

amfi: edison ed-505a
    teyp: pioneer deh - 6050ub

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brainiac_x -- 1 Eylül 2008; 20:03:29 >

• Arkadaşım benim de önereceğim şeyi yazmışsın zaten.Son çare dediğin parçayı alıp kullanacaksın.Arkadaşımın da başına gelmişti bu olay.
  • haftasonu tüm seti dağıtıp bakımını yapıp daha titiz bir şekilde toplicam. bakalım ne olucak.
  • merhaba
    eğer teyıbınızın içinden amfi çıkış ucundakı şase yolu yanıksa yine parazit yapar bence başkabır teyıpdene ondan sonra uraş
    iyi günler
  • + kablolari ile rca kabollarinin biri sagdan biri soldan geçirilirse sorun çözülücektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

+ kablolari ile rca kabollarinin biri sagdan biri soldan geçirilirse sorun çözülücektir.

ayrı yerden çekildi zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: locked13

merhaba
    eğer teyıbınızın içinden amfi çıkış ucundakı şase yolu yanıksa yine parazit yapar bence başkabır teyıpdene ondan sonra uraş
    iyi günler

sorun büyük ihtimalle teypten. teybin - kablosunu ayırıp boşta bırakıyorum rcaları söküyorum teyp yine çalışıyor. anlamadım bu işi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egzos sesi problemi..
    18 yıl önce açıldı
    Laptoptan gelen hırıltı sesi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı dert bende de oldu , tesisatı değiştirip elden geçirelim dediler , ancak çok çok güvendiğim yılların ustası bir abim hiç kurcalama anfiyi sök bana bırak dedi , şaselemeden kaynaklanıyormuş anfinin içinden halledeceğim dedi , ona güvenirim.....
  • karar verdim haftasonu tüm seti dağıtıcam. mutlaka biyerden belli olucak sorunun nedeni. deneme yanılma yoluyla.
  • sorunu çözdüm. asıl sorun teypteymiş. dek çıkış sigortası yanmış. rcalara kalın bir kabloyla şase verirsem parazit sesi kesilmiyor. fakat ince ve kaliteli bir kabloyla sağlam yerden şase verince sorun çözülüyor.ben şaseyi sadece teybin arkasından verdim. amfinin ordanda şase verirsem yine parazit yapıyor. teybin içini açıp yanan sigortayı lehimlemek gerekiyor. birde teyp çalışırken rca ları dökersek ses kısık bile olsa bu sigorta zarar görebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.