Şimdi Ara

Custom Crosshair (by cLaW )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Programı Can (cLLaW) attı bende küçük bi düzenleme yaptım. Ekran ayarı 800*600 a göre tamamdır(-112 | 84) Diğer çözünürlüklere göre ayarlarsınız deneyerek. Ben deneyerek buldum 800*600 için. Programı açınca ordaki Load a tıklayarak hangi crosshair olduğunu seçebilirsiniz. Programı açıp oyuna giriyorsunuz ve Ctrl+5 e basıyorsunuz ekranın ortasına gelecektir crosshair. Oyundan çıkınca ctrl+5 ve ctrl+4 e tekrar basmanız gerek yoksa mouse imlecini göremezsiniz . Biraz araştırarak programı daha iyi anlarsınız. Araştırma derken programı deneyin biraz önce .

Kolay kullanım ;
    Programı açınca ilk Load a tılayıp resmi seçin sonra Show Corsshair ı etkin hale getirin, sonra Offset yazıyor onun sonundaki rakamı silip tekrar yazın. Karşısında Y yazıyor ona da aynısını yapın ve servera girin ve ctrl + 5 e basın . Oyundan çıkarsanız tekrar ctrl+5 e basıp mouse imlecini getirin .

800*600 de crosshair oyundayken ortada olmazsa Offset yazan yere -112 Karşısındaki Y yazan yere 84 yazın .

http://rapidshare.com/files/141693514/CustomCrosshair.rar.html
    Linki kopyala yapıştır yapınız .

Resimli anlatm ;

Custom Crosshair (by cLaW )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 1 Eylül 2008; 8:03:09 >

| MSI B450 GAMING PLUS MAX | AMD Ryzen 3700X | ASUS GTX1060 ROG STRIX | G-Skill RipjawsV 32GB 3600Mhz | Seagate SV35 2TB / Corsair Force LS / Sandisk SSD Plus 240GB | Tagan 2ForceII 800W | Bloody A90 Gaming Mouse | Thermaltake Armor+ MX | LG 27MP36HQ-B |

• Teşekkürler Cicim :D Arkadaşın biri istiodu Basit bişi buLdum Hadi Hayırlara Vesile Olsun :D awple Coşmayın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi älg -- 1 Eylül 2008; 10:08:11 >

Orjinalden alıntı: Yokistant

Ben istiyordum güzel sağol da bu tam ortaya gelmiyor.1280*1024 kullanıyorum

1024 * 768 ise [0 | 0] da tam ortaya gelir . 800 * 600 ise [-118 | 84] de tam ortaya gelir. 84 + olacak program - olarak kaydediyor kapatınca sanırım onu düzeltmeniz gerekiyor . 1280 * 1024 bilmiyorum denemeniz lazım. Birde normal ekra ayarı mı 1280 * 1024 yoksa cs ayarı mı 1280 * 1240 .

Bir de normal ekran ve cs deki ekran ayarını yazarsan yardımcı olabilirim. Benim normal 1024 * 768 cs deki ekran 800 * 600 . Cs deki ayarı 1024 * 768 yapınca [0 | 0] da ortada oluyor .

quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

awp de crosshair görmemize mi yarayacak?

Sadece awp değil tüm silahlarda seçtiğin crosshair görünür .
    | MSI B450 GAMING PLUS MAX | AMD Ryzen 3700X | ASUS GTX1060 ROG STRIX | G-Skill RipjawsV 32GB 3600Mhz | Seagate SV35 2TB / Corsair Force LS / Sandisk SSD Plus 240GB | Tagan 2ForceII 800W | Bloody A90 Gaming Mouse | Thermaltake Armor+ MX | LG 27MP36HQ-B |

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seçtiğin derken yani crosshairi mi istediğimiz gibi yapabiliyoruz?

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

seçtiğin derken yani crosshairi mi istediğimiz gibi yapabiliyoruz?

Orda 9 tane crosshair işareti var onların içinden istediğin gibi yapabilirsin. Ayrıca ps bilgin varsa değiştirerek te yapabilirsin . Programı açınca Load a basıp birini seçmen gerekiyor.
  • Buda bir hile türü sayılabilir

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

Buda bir hile türü sayılabilir

Sende kullan

Bmw 5.28i
    ∫ ﻉﻡﺎﻪาﻪﺋﻁﻪ ∫
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

Buda bir hile türü sayılabilir

Aim almıyo korkma sadece şekil. İsteyen o şekli monitöre de çizer
  • bunun en yüksek olanı yokmu hani en sondaki çözünürlük için olan?

+awpde ch olsa nolur sanki tutucak

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||
  • quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

bos isler bunlar

+awpde ch olsa nolur sanki tutucak

orasıda Doğru yaw :D Adamın dibinde Aim alıp sıksan bile Ucuo Kurşun

Bu arada bir ipuçu Verim x 0 y 0 Değerleri hep Ortasıdır Ama Masaüstü Çözünürlüğünüzün Eğer 1152x864 se Oyunda 1024x768 se 0 x 0 y sadece 1152x864 çözünürlüğünde orta olur 1024 de Deil Bunun için oyunun çözünürlüğü neyse programı kullanmak için Ekran çözünürlüğünüzü oyunun çözünürlüğüne eşdeğer oalrak değiştirin 0 x 0 y değerlerinde Açın Ch yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxitcL -- 1 Eylül 2008; 21:00:58 >

• _____________________________
    www.aykutum.net | AykuTum |

http://facebook.com/aykutumlive
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.