Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Artis mi? Ne artisi? Artis ne arar la bazarda! Ben öyle bir şey görmedim, ben 55 yaşındayım. Biz araba alışverişi için geliyoruz buraya. Artis olarak gelmez bize o işler.
Siz bize muhtaçsınız. Sizin herşeyiniz bizim elimizde. Çünkü yemeğinizi biz yapıyoruz, çocuklarınızı okula biz taşıyoruz, sizin kurduğunuz o fabrikalarda biz çalışıyoruz. Biz her yerdeyiz.
Beach Buggy gibi bişey olmuş bu be.Ama jantlarını beğendim.Sevdiğim gibi;çok kollu.
Bu resimlerin photoshop olma ihtimali var mıdır desem?
edit:ekleme
Kasa normal kasa. Ama üst taraf bariz PS. Belli ediyor kendini aynadan. Aracn normal rengi parlak ama ayna parlak değil. Hafif arkaya doğru baktığınızda da belli oluyor.
Bu resimlerin photoshop olma ihtimali var mıdır desem?
edit:ekleme
Kasa normal kasa. Ama üst taraf bariz PS. Belli ediyor kendini aynadan. Aracn normal rengi parlak ama ayna parlak değil. Hafif arkaya doğru baktığınızda da belli oluyor.
Yanlız Ünal geçen gün bir arkadaş Caddy'yle ilgili bir konu açmıştı hani.Değişik bir Caddy modeliydi.
Hatırlıyorsundur sanırım ve orada bahsi geçen yazıda Caddy'nin tanıtılacağı fuarda bu yeni Portofino'nun da tanıtılacağı yazıyordu.Ondan sordum resimler gerçek olabilir mi diye?
Şimdi ortada bir haber var bu araçal ilgili;çıkıcak yani ama resimler gerçekten çok basit;yani Fiat mühendislere para verip de bunu yaptırmaz gibime geliyor.Hiçkimse almaz ki bunu.Çok basit bir tasarım.
Hatırlıyorsundur sanırım ve orada bahsi geçen yazıda Caddy'nin tanıtılacağı fuarda bu yeni Portofino'nun da tanıtılacağı yazıyordu.Ondan sordum resimler gerçek olabilir mi diye?
Şimdi ortada bir haber var bu araçal ilgili;çıkıcak yani ama resimler gerçekten çok basit;yani Fiat mühendislere para verip de bunu yaptırmaz gibime geliyor.Hiçkimse almaz ki bunu.Çok basit bir tasarım.
Kapıların pardon halatların üstü hani geleceğe dönüş filmindeki arabanın kağıları gibi yukarı açılma amacıyla yapılmış bir şerit var üstte.
Bu aracı çıkartabilir belki doğru ama bu fotoğraf iğrenç olmuş.