İyi günler arkadaşlar... benim receiver goldmaster SAT 55000 CI ve yeni kanalları ararken uydu seçip ona göre kanal arıyorum ve orada türksat 3a yazmıyor... türksat 3a daki kanalları izleyemiyorum.... bunun için ne yapabilirim ... yardımlarınızı bekliyorum ... mesala türksat3a 12729 /30000 /horizontal bu kanalı yapmak istiyorum ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Arkadaşlar bende show, atv ve fox çıkmıyor bir türlü. Sinyal seviyesi gayet iyi ama yayını yok. Diğer tüm kanalları güncelledim. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
Çıkmayan kanalların Eski transponder frekans PID vs... silip yeniden doğru transponder frekans sembol fec vs girip taratırsan çıkması lazım. Silmeden taratırsan bazen saçmalıyor sinyal varken görüntüyü çözemiyor.
Otomatik taramaTransponderı olan: 12731 ....3333.... 3/4 ...Vertical ...den network taraması yaptırırsan da tüm yeni kanalları bulması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 27 Ekim 2008; 16:59:53 >
NTV,CNBCE ve E2 bende de yok.Receiver'ı resetledim boş tp'leri sildim.Bu kanal grubunun değerlerini giriyorum sinyal var kendisi yok hepsi listesinde.Sorun nedir bilen var mı?
Bu nasıl iştir anlayamadım. 1 ay önce 2008 yazılımı yüklettim( bundan önceki yazılım 2005 yazılımı idi.). Şimdi de türksat 3A diye bir şey çıkardılar. Yazılımı kendim yüklerim diye RS232 bağlantı kablosu da aldım. En son 2008 yazılımı nereden bulabilirim.
NTV,CNBCE ve E2 bende de yok.Receiver'ı resetledim boş tp'leri sildim.Bu kanal grubunun değerlerini giriyorum sinyal var kendisi yok hepsi listesinde.Sorun nedir bilen var mı?
Aynı sorun bendede var. nextstar 12500 CI Kullanıorum.
arkadaslar selam, yeni turksat otomatik kanal arama frekansına geliyorum ama kalite yok. 12731, 3333, dikey(v), 3/4 ayarlıyorum manuel tp aramadan. ama kalite sıfır diyor ve dolayısıyla aramada yapmıyor. cihazım redline cs100x bu arada. kalite gelmemesinin nedeni ne olabilir bilen arkadaslar lutfen yorum bekliyorum. çanak çömlekle filan oynamadım hiç bugun geldim direk otomatik arama frekansını girdim ama gel gorki kalite sıfır hiç tık aramada yapamıyorum yardım lutfen
arkadaslar selam, yeni turksat otomatik kanal arama frekansına geliyorum ama kalite yok. 12731, 3333, dikey(v), 3/4 ayarlıyorum manuel tp aramadan. ama kalite sıfır diyor ve dolayısıyla aramada yapmıyor. cihazım redline cs100x bu arada. kalite gelmemesinin nedeni ne olabilir bilen arkadaslar lutfen yorum bekliyorum. çanak çömlekle filan oynamadım hiç bugun geldim direk otomatik arama frekansını girdim ama gel gorki kalite sıfır hiç tık aramada yapamıyorum yardım lutfen
Bendede aynı cıhaz var kanal lıstesı gelene kadar 273 kanalla ıdare etcez hıcbır sorun cıkarmadı bana bulamadıgı gostermedıgı kanal yok..forumda bırcok resımde verdım..