Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
türksat 3a sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> türksat 3a sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
veritasc

30 Ağustos 2008; 16:35:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İyi günler arkadaşlar...
benim receiver goldmaster SAT 55000 CI
ve yeni kanalları ararken uydu seçip ona göre kanal arıyorum ve orada türksat 3a yazmıyor...
türksat 3a daki kanalları izleyemiyorum....
bunun için ne yapabilirim ... yardımlarınızı bekliyorum ...
mesala türksat3a 12729 /30000 /horizontal bu kanalı yapmak istiyorum
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

crazydrake

9 Eylül 2008; 0:56:31 

türksat 1c uydusunun yerine geçen uydunun adı türksat 3a'dır yani senin receiverdaki türksat 1c = türksat 3a

. . .

İntel core 2 quad Q6600 - asus p5k-se anakart - asus en8600GT 512MB MAGİC - 4 GB 800Mhz Kingston RAM - aopen 350watt kasa - Samsung 320GB 7200RPM SATAII Harddisk - Samsung 2232BW 22'' Widescreen LCD Monitör + 15'' HP Monitör - a4tech wireless set(yakında :) - HP PSC1410 all in one yazıcı + tarayıcı - Windows Vista Ultimate 64 bit

. . .
sugarboy

10 Eylül 2008; 14:12:10 

ikisi de aynı frekanstan ve açıdan yayın yapıyorlar
turksat 3adakileri izlersin zaten birşey yapmana gerek yok...

Eleştirilerinizi bekliyorum :)
http://www.fotokritik.com/kullanici/sugarboy/portfolyo

тяαвzσηѕρσя
veritasc

2 Ekim 2008; 17:27:59 

bilgileriniz icin cok tesekkurler iyi gunler...

jonathan1980tr

27 Ekim 2008; 16:44:14 

Arkadaşlar bende show, atv ve fox çıkmıyor bir türlü. Sinyal seviyesi gayet iyi ama yayını yok. Diğer tüm kanalları güncelledim. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

mastor1

27 Ekim 2008; 17:02:17 

Çıkmayan kanalların Eski transponder frekans PID vs... silip yeniden doğru transponder frekans sembol fec vs girip taratırsan çıkması lazım. Silmeden taratırsan bazen saçmalıyor sinyal varken görüntüyü çözemiyor.

Otomatik taramaTransponderı olan: 12731 ....3333.... 3/4 ...Vertical ...den network taraması yaptırırsan da tüm yeni kanalları bulması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 27 Ekim 2008; 16:59:53 >

jonathan1980tr

27 Ekim 2008; 17:24:11 

Maalesef işe yaramadı. Halen bahsettiğim kanallara ulaşamıyorum :(

hecemis

27 Ekim 2008; 17:30:47 

NTV,CNBCE ve E2 bende de yok.Receiver'ı resetledim boş tp'leri sildim.Bu kanal grubunun değerlerini giriyorum sinyal var kendisi yok hepsi listesinde.Sorun nedir bilen var mı?

jonathan1980tr

27 Ekim 2008; 17:32:27 

Bende de ntv grubu tam olarak var ama bahsettiğim fox, show ve atv yok. Bunun sebebi Türksattan gelen sinyaller mi acaba

mastor1

27 Ekim 2008; 17:54:00 

Akşama gidince benim de eskileri silip arama yapmam gerekiyor bakalım sonuç ne çıkacak

crazyfrogm

27 Ekim 2008; 20:00:58 

Bu nasıl iştir anlayamadım. 1 ay önce 2008 yazılımı yüklettim( bundan önceki yazılım 2005 yazılımı idi.). Şimdi de türksat 3A diye bir şey çıkardılar. Yazılımı kendim yüklerim diye RS232 bağlantı kablosu da aldım. En son 2008 yazılımı nereden bulabilirim.

Cain

28 Ekim 2008; 17:39:15 

quote:

Orjinalden alıntı: hecemis

NTV,CNBCE ve E2 bende de yok.Receiver'ı resetledim boş tp'leri sildim.Bu kanal grubunun değerlerini giriyorum sinyal var kendisi yok hepsi listesinde.Sorun nedir bilen var mı?

Aynı sorun bendede var. nextstar 12500 CI Kullanıorum.

PentaxK20D
18-55mm AL II
agesilaos

28 Ekim 2008; 18:12:26 

arkadaslar selam, yeni turksat otomatik kanal arama frekansına geliyorum ama kalite yok. 12731, 3333, dikey(v), 3/4 ayarlıyorum manuel tp aramadan. ama kalite sıfır diyor ve dolayısıyla aramada yapmıyor. cihazım redline cs100x bu arada. kalite gelmemesinin nedeni ne olabilir bilen arkadaslar lutfen yorum bekliyorum. çanak çömlekle filan oynamadım hiç bugun geldim direk otomatik arama frekansını girdim ama gel gorki kalite sıfır hiç tık aramada yapamıyorum yardım lutfen

Armamızda ki yıldız tüm yıldızlara bedeldir,
Çünkü o yıldız yalnız değil Ay'la beraberdir!...

asyacafe

28 Ekim 2008; 18:41:47 

quote:

Orjinalden alıntı: agesilaos

arkadaslar selam, yeni turksat otomatik kanal arama frekansına geliyorum ama kalite yok. 12731, 3333, dikey(v), 3/4 ayarlıyorum manuel tp aramadan. ama kalite sıfır diyor ve dolayısıyla aramada yapmıyor. cihazım redline cs100x bu arada. kalite gelmemesinin nedeni ne olabilir bilen arkadaslar lutfen yorum bekliyorum. çanak çömlekle filan oynamadım hiç bugun geldim direk otomatik arama frekansını girdim ama gel gorki kalite sıfır hiç tık aramada yapamıyorum yardım lutfen

Bendede aynı cıhaz var kanal lıstesı gelene kadar 273 kanalla ıdare etcez hıcbır sorun cıkarmadı bana bulamadıgı gostermedıgı kanal yok..forumda bırcok resımde verdım..

BUNU DAHA ONCE VERMISTIM kurulum burda

http://forum.donanimhaber.com/m_27431656/tm.htm#27431656

Burdada kanal lıstesı menuler sana tanıdık gelebılır

http://forum.donanimhaber.com/m_27438401/tm.htm#27442714

cok yakında kanal lıstesı uyduda olur o zaman kanallarını sıralı olarak ızlersın...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> türksat 3a sorunu Sayfa: [1]
Buraya git: