Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ZYXEL adsl modem kullanan arkadaşlara basit bir soru

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> ZYXEL adsl modem kullanan arkadaşlara basit bir soru Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hamlet7

30 Ağustos 2008; 16:13:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar zyxel modemin ara yüzüne girdiğimizde bağlantı hızını nereden görebiliyoruz yani mesela airteis modemlere girince giriş sayfasında bağlatı hızımız görünüyor 512/1024 yada 1024/4096 gibi peki bu zyxel lerin arayüzünde bu bağlantı hızını nereden bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim...

http://www.ruyalarve.biz

rüyaların en doğru ve isabetli yorumu
mutlaka deneyin farkı farkedeceksiniz.....
cod3nam3

30 Ağustos 2008; 16:49:50 

661 modelinde modeme bağlandığınızda (Web) hemen sağ alt köşede yazıyordu.

ByAdmin

Sisteme Gözat

30 Ağustos 2008; 17:04:34 

System Status içersindeki Show Statistics kısmından.

Nokia N85
Ayni dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
hamlet7

30 Ağustos 2008; 17:37:52 

evyallah arkadaşlar tşk ederim çok makbule geçti kolay gelsin...

http://www.ruyalarve.biz

rüyaların en doğru ve isabetli yorumu
mutlaka deneyin farkı farkedeceksiniz.....
serkansi

30 Ağustos 2008; 22:12:10 

Bu modemi kullanıyorum. Birisine şifremi vermiştim, ama artık kullanmasını istemiyorum. Şifreyi değiştirdim, ama halen onun bağlı olduğunu görebiliyorum. (Kopmadıkça bağlı mı kalıyor?)
Modem Web-Tabanlı yapılandırıcısının "Ağ - Yerel alan ağ - İstemci listesi" nde
Bu kişinin bağlantısını nasıl kesebilirim? Bağlı olan makinelerin bağlantılarını nasıl yönetebilirim?.

sd
Whoppix

30 Ağustos 2008; 22:45:05 

quote:

Orjinalden alıntı: serkansi

Bu modemi kullanıyorum. Birisine şifremi vermiştim, ama artık kullanmasını istemiyorum. Şifreyi değiştirdim, ama halen onun bağlı olduğunu görebiliyorum. (Kopmadıkça bağlı mı kalıyor?)
Modem Web-Tabanlı yapılandırıcısının "Ağ - Yerel alan ağ - İstemci listesi" nde
Bu kişinin bağlantısını nasıl kesebilirim? Bağlı olan makinelerin bağlantılarını nasıl yönetebilirim?.

şifresini verdim dediğin modemin web arayüzü şifresinimi yoksa wireless felenmi ?
ss ile gösteririsen anında yardım alabilirsin

serkansi

30 Ağustos 2008; 23:03:58 

wireless verdim. özellikle öğrenmek istediğim şey istemci listesindeki bilgisayarları nasıl yönetebilirim? yani mesela bağlı bir bilgisayarı nasıl çıkarıp engelleyebilirim?

sd
Whoppix

31 Ağustos 2008; 0:14:10 

quote:

Orjinalden alıntı: serkansi

wireless verdim. özellikle öğrenmek istediğim şey istemci listesindeki bilgisayarları nasıl yönetebilirim? yani mesela bağlı bir bilgisayarı nasıl çıkarıp engelleyebilirim?

mac filtreleme yapabilirsin ama bu hiç amahiçde güvenli bir çözüm olmaz. wireless şifreni değiştirebilirsin
benim bildiğim kadarıyla (ki 3 yıldır kullanıyorum bu modemi) o anda bağlı olan birini düşürme yok

zisan

31 Ağustos 2008; 9:54:03 

Hazır bu modemde konu açılmış bende de var bu meretten.Arada bir internet ışığı kırmızıya dönüyo ve sabit yanıyo.Acaba dedim biri wirelessi kırdıda download mı yapıyor.Şifre değiştirdim 3-5 gün düzeldi sonra gene aynı ben şifre değiştirip duracağım mı yoksa bu kırmızı ışık farklı bişi mi anlatmak istiyo bana

Whoppix

31 Ağustos 2008; 11:06:11 

quote:

Orjinalden alıntı: zisan

Hazır bu modemde konu açılmış bende de var bu meretten.Arada bir internet ışığı kırmızıya dönüyo ve sabit yanıyo.Acaba dedim biri wirelessi kırdıda download mı yapıyor.Şifre değiştirdim 3-5 gün düzeldi sonra gene aynı ben şifre değiştirip duracağım mı yoksa bu kırmızı ışık farklı bişi mi anlatmak istiyo bana

Senin modemine bağlı olan clientların hepsini DHCP tablosundan görebilirsin.
wan ışığında kırmızı olması içindeki yazılıma göre değişiyor. benim ilk aldığımda modemi PPPOA ilede bağlansaydı PPPOE ilede bağlansa yeşil yanıyordu ama en son yazılımda ise PPPOE ile bağlanınca turuncu yanıyor(kırmızıdan kasit buysa)

zyxel modemlerde adsl ayarı yaparken Naid Up mı ne öyle bir kutucuk var erğer onu işaretlemesen modem kendini standby moduna alıyor nezaman modeme bağlı bir pc internete çıkmak istere ozaman ozaman otomoatikmen bağlanıyor bu durmdada renk değiştirebilir.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> ZYXEL adsl modem kullanan arkadaşlara basit bir soru Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Apogee GT 1066MHz DDR2
Chaintech Apohee GT Marka 1066MHz 4GB DDR2 Kit
Cebit 08: Zyxel Standı
Zyxel'in çoklu ortam ve kablosuz ağ ürünleri hakkında bilgi alıyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç