İkinci el mesajı:1
Katılım zamanı: 9 Mart 2005; Şehir: İstanbul,Küçükçekmece Durum: Forumda değil
30 Ağustos 2008; 23:35:13
almayı düşünüyorum, yalnız kampanya koşulları içinde kazanılan haklar başka kişiye satılamaz devredilemez diyor...Nasıl yapılır bu işlem ? İletişim için PM atıyorum
İkinci el mesajı:8
Katılım zamanı: 21 Eylül 2007; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
4 Eylül 2008; 10:15:36
quote:
Orjinalden alıntı: Kozyatağı
bir başka mesajınızı gördüm bu arada;
quote:
Orjinalden alıntı: Astrx
Selam, Kullandığım uydu alıcısı bana ait (digi değil) ve Digiturkden aldığım modül ile izliyorum . Sunduğunuz paketi almak isterim ancak , benim durumumdaki DT üyeleri sizin paketi kullanabilir mi bilginiz var mı?
eğer bu şekilde halen abone iseniz bildiğim kadarıyla kurulum ücreti ödemezsiniz ama ekospor paketteki diğer bir çok kanalı turksatta bulunmadığından izleyemezsiniz en iyisi kurulum yaptırmanız...
Mevcut üyelik durumum şifre kulanmama uygun olmadığı için yeni kurulum yaptırmak zorunda olduğumu öğrendim , bu nedenle tek 12 aylık peşindeyim. Aksi takdirde ; [ kurulum ücreti ] + [ 3x4 için size ödeyeceğim ücret ] + [ mevcut modülümü koruyabilmek için aylık min paket ücreti (10 lira) ] ile astarı yüzünden pahalıya gelecek. 10 gün kadar önce burada 12 aylık satan arkadaşlar oldu ancak o günlerde tatilde olduğumdan kaçırdım ne yazıkki. Şifre şu anda zaten abone olanlar için çok avantajlı ancak sebebini anlayamadığım şekilde şifre satışları pek rağbet görmüyor. Ben normal digiturk receiver'lı abone olsaydım şifre almak için 1 dk durmazdım açıkçası.
İkinci el mesajı:8
Katılım zamanı: 24 Ağustos 2006; Şehir: İstanbul,Beşiktaş Durum: Forumda değil
4 Eylül 2008; 14:29:02
Kozyatagi'ndan sifreleri alip, Digiturk'u arayarak aktivite ettirdim. 1 senelik Lig TV eko paketim oldu. Hicbir sorun cikmadi, yardimlari icin Kozyatagi'na tesekkur ederim.