Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: !!!!!!.....QOSMIO F50 SERİSİ BURAYAAA.....!!!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: !!!!!!.....QOSMIO F50 SERİSİ BURAYAAA.....!!!!!! Sayfa: <<   < önceki  19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Monster[CI]

4 Ekim 2008; 8:56:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

tamlaptop alcakken ban yedi off şans işte ama yeni bi üyelik alır aramıza katılabilir

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
bilykid

4 Ekim 2008; 9:25:24 

Başka bir nik ile tekrar girer belki

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
suntzu/tr

4 Ekim 2008; 13:24:31 

arkadaşlar 1 ekim itibari ile vista 64 bit sürücülerin tamamı yayınlanmış. bi ara muhabbeti geçmişti, hayırlı olsun!!
kanahmet

4 Ekim 2008; 13:26:02 

Arkadaşlar F50-10G teknosa internet sitesine ne zaman gelir. Tahmini bir süre belirtecek olan var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanahmet -- 4 Ekim 2008; 13:23:53 >

««««««TOSHIBA ® QOSMIO SERIES | FUN CLUB»»»»»»
cause_of_death

4 Ekim 2008; 13:54:41 

quote:

Orjinalden alıntı: Monster[CI]

tamlaptop alcakken ban yedi off şans işte ama yeni bi üyelik alır aramıza katılabilir

metroporttoshiba@hotmail.com msn adresinden ulaşabilirsin :).

quote:

Orjinalden alıntı: suntzu/tr

arkadaşlar 1 ekim itibari ile vista 64 bit sürücülerin tamamı yayınlanmış. bi ara muhabbeti geçmişti, hayırlı olsun!!

Hm ilgilenim bi teşekkürler söylediğiniz için :).

bigocean

4 Ekim 2008; 14:03:29 

Selam arkadaşlar qosmio f50-10B notebook satın aldım ancak henüz elime geçmedi.düşüncelerinizi acil bekliyorum

Son Derece

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Ekim 2008; 14:23:23 

Arkadaşlar CPU ve GPU sıcaklıklarını ölçen var mı?

Benim şuan CPU 49 , GPU 60 derece.
Cpu normal ama ekran kartı biraz fazla geldi bana , sizlerin değerlerini merak ettim.

Pes 2009 Online : Panlions
BlackR

4 Ekim 2008; 14:59:17 

Arkadaşlar genel bir öğrenme olsun, hem de bu konularda pek bilgim olmadığından öğrenmiş olmak için soracağım. Toshiba QOSMIO F50-10G 32bit olan vistalarımızı 64bit yapmak için a dan z ye sırası ile ne yapmak lazım? Neden 64bit yapmalıyız? Teşekkürler

cause_of_death

4 Ekim 2008; 15:29:14 

quote:

Orjinalden alıntı: BlackR

Arkadaşlar genel bir öğrenme olsun, hem de bu konularda pek bilgim olmadığından öğrenmiş olmak için soracağım. Toshiba QOSMIO F50-10G 32bit olan vistalarımızı 64bit yapmak için a dan z ye sırası ile ne yapmak lazım? Neden 64bit yapmalıyız? Teşekkürler

rami 4gb yaptıysan 32bitte tam anlamıyla yararlanamıyoruz ne yazık ki, bununla beraber ekran kartının kullanılabilir belleği 2303mb'a falan çıkıyormuş. 64 bit programları da verimli bir şekilde kullanabilmemize yarıyor sanırsam. Detaylı bilgiye sahip değilim ama üşenmediğim bir ara geçecem 64bite

BlackR

4 Ekim 2008; 15:35:32 

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

rami 4gb yaptıysan 32bitte tam anlamıyla yararlanamıyoruz ne yazık ki, bununla beraber ekran kartının kullanılabilir belleği 2303mb'a falan çıkıyormuş. 64 bit programları da verimli bir şekilde kullanabilmemize yarıyor sanırsam. Detaylı bilgiye sahip değilim ama üşenmediğim bir ara geçecem 64bite

Evet ben de geçmek istiyorum ama baştan sona ne yapacağımı bilmiyorum, aleti bozmamak lazım

cause_of_death

4 Ekim 2008; 15:37:19 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Evet ben de geçmek istiyorum ama baştan sona ne yapacağımı bilmiyorum, aleti bozmamak lazım

Desktopa format atmaktan fazla bir farkı yoktur heralde yav, yine de ben de çekiniyorum

Son Derece

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Ekim 2008; 16:19:30 

Günde 12-13 saat açık tutan yok mu hiç benim gibi?

Pes 2009 Online : Panlions
mahmut54

4 Ekim 2008; 18:13:47 

quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

Günde 12-13 saat açık tutan yok mu hiç benim gibi?

walla bnde hemen hemen 24 saat açık duruyor gündüz oyun vs. gece dowloand..

günde 1-2 kere pili boşaltıp dolduruyorum...

pili sökmek yerine şarj - deşarj daha verimli olacağının kanısındayım...

V.K.

4 Ekim 2008; 20:13:48 

teknoport toshibashop a çok teşekkürler

bugün gittim uğur abi izinliydi fakat adını almadığım diğer arkadaş yardımcı oldu sağolsun.

bluetooth sorunumu çözdüm.sorun yaşayan varsa yardımcı olabilirim sizde bir daha gitmeyin

tekrardan sağolsunlar

Pay attention,or pay the price!
88mm FlaK 36

4 Ekim 2008; 21:38:18 

Arkadaşlar TOSHIBA Recovery Disc Creator programı tertemiz bir Windows Vista mı kopyalıyor yoksa sistemin yedeğini mi alıyor. Çünkü benim bildiğim "recovery" sistem yedeğidir ve Windows çöktüğünde kurtarmak için kullanılır. (Yanliş mı biliyorum yoksa. ) Eger bu 2 DVD sistem yedegi ise bununla format atmanın hiç bir anlamı yok. Tertemiz bi Windows kurmuyorsa ne yapayım ben öyle formatı.

Benim alet yurtdışından geldi ve çantadan hiçbir CD çıkmadı. Sizin aldıklarınızdan herhangi bir CD çıktı mı??

Seni sevdim. Dünya benim olduğunda, ölümün acısız ve çabuk olacak.
Stewie Griffin