kardeş o kadar geniş bir marka seçeneği varki sen fiyat aralığını verirsen daha yardımcı olabilirim sana bide on road mı ofroadmı kullanıcan onuda belirtirsen ona göre yardımcı olurum rc pano var orayı incelemeni tavsiye ederim
suan Turkıyeye gore fıyatlar daha uygun oldugunda e-bay den bakıyorum...Offroad dusunuyorum ve fiyat konusunda da 300$-350$ arası bırseyler bakıyorum..
benim sana tavsiyem gs vision veya kyosho markalarından vaz geçme eğer yeni başlıycaksan kyoshonun puruten alhpha3 arabası sana uygun ama daha güzel bi model istersen hpi rs4 evo 3 sana tavsiye ederim ama kyoshodan vaz geçme
-oncelıkle uste lınkını verdıgım araba nasıl? -bu arabaya anlattıgım +65 mph hıza kadar cıkabılen batterylerden takılabılır mı? -en önemlısı ıse bu batterylerden Türkiye de bulunabılıyor mu?bulunabılıyorsa ne kadar? cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kechi2222 -- 9 Eylül 2008; 14:46:18 >
-oncelıkle uste lınkını verdıgım araba nasıl? -bu arabaya anlattıgım +65 mph hıza kadar cıkabılen batterylerden takılabılır mı? -en önemlısı ıse bu batterylerden Türkiye de bulunabılıyor mu?bulunabılıyorsa ne kadar? cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler...
tek önerim şu anda yurt dışından siparişini verdiğim hpi ın ürüni olan FİRESTORM 10 T FLUX olacaktır çünkü ürün güzel kaliteli kendini kanıtlamış yedek parçası dolu sorun ve sıkıntı yaşamazsın
65 mil = 104 km -h yapıyo onada bu adresteki verdiğin araç malesef çıkamaz normal nitrolu araçların bu tarzı olanlarda off road seçeneğinde en düzgün olarak sadece ROBİTRONİCS mMantis upgrade ve bazı on road araçlar çıkabiliyo linkteki araç en fazla 40 ile 50 arası top speed yapabilir
linkteki arabaya gelince güzel ama tr de parçası yok getireni yok farzet biyerini kırdın parça sıkıntısı yaşayacaksın önceden dediğim gibi hpi fire storm flux almanı öneririm 1 e bir aynısı hpi kendini kanıtlamış marka bizim dükkan ağızına kadar hpi yedek parçaları upgrade ve yedek parçalarıyla dolu hangisini alman daha mantıklı olur linkteki markanın tr de hiç 1 parçası ve modeli yok