Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sony'den Muhteşem "240Hz" LCD TV !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Sony'den Muhteşem "240Hz" LCD TV ! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FF_13_Jap
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Ağustos 2008; 1:11:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

SONY deyince bize laf söylemek düzşmez ! SONY'den yeni bir devrim ! "240 Hz" LCD TV'ler 3-4 Aya kalmaz piyasada

240Hz teknolojisi 2 model ; KDL-46W1 ve KDL-40W1 olarak çıkacak . Teknik özellikleri full-HD, 3,000:1 contrast ratio, BRAVIA Engine 2 and 24p desteği

corwen

29 Ağustos 2008; 12:50:27 

Bu bizim ülkeye gelmesin 240 Hz :))

The Soul Of BMW.
KullanıcıAdı, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
ogameci

29 Ağustos 2008; 13:59:11 

yayın kalitemiz yerinde sayıyor

// Pioneer 5080XA Plazma // Panasonic 50PX8E Plazma // Bose Cinemate //

> > < <
Am@deus

29 Ağustos 2008; 20:07:41 

Gelsin ,Çeşitlilik artsın pazar büyüsün insanlar LCD ve plazma almaya başlasınlar başlasınlarki yayın kalitemiz ilerlesin

kadtas

29 Ağustos 2008; 20:32:02 

Maşşallah 100 hz bile lüksken birden bu geliyor... Hadi hayırlısı

DFI P45 T2RS Plus(Max 590fsb atm) // E6600 2.39 ghz @ 3.6 ghz(Max 4120Mhz)&Cooling by Thermalright Ultra 120 Extreme // 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer 1066@1000 // SAMSUNG T240 // SAPPHIRE x1600 // FSP EPSILON 700W // Creative X-Fi Xtreme Music // Seagate FreeAgent Pro 1 TB // Seagate Barracuda 640 gb 7200.11 // LG DVD WRITER 20X // Logitech x-540 // CoolerMaster RC-690 // Canon LBP5000
Toshiba 46XF350 1080p // Toshiba hd-30 HDdvd player 1080p
birolayd

29 Ağustos 2008; 22:40:38 

Gerçek 240 HZ mi, bıktım kelime oyunlarından o yüzden soruyorum, en son firmalar 1 000 000 kontranst falan yazıyorlar LCd lere, neymiş dinamik kontranst mış bu rakamlar hiç bir işe yaramıyor.. O yüzden umarım gerçek 240Hz dir..

bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...
--Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneTools 5 sürücü, driver istememesi için bunu kullanın yada bunu
-- Motorola tüm modellerin ANA BAŞLIKLARI
--Motorola rokr E2Forumun içindekiler için TIKLA
universteli

5 Eylül 2008; 15:12:59 

işte 240 Hz lik tv nin ve zx serisinin fotoğrafları dostlar

http://www.engadgethd.com/photos/hands-on-with-sonys-240hz-kdl-52xbr7-9-9mm-klv-40zx1m-hdtvs/1018982/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universteli -- 5 Eylül 2008; 15:16:14 >

Saracen

5 Eylül 2008; 16:51:34 

240hz ntsc içindir. Pal kullanan Tr ve Avrupa da aynı Tv 200hz olarak çıkacaktır.

hdload

6 Eylül 2008; 0:25:59 

quote:

Orjinalden alıntı: universteli

işte 240 Hz lik tv nin ve zx serisinin fotoğrafları dostlar

http://www.engadgethd.com/photos/hands-on-with-sonys-240hz-kdl-52xbr7-9-9mm-klv-40zx1m-hdtvs/1018982/

SONY ne yaptın sen bir canavar yaratmışsın

plcmn

6 Eylül 2008; 1:04:26 

Peki ne olacak 240 hz olunca?
Onu bilen var mı?

Yoksa Zeki Müren'de bizi görecek mi?

Zamanın varsa, her şey gelir geçer,
Her şeyin varsa, zamanın gelir geçer
eg_sample

6 Eylül 2008; 1:26:18 

arkadaşlar bu Türkiyedeki SD yayın kalitesi konusundaki şikayetleri ben anlayamaıyorum.acaba gerçekten tecrübeye dayalı kıyaslamalar mı yoksa önyargıya dayalı eleştirilermi.
hani ülkemizdeki sd yayın vsvs derken acaba avrupadaki kaliteyii gördükte bunun üzerine mi yorum yapıyoruz, yoksa işkemdeden mi sallıyoruz nasılsa Türkiyede hiçbir iş düzgün yapılmıyor diye.

universteli

6 Eylül 2008; 18:55:48 

avrupa birbiri ardına HD yayına geçmektedir ve bu 2009 yılında daha da hızlanacaktır.bizde ise daha emekleme dönemi yaşanıyor diyelim hadi(türksatta free HD yayın yok.d-smart ve dijitürk veriyorlar.onlarda paralı). Saygılar

eg_sample

9 Eylül 2008; 1:38:38 

quote:

avrupa birbiri ardına HD yayına geçmektedir ve bu 2009 yılında daha da hızlanacaktır.bizde ise daha emekleme dönemi yaşanıyor diyelim hadi(türksatta free HD yayın yok.d-smart ve dijitürk veriyorlar.onlarda paralı). Saygılar

sd yayın kalitesi hakkındaydı benim sorum ve değerlendirmem, genel manada Türkiyedeki yayıncılığın teknik kailtesinin Avrupa ülkerelrinin çok gerisinde olup olmamasıyla ilgiliydi.
hani ben uzunca bir süre londrada yaşadım,kısa bir süre önce döndm Türkiyeye, ve hiçte öyle standart olarak verilen ve hatta ücretsiz olan hd yayınla karşılaşmadım oralarda.ayrıca oradaki SD yayın kaliteleri de öyle aman aman üst seviyelerde değil,en fazla Türkiyedeki SD kalitesi kadardır.
Bu arada avrupadaki hd yayın derken hangi ülkelerdeki hangi kanalları kastettiğinizi sorabilirmiyim.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg_sample -- 9 Eylül 2008; 1:40:19 >

universteli

9 Eylül 2008; 1:50:43 

Londra da yaşamana rağmen pek bakamamışsın heralde HD kanallara dostum.listedeli FTA yazan HD kanallar şifresizdir.ayrıca bazı kanallar zor şifre değiştirir.doğru şifreyi girdiğin zaman çok uzun müddet seyredersin.FTA dan pek bir farkı yoktur.(genelde müzik kanalları böyledir)

http://www.flysat.com/hdtv.php

caution

9 Eylül 2008; 11:14:35 

quote:

Londra da yaşamana rağmen pek bakamamışsın heralde HD kanallara dostum.listedeli FTA yazan HD kanallar şifresizdir.ayrıca bazı kanallar zor şifre değiştirir.doğru şifreyi girdiğin zaman çok uzun müddet seyredersin.FTA dan pek bir farkı yoktur.(genelde müzik kanalları böyledir)

http://www.flysat.com/hdtv.php

ewt su anda 40 HD kanal civarı paylaşımla Türkiye den izlenebiliyor

SaRı sokakların LaCiVeRT gangsteri...NoBoDY LiKeS uS BuT We DoN't CaRe...
Toshiba 46ZF355DG HTPC ;Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ AM2 2.4 GHz 65W - Gigabyte MA78GM-S2H - 2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Sony'den Muhteşem "240Hz" LCD TV ! Sayfa: [1]
Buraya git: