Gerçek 240 HZ mi, bıktım kelime oyunlarından o yüzden soruyorum, en son firmalar 1 000 000 kontranst falan yazıyorlar LCd lere, neymiş dinamik kontranst mış bu rakamlar hiç bir işe yaramıyor.. O yüzden umarım gerçek 240Hz dir..
arkadaşlar bu Türkiyedeki SD yayın kalitesi konusundaki şikayetleri ben anlayamaıyorum.acaba gerçekten tecrübeye dayalı kıyaslamalar mı yoksa önyargıya dayalı eleştirilermi. hani ülkemizdeki sd yayın vsvs derken acaba avrupadaki kaliteyii gördükte bunun üzerine mi yorum yapıyoruz, yoksa işkemdeden mi sallıyoruz nasılsa Türkiyede hiçbir iş düzgün yapılmıyor diye.
avrupa birbiri ardına HD yayına geçmektedir ve bu 2009 yılında daha da hızlanacaktır.bizde ise daha emekleme dönemi yaşanıyor diyelim hadi(türksatta free HD yayın yok.d-smart ve dijitürk veriyorlar.onlarda paralı). Saygılar
avrupa birbiri ardına HD yayına geçmektedir ve bu 2009 yılında daha da hızlanacaktır.bizde ise daha emekleme dönemi yaşanıyor diyelim hadi(türksatta free HD yayın yok.d-smart ve dijitürk veriyorlar.onlarda paralı). Saygılar
sd yayın kalitesi hakkındaydı benim sorum ve değerlendirmem, genel manada Türkiyedeki yayıncılığın teknik kailtesinin Avrupa ülkerelrinin çok gerisinde olup olmamasıyla ilgiliydi. hani ben uzunca bir süre londrada yaşadım,kısa bir süre önce döndm Türkiyeye, ve hiçte öyle standart olarak verilen ve hatta ücretsiz olan hd yayınla karşılaşmadım oralarda.ayrıca oradaki SD yayın kaliteleri de öyle aman aman üst seviyelerde değil,en fazla Türkiyedeki SD kalitesi kadardır. Bu arada avrupadaki hd yayın derken hangi ülkelerdeki hangi kanalları kastettiğinizi sorabilirmiyim.Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg_sample -- 9 Eylül 2008; 1:40:19 >
Londra da yaşamana rağmen pek bakamamışsın heralde HD kanallara dostum.listedeli FTA yazan HD kanallar şifresizdir.ayrıca bazı kanallar zor şifre değiştirir.doğru şifreyi girdiğin zaman çok uzun müddet seyredersin.FTA dan pek bir farkı yoktur.(genelde müzik kanalları böyledir)
Londra da yaşamana rağmen pek bakamamışsın heralde HD kanallara dostum.listedeli FTA yazan HD kanallar şifresizdir.ayrıca bazı kanallar zor şifre değiştirir.doğru şifreyi girdiğin zaman çok uzun müddet seyredersin.FTA dan pek bir farkı yoktur.(genelde müzik kanalları böyledir)