dfi lanparty ut anakart 3700 amd san diego işlemci 2.4. de çalışıyo 2 tane 512 ddr 400 ram(kingston asus x1600 pro ekran kartı
şimdi örnek vererek gidicem.ben bu sistemle min ayarlarda crysis oynayabiliyorum.bitirdim hatta.çok üzerinde durulduğu için bu oyunu örnek verdim.oblivion dark messiah gibi oyunları mediunm high karışıkta rhat oynuyorum.bu sisteme
1 gb ocz ddr 400 ram 512 mb 3850
eklesem performans artışım ne kadar olur.mümkünse %biçiminde değerler veriniz.yada net açıklamalarda bulununuz.o sisteme yatırım yapma diyenler olacak eminim ama ne yazıkki başka yolum yok.olsaydı şöyle 6400 amd 4850 spphire alırdım ama nerdeeee
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazel8685 -- 29 Ağustos 2008; 0:44:19 >
hocam yüzdelik bir değer vermek imkansız ama x1600 den 3850 ye terfi eşekten inip aygıra binmeye benzer...ram ve vga takviyesini olumlu buluyorum.işlemci muhakkak size sıkıntı verecektir ama bu darboğaz sizi oyun keyfinden mahrum edecek bir durum değildir.güvenle alabilirsiniz:)
İstatikçisiniz galiba yüzde değer biraz zor verilir Ama ekran kartında çok ciddi bir fark göreceksiniz, yüzdelere gerek kalmayacak bariz fark görünecektir.
assassin's creed gibi ve bundan sonra dual cpu isteyen oyunlar karşısında upgaradeleriniz yeterli olmayacak. şimdiki oyunların hepsini açar assassin's creed hariç.fakat düşük fps ve görüntü kalitesinde oynayacaksınız.sisteminiz eskisine nazaran daha iyi olacak elbet,fakat ilersinide düşünmek gerekir.geleceğe yönelik bir pc olmayacak.
öneriler için teşekkürler.ekran kartı agp deil pci onu önce belirteyim.şuna takıldım DUAL CPU ( bu 2 ayrı işlemci anlamına gelir) bunu destekleyen bilgisayar kimde varki?çift çekirdek demek istemiş olabilirsiniz belki.bunada şöyle bi cevap wermek isterim crysis de cod 4 de sistem gereksinimlerinde çift çekirdek istiyo ama benim pc açıyo.buna hiç açmaz deilde min ayarlarda ancak oynatır desek daha mantıklı oalcak gibi.ve tabi darboğaz oalcak bundan eminim.ama unutmamak lazımki san diego da tek çekirdeklerin kralıdır yani
öneriler için teşekkürler.ekran kartı agp deil pci onu önce belirteyim.şuna takıldım DUAL CPU ( bu 2 ayrı işlemci anlamına gelir) bunu destekleyen bilgisayar kimde varki?çift çekirdek demek istemiş olabilirsiniz belki.bunada şöyle bi cevap wermek isterim crysis de cod 4 de sistem gereksinimlerinde çift çekirdek istiyo ama benim pc açıyo.buna hiç açmaz deilde min ayarlarda ancak oynatır desek daha mantıklı oalcak gibi.ve tabi darboğaz oalcak bundan eminim.ama unutmamak lazımki san diego da tek çekirdeklerin kralıdır yani