Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
CİDDİ ÖNERİ VE YARDIM İSTİYORUM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> CİDDİ ÖNERİ VE YARDIM İSTİYORUM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
azazel8685

29 Ağustos 2008; 0:46:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

şu an kullandığım sistemi yazıyorum öncelikle

dfi lanparty ut anakart
3700 amd san diego işlemci 2.4. de çalışıyo
2 tane 512 ddr 400 ram(kingston
asus x1600 pro ekran kartı

şimdi örnek vererek gidicem.ben bu sistemle min ayarlarda crysis oynayabiliyorum.bitirdim hatta.çok üzerinde durulduğu için bu oyunu örnek verdim.oblivion dark messiah gibi oyunları mediunm high karışıkta rhat oynuyorum.bu sisteme

1 gb ocz ddr 400 ram
512 mb 3850

eklesem performans artışım ne kadar olur.mümkünse %biçiminde değerler veriniz.yada net açıklamalarda bulununuz.o sisteme yatırım yapma diyenler olacak eminim ama ne yazıkki başka yolum yok.olsaydı şöyle 6400 amd 4850 spphire alırdım ama nerdeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazel8685 -- 29 Ağustos 2008; 0:44:19 >

VICTIMS OF IOLP
Portechine

29 Ağustos 2008; 0:53:27 

% 30 bi artış olur diye düşünüyorum. belki % 40 da olabilir çünkü diğer parcalara bakınca o kadar fazla performans fark ettirmiyor...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ahmetkep

29 Ağustos 2008; 1:31:41 

işlemci darboğazı söz konusu.2,4 işlemci yetersiz.3,0 falan olsa önerebilirdim.
bence biraz daha bütçe ayır şimdiki sistemini sat ve yenisini topla

Gigabyte GA-N650SLI-DS4L ,e2220 Dual Core 2.4 ,(3,0 Ghz ) 2 GB Kingston 800 mhz. , Sparkle 8800 GT 512 mb. ,Samsung 500 GB Sata II+160 GB Maxtor İde, LG DVD Writer ,Thermaltake 470 watt ,20.1" İnca Wide Screen LCD DVI, Creative 4+1 Hoparlör ,Vista Home Premium SP1 32 bit..
Draconic

29 Ağustos 2008; 2:34:05 

hocam yüzdelik bir değer vermek imkansız ama x1600 den 3850 ye terfi eşekten inip aygıra binmeye benzer...ram ve vga takviyesini olumlu buluyorum.işlemci muhakkak size sıkıntı verecektir ama bu darboğaz sizi oyun keyfinden mahrum edecek bir durum değildir.güvenle alabilirsiniz:)

Hökela

29 Ağustos 2008; 2:59:02 

İstatikçisiniz galiba yüzde değer biraz zor verilir Ama ekran kartında çok ciddi bir fark göreceksiniz, yüzdelere gerek kalmayacak bariz fark görünecektir.

ahmetkep

29 Ağustos 2008; 11:22:47 

assassin's creed gibi ve bundan sonra dual cpu isteyen oyunlar karşısında upgaradeleriniz yeterli olmayacak.
şimdiki oyunların hepsini açar assassin's creed hariç.fakat düşük fps ve görüntü kalitesinde oynayacaksınız.sisteminiz eskisine nazaran daha iyi olacak elbet,fakat ilersinide düşünmek gerekir.geleceğe yönelik bir pc olmayacak.

Gigabyte GA-N650SLI-DS4L ,e2220 Dual Core 2.4 ,(3,0 Ghz ) 2 GB Kingston 800 mhz. , Sparkle 8800 GT 512 mb. ,Samsung 500 GB Sata II+160 GB Maxtor İde, LG DVD Writer ,Thermaltake 470 watt ,20.1" İnca Wide Screen LCD DVI, Creative 4+1 Hoparlör ,Vista Home Premium SP1 32 bit..
OGUZ KAGAN

29 Ağustos 2008; 12:59:49 

daha ıyı olacaktır bu gercekte ekran kartını tam randıman alamazsın gıbıme gelıyor azda olsa kaybın olur işlemci yuzunden

a1a1a1fs

29 Ağustos 2008; 13:48:04 

sanırım giriş agp
o girişe3850 fazla

3650 agp yeterli olacaktır

ACER AS4710G CORE DUOT2450 2.0GHZ-2048MB-120GB-DVDRW-14.1''CAM-128 MB HD2400 -WVBAS
azazel8685

29 Ağustos 2008; 18:22:54 

öneriler için teşekkürler.ekran kartı agp deil pci onu önce belirteyim.şuna takıldım DUAL CPU ( bu 2 ayrı işlemci anlamına gelir) bunu destekleyen bilgisayar kimde varki?çift çekirdek demek istemiş olabilirsiniz belki.bunada şöyle bi cevap wermek isterim crysis de cod 4 de sistem gereksinimlerinde çift çekirdek istiyo ama benim pc açıyo.buna hiç açmaz deilde min ayarlarda ancak oynatır desek daha mantıklı oalcak gibi.ve tabi darboğaz oalcak bundan eminim.ama unutmamak lazımki san diego da tek çekirdeklerin kralıdır yani

VICTIMS OF IOLP
alirezzak

30 Ağustos 2008; 13:59:37 

quote:

Orjinalden alıntı: azazel8685

öneriler için teşekkürler.ekran kartı agp deil pci onu önce belirteyim.şuna takıldım DUAL CPU ( bu 2 ayrı işlemci anlamına gelir) bunu destekleyen bilgisayar kimde varki?çift çekirdek demek istemiş olabilirsiniz belki.bunada şöyle bi cevap wermek isterim crysis de cod 4 de sistem gereksinimlerinde çift çekirdek istiyo ama benim pc açıyo.buna hiç açmaz deilde min ayarlarda ancak oynatır desek daha mantıklı oalcak gibi.ve tabi darboğaz oalcak bundan eminim.ama unutmamak lazımki san diego da tek çekirdeklerin kralıdır yani

Tabiki dual core demek istedi:D

GOLDFALCON

30 Ağustos 2008; 16:02:40 

bencede işlemci değiştir...ram bence bi parca parformans artırabilir ocz reaper serisi düşünmelisin bence....

KİLOLARIN EFENDİSİ GÖBEK KARDEŞLİGİ
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> CİDDİ ÖNERİ VE YARDIM İSTİYORUM Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
PES 2009 Lansmanı Röportajı
Merakla beklenen PES 2009 hakkında, bilmek isteyeceğiniz herşey bu röportajda.