Şimdi Ara

PRAKTEN ZAYIFLAR KESİNLİKLE KULLANMALI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
13
Favori
531.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tabıkı 1 haftada 6 kılo alınmaz abartmıs o arkadas ben 2 hafta oldu anca 1 kılo aldım...spor yapıoru demıssın ıstesende göbek oluşmaz zaten....ayrıca bunyeden bunyeye deişir..kimisi sırf göbek kimi kalca.......

    yanı kendı vucudunu kendın tanımalısın...nerene ne ne kadar gidio az çok bilirsin ;)



    ŞURUP SADECE İŞTAH AÇIO KİLO ALAN SİZLERSİNİZ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masumcuk -- 13 Temmuz 2009; 17:58:50 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Death Note

    Ben hem yiyiyorum hemde spor, vucud yapıyorum iyi gidiyor şimdilik seneye süper olacam


    Halsizlik uyku yapmıyor mu, nasıl spor yapabiliyosun, beni cok bitkinleştirmişti bu ilaç..1-2 gün kullanmıştım..
  • ya bende 3gündür kulanıyorum ama hiç değişiklik yok acelemı ediyorum yoksa budamı bende işe yaramıycak sadece bende uyku yaptı.. ben sabah 11de uyanıyorum 3kasık içiyorum 15 20dk bekliyorum sonra kahvaltı yapıyorum 2de tekrar birseyler yiyorum sonra 4te fln yıne 3 kasık içiyorum 15 20 dk sonra yine yemek yiyorum zorluyorum kendımı ama yinede canım cok istemıyo sonra aksam 7de 3kasık ama daha hiç bir değişiklik yok.
    ya şu haftada 3 5 kl alan ark napıyolar ya nasıl alıyolar. duzenlimi alıyolar ilacı ne biliyim ne yiyosunuz ne içiyorsunuz hangi saatler fln yazarmısınız LÜTFENNNNNNNN.
  • 3 gunde bişi olmaz tabi bunyeden bunyeye deişio en az 1 hata kullan bakalım aslında bu iştahı açıo tamam ama sen fırsatı degerlendırıp meyvenı de tatlınıda yemeklerıde yiceksinn..

    ben eskıden 2 ogun yerdım sımdı 4-5 ogun oldu.......paso yiyomm..2,5 hafta olmustur 1 bucuk kılo aldım..ki duzenlı içmiorum bile :D

    Sabır ve istek kendınızıde şartlandırmanız gerek kılo almak ıcın ...tıpkı zayılamak ısteyenler gibi

    bideTartı yiyip yiyip tartılın :D motivasyon olur




  • bekliyım bakalım ya inş işe yarar çok istiyorum kilo almayı. değişiklikleri yine yazarım. masumcuk teşekürederim cvp için..
  • İlacı bende aldım. En büyük isteklerimden biriydi "Kilo almak". Yorumları okuyunca aldırdım ilacı hemen. Eczacı da tanıdık, sordum zararlı mıdır diye yok sorun olmaz dedi. 185 boy 56 kilo. Yaş 17. Spor da yapıyorum dumbbell falan.. Çok iyi olacak kilo alırsam.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: e_m

    bekliyım bakalım ya inş işe yarar çok istiyorum kilo almayı. değişiklikleri yine yazarım. masumcuk teşekürederim cvp için..


    rice ederimmm
  • Doktora danışmadan böyle tıbbi şeyler kesinlikle kullanmayın.
  • arkadaşlar bugğn bende aldım. günde kaç kez ve hangi kaşık ile içiyorsunuz. hemen başlamam lazım.
  • 1.86 boy 68 kiloyum dün doktor prakten yazdı sabah akşam tok karnına içiyorum bakalım faydası olacak mı
  • Arkadaşlar uyarıyım Annem küçükken kullanmış çok deli unutkanlık yapıyor ama annem biraz fazla kullanmış belki fazla kullanınca oluyodur ama ben genede diyem bendede war kilo alma problemi ama kullanmıyorum 1.78 65 kiloyum :S
  • Bende bugün aldım 2 kere kullandım uyku yaptıgı çok dagru bide sabah kahvltı yapmamıştm gerçktn iştehımı açtı .. bakalım 1 haftaya nolcak gelişmeleri yazıcam ..:D
  • azzaro83 remeron ne kadar?prakten 3,5 tu yanlis hatirlamiyorsam

  • arkadaşlar size 1 iyi birde kötü haberm var..!!

    İyisi 1 kilo aLdım ..!!
    Kötüsü göbekten aLmaya başLadm..!!!
    ama suç bnde..!! çabuk kilo yapsın diye yedikten sonra yattım 10-15 dk .!!
    şimdi hergn düzenLi oLark koşmaya başlıyorumki kilo vücuduma yayıLsın diye doktorlar kilo almk içn sporunda çok etkiLi oLdugunu söyLüyorLar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilaraaab -- 28 Temmuz 2009; 18:28:12 >




  • Arkadaslar ilacı 2 günür kullanıyorum iştah bakımından bi değişiklik olmadı normalde yediğim kadar yiyorum , ama aşırı halsizlik ve uyku yaptı ilaç ben de..ilk gün ilacı aldıktan 1 saat sonra yattım bugun de bi sabah aldım bi de aksma 7 gibi ve yine dayanamadım uyudum saat 8de , 11 gibi uyandırıldım :)
    bu ilacı aldıgım sürece uyku ve halsizliğim devam eder mi ? uyku ve halsizliğimi sıfıra indirmek istiyorum günde 2 kaşık prakten içsem bile uyku olmıcak yani ? mümkün müdür..
    bi de bazı arkadaslar haftada 4 kilo aldım diyo sallıyo musunuz gerçek mi söylüyorsunuz anlamadım gerçekse ben de niye iştah falan acılmıyor
  • Merhaba SoLitare
    bnm ilaç kullndıktan 2 gn sonra uyku problemim kalktı bnde kullndıım ilk gün bayagı uyudum halsizlik aşırı vardı..
    ama bi süre sonra geçiyo yani ama gerçkten kilo aldırdıgı dogru..
    ama yiyip yatma bnm gibi.. hergn bi 10 dkka kadar spor yap ama tavsiyem yemkten önce yapki iştahınada etkisi olsun.. hemde kiloların düzenli yayılır vucuduna.. doktorlarda tavsiye ediyo bu ilacı bn 1,5 kiloya çıktım.. millet 2 aya 4 kilo zor alıyor ilaçlarla bn 1 hafta olmadan [5 .gündeym ] 1,5 kloya çıktım çokda motivasyon veriyo kilo almam bana..
    yeni döneme farklı bi dilarayla çıkıcam inşallh... boyum 1,70 kilom 45di şuan 46,5um
    ve bnm kilo almm çoık zordu çok şaşırdım etkili oldu yani..
    ama tavsiyem eline kuruyemiş cips faln al evde full time onları yee.. çok etkili oluo
    ve öglen yemegiyle kahvltı arasında bi tane en az haşlanmış patates ye bna verilen listede bunlar önmli not olark yazıyodu doktordan..
    ve 10-15 tnede akşm yemeginden sonra antep fıstıgı fln ye.. fındık fıstk..
    çayı kesinlikle kullnma..

    bnm sana tavsiyem bunlar banada doktor tavsiye etti.. hadi bakalım inşallah bi 10 kilo kdr alıcm okllar açılana kadr bu yıl son yılım.. oyzdn bu kdr yüklendim.. bnde

    teşkekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilaraaab -- 29 Temmuz 2009; 19:57:54 >




  • Tüm yazıları okudum, yıllar önce ilacı kullanmış biri olarak deneyimlerimi yazıyorum.Umarım faydam olur.

    Boy:1.80 Kilo:60

    bu ilacı bi tavsiye olarak internette okumuştum sonra kendi memleketime döner dönmez eczaneye gittim ilacı aldım.

    öncelikle ilk kulanmaya başladıgınız zaman aşırı bi uyku yaptıgı dogru, akşam saat 20:00 - 21:00 gibi uyuyup ertesi gün 11:00-12:00 gibi kalktım, bir kaç gün bu süreç sürüyor, fakat kesinlikle ilacı kullandıgınız herzaman uyku halinde olmuyorsunuz, en geç 3-4 gün sonra normal uyku düzeninize dönüyorsunuz ,yorumlarda öyle bir yazmışsınızki sanki aylarca uyuyormuşsunuz gibi

    ikinci olarak yorumlardan dikkat ettigim kilo aldırma olayı, bu ilaç protein tozu felan degil yada kilo aldıran extra vitaminler felan yok, ilacın yan etkisi bogazda agız içinde kuruluk yapıyo, buda insanın sürekli yemek yeme ihtiyacını artırıyor, yani iştahınız açılmış oluyo, canınız sürekli yemek çekiyo, gecenin bi yarısı üşenmeden size sucuklu yumurtayla 2 ekmek yedirebilir yada durduk yere pastaneye gidip pastalar,tatlılar aldırabilir, bu yüzdende kısa sürede kilo alırsınız.

    son olarak ilacın zararlı yanı, ben zayıf biri olarak okadar vitamin ilacı, balıkyagı, protein tozu felan kullanıp hiç bi fayda görmezken, bu ilaç sayesinde kısa sürede iyi kilo almıştım, extra bi zarar görmedim ,hele reçetede yazan depresyona felan sokmalar mide bulantısı baş agrısı felan fistan bana denk gelmedi, yinede tabiki doktor degilim doktora danışmak gerekir bu tür şeyleri ben sadece keni düşüncelerimi paylaşıyorum.


    ilacı bikaç hafta kullanmıştım faydasını görmüştüm fakat ben sigara kullanan birisiyim günde 1 paketden fazla içiyorum iştahımı büyük ölçüde etkileyende sigaradır aldıgım kilolar ilacı aksatıp bırakmamdan sonra bide sigara yüzünden geri gittiydi size tavsiyem sigara kullanıyosanız bu ilacı pek denemeyin sigara hertürlü iştahı bastırıyo

    konu dışında gezerken bu konuyu gördüm okudum elimden geldigi kadarda yardımcı olmaya çalıştım ben sigarayı yeni bıraktım bikaçgün sonra tekrar bu ilaca başlıycam ama sigarayı bırakmış olarak




  • ben 5 kilo kadar aldım arkadaşlar...yalnız size şunu söyleyim, hemen hızlıca kilo almaya çalışmayın, çünkü direk göbek çıkar...başka bi halta yaramaz..ben yaklaşık 1 ayda aldım ve yemek yiyince çok hafif bi göbek var gibi ama öğün atlarsam göbek falan yok...bide yağlı şeylerden kaçının...inşallah istediğiniz sonucu alırsınız.
  • Kullanmadan önce Boy: 1.70 Kilo:56

    Kullandıktan 3 gün sonra Boy:1.70 Kilo:58

    Göbek oldu biraz ama spora başlayınca o da gider inşallah
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.