Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Trojan ve turuva atı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Trojan ve turuva atı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serminn

28 Ağustos 2008; 22:14:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba benim pc de est nod 32 yüklü bugün kardeşim kullanırken pc yi uyarı vermiş 3 site den trojan ve turuva atı bulaşmış nod 32 karantinaya almış ben baktım karantinada görünüyorlar bu siteler ama bunları silemiyorum silmelimiyim ne yapmalıyım zararı olurmu bunların?

uzman1994

Sisteme Gözat

28 Ağustos 2008; 23:09:21 

Arkadaşım trojan ve truva atı aynı şeydir zaten.Bu virüsler karantinada tutulduğu sürece bir zarar gelmez.

serminn

28 Ağustos 2008; 23:19:26 

Proğram bu şekilde yazmış ben aynısını yazdım..Başka bir prg daha taratmak gereklimidir?
quote:

Orjinalden alıntı: uzman1994

Arkadaşım trojan ve truva atı aynı şeydir zaten.Bu virüsler karantinada tutulduğu sürece bir zarar gelmez.

krm-iks

28 Ağustos 2008; 23:27:53 

quote:

Orjinalden alıntı: serminn

Proğram bu şekilde yazmış ben aynısını yazdım..Başka bir prg daha taratmak gereklimidir?
quote:

1 virüs programı yeterli hocam 2. kurmaya kalktığınızda çakışıır

UPS kesintisiz güç kaynağı İle ilgili herşey...
Uydu net ile ilgili herşey...

BrooklynZU

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Ağustos 2008; 23:32:20 

Aktif olarak çakışır belki ama pasif kurulursa çakışma olmaz.Ben bitdefender free ve Avira Premium kullanıyorum.1 program yeterlidir ama ihtiyaçlar ihtiyaçları doğurur.Birinin kaçırdığını diğeri yakalar.Nod32 trojan bulma ve silmede başarılı değil.O yüzden başka program ile taramakta fayda var.
Bu arada avira ile taratmanızı öneririm.Kurulumda custom seçerseniz ordaki seçeneklerden ANTIVIR GUARD ın yanındaki işareti kaldırdığınızda sadece tarama amaçlı kurulmuş olur veya bitdefender v10 free de kurabilirsiniz.

Gigabyte P35-DS3L - Intel E7200 2.53Ghz @ 3.2Ghz - 1Gb Kingston 800Mhz DDR2 + 1Gb A-Data 800Mhz DDR2 - 120GB Seagate 8Mb NCQ + 320GB Seagate 16MB Sata2 NCQ + 160GB Samsung Sata2 - Palit 9600GT @750/1850/1840 - Creative Inspire T7700 7+1 - Creative Live 24-Bit - LG Flatron 1760TR 2ms LCD - Thermaltake Mambo Case - Silverstone Strider ST50F 500W - A4 Tech X7 Laser Gaming Mouse - Microsoft Comfort Curve Black Keyboard
serminn

29 Ağustos 2008; 0:52:04 

Şu anda sistemde dr spywear yüklü ve süperantispyware ama süperantispaywere aktif değil sanırım onlarla taratmadım şimdi ama karantinaya almış zararı olmaz sanırım ben düşündüm belki başka prg taratıp silerim ama zararı olmayacaksa uğraşmaya değer birşey yoksa uğraşmayayım diorum siz ne diorsunuz:) Teşekkürler değerli fikirleriniz için..

uzman1994

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2008; 11:15:23 

@BrooklynZU Arkadaşın dediği doğru .Nod32 trojan bulmada pek iyi değil.Kaspersky deneyebilirsin.Bilgisayarını güvenli modda aç kasperskyle ve iyi bir spyware ile tarat.

dr.excellent

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2008; 12:02:16 

quote:

@BrooklynZU Arkadaşın dediği doğru .Nod32 trojan bulmada pek iyi değil.Kaspersky deneyebilirsin.Bilgisayarını güvenli modda aç kasperskyle ve iyi bir spyware ile tarat.

+1

"Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur."

Pentium 90 İşlemci @ 100 Mhz [Overclock] - 24 MB Edo RAM - 545 MB Quantum Harddisk - 2MB S3 Trio VGA Ekran Kartı - 36X Le Optics CD-ROM - 3.5" ve 5.25" IBM Disket Sürücü - 14" IBM 2248 SVGA Full Analog Monitör - Motorola SM56 56K Fax-Modem - IBM Yatay Kasa - IBM Q Klavye ve PS/2 Mouse
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Trojan ve turuva atı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın!
Kablo TV üzerinden HDTV yayınları geliyor!
Cebit 08: Forex Standı
Yoğu iş yükü, trafik, ekonomik krizler! Biraz rahatlamaya ne dersiniz? Forex'in masaj koltukları hakkında bilgi alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar

Videolarımız

FIFA 09 (Playstation 3, Xbox 360)

Mercenaries 2 World in Flames (Pc, Playstation 3, Xbox 360)

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

0.280