Giriş | |
|
|
|
28 Ağustos 2008; 21:35:38
|
|
|
Teknoloji o kadar hızla ilerliyor ki dostlar adte baş döndürüyor. daha bu sabah Sony 10 kasımda 9.9 mm kalınlığındaki zx1 serisini çıkartacağını duyurmuştu ve en ince tv rekorunu almıştı.fakat akşam saatlerinde Philips sadece 8mm kalınlığında tv yi tanıtınca Sony nin bu rekoru el değiştirmiş oldu. işte yeni en ince tv 32" 1920*1080 Led Backlight
|
|
28 Ağustos 2008; 21:49:37
|
|
|
Oldukça güzel ürünler çıkmaya başladı.Bir apple modeli ile adamın birinin elini kestiğini görmüştüm resimde,bakalım bunda ne gibi kazalar olacak. :) Teşekkürler @universteli.
|
|
30 Ağustos 2008; 0:00:33
|
|
|
çok güzelmiş.
|
|
30 Ağustos 2008; 10:37:06
|
|
|
|
Arkadaşlar, Türkçe'de incelik kelimesini kalınlık yerine kullanamazsınız. İlk mesajın içeriğindeki gibi, "En ince TV rekoru" denilebilir ama incelik rekoru denemez. Zaten mesajda da kalınlığı 8 mm diyor, inceliği değil.
|
|
|
|
|
30 Ağustos 2008; 15:32:27
|
|
|
ya sony'miş, rekor mekormuş, önemli değil, rekorlar 3-5 ayda zaten kırılır da. asıl IFA bu alete ödül filan verirse sadece gülmekle kalmam. kahkahanın daniskasını patlatırım. ama Avrupa da olmaz olmaz dememek lazım, Philips'i suyun üstünde tutabilmek için Avrupa da ne olmazlar oluyor. resim zaten anlayana herşeyi anlatıyor. yani evde yapıp da getirmişler gibi. NTV deki icatlar yarışmasından çıkmış gibi, inanılmaz bir durum. yani IFA gibi bir fuarda Philips'in böyle bir aletle gurur duymaya çalışacağını rüyamda görsem inanmazdım. Bu resmi gördükten sonra Bizim firmalara hiç boşuna yüklenmeyelim arkadaşlar. Bu arada eğer bu cihaz lcd monitör ise , lcd monitör grubunu Philips'in marka kullanım hakkıyla birlikte, yani adıyla birlikte bir Çin firmasına sattığını hatırlatmak istiyorum. Yani bu rezalet Çinlilerin marifeti de olabilir bir ihtimal. Philips yazdığına bakmayıni, artık her Philips , Philips değil !!!!i edit: yani aleti kucağınızda taşırken gömleğiniz, kravatınız vidaya takılır iplik atarsa, yada vidanın veya birleştirme yerlerindeki köşlerden, çapaklardan eliniz avucunuz çizilirse tetenoz bile olabilirsiniz. hala inanamıyorummm
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
|
|
|
30 Ağustos 2008; 20:34:30
|
|
|
lcd tv rekabeti cep telefonu rekabetine benzedi markalar arası inanılmaz rekabet var bu rekabetten biz tüketiciler karlı çıkarız
|
|
|
30 Ağustos 2008; 23:34:38
|
|
|
tüh be bigmaster keşke bu ürünü tanıtmadan önce sana sorsalardı belki adamlara uhu veya pritt gibi birşey verirdin yapıştırmaları için ... quote:
Orjinalden alıntı: bigmaster077 arkadaşlar, dikkatli bakmadan mı yorum yapıyorsunuz ! yahu , arka odada toplayıp getirmişler gibi siyah yan çıtalarında düz tornavida başlı metal renkli vidalar görünüyor, köşelerden ışıklar sızıyor. işte philips'in kalite anlayışı buraya kadar düşmüş.!!!. ben daha ne diyim bu forumda. bunu satsalar alırmısınız gerçekten.
|
|
31 Ağustos 2008; 14:47:43
|
|
|
selam, valla bu iş , uhuyla , prittle olmazdı da, aynı koşullar için (çok aceleniz var ve koşulları değiştiremiyorsunuz diyelim)hiçbirşey değiştirmeden alınabilecek birkaç önlem olurdu elbette. örneğin ışık sızan köşelerden ve bölgelerden ince kauçuk, lastik (tabii siyah renk, gri yada beyaz değil) bir malzeme geçirilebilirdi (üstelik bunlar içeriden yapıştırılabilir). vidalar, daha küçük ve siyah renkli seçilebilir, üstelik bunların üzerine belli olmaması için siyah renkli mobilyacıların vidaların üstlerine kullandığı kağıt yapışkanlardan kullanabilirlerdi. en azından kusurlar böyle ilk bakışta kabak gibi ortaya çıkmazdı. IFA gibi bir fuara - ince lcd rekoru için katılıyorsun . insanlar elbette bunun önünü-arkasını-yanını inceleyecek fotoğrafını çekecek. yani dediğim gibi bu manzara Philips'e hiç yakışmamış. hatta markanın kalitesi konusunda ciddi şüphe uyandırabilecek, zarar verebilecek bir görüntü. burada yazı yazıp da üretici firma sahibi olan varsa , beni özellikle onlar daha iyi anlar. şu an böyle bir durumda kalan patron olsaydım. benim nazarımda bu görüntüye sebep veren çalışanlar ciddi anlamda fırçayı yer, gözümden düşerdi. quote:
Orjinalden alıntı: sporcu42 tüh be bigmaster keşke bu ürünü tanıtmadan önce sana sorsalardı belki adamlara uhu veya pritt gibi birşey verirdin yapıştırmaları için ... quote:
Orjinalden alıntı: bigmaster077 arkadaşlar, dikkatli bakmadan mı yorum yapıyorsunuz ! yahu , arka odada toplayıp getirmişler gibi siyah yan çıtalarında düz tornavida başlı metal renkli vidalar görünüyor, köşelerden ışıklar sızıyor. işte philips'in kalite anlayışı buraya kadar düşmüş.!!!. ben daha ne diyim bu forumda. bunu satsalar alırmısınız gerçekten.
|
|
|
31 Ağustos 2008; 19:36:06
|
|
|
incelik guzel ewt
SaRı sokakların LaCiVeRT gangsteri...NoBoDY LiKeS uS BuT We DoN't CaRe... Toshiba 46ZF355DG HTPC ;Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ AM2 2.4 GHz 65W - Gigabyte MA78GM-S2H - 2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM
|
|
|
|
|
31 Ağustos 2008; 19:53:46
|
|
|
universteli verdiği link de ürünün prototype olduğu belirtiliyor konu hakkında tam bilgi sahibi olmadan yerli yersiz mesaj yazmak abesle iştigal
|
|
|
31 Ağustos 2008; 20:12:07
|
|
|
sony nin 40 inch modeli 9.9mm yani philips inanılmazı falan başarmış değil! Yukarda ödül vs konularında diğer arkadaşların "philips ise ver ödülü hemen" konulu eleştrilerine tamamen katılıyorum. Sharp 12bit panele geçmiş Sony OLED yapmış 40 inci 9.9 a indirgemiş philips de philips! Tercih olarak son alacağım markalardan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saracen -- 1 Eylül 2008; 14:14:45 >
|
|
31 Ağustos 2008; 20:43:16
|
|
|
yetişemiyoruz bu teknolojiye... Bizim kalas lcd ile yola devam.. çaresiz.
|
|
31 Ağustos 2008; 20:59:22
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: joven universteli verdiği link de ürünün prototype olduğu belirtiliyor konu hakkında tam bilgi sahibi olmadan yerli yersiz mesaj yazmak abesle iştigal prototip olması neyi değiştirir dostum bu philips in ileriki zamanda bu lcd yi piyasaya sürmesine engel mi?
|
|
31 Ağustos 2008; 22:25:07
|
|
|
ürünü olumlu yada olumsuz çok abartılı eleştirirler yapmak pek sağlık olmaz sonuçda ürün daha deneme aşamasında philips dünyada yeni teknolejilere imza atan bir marka philips bu prototype modelden daha büyük lcd tv ler çıkarması işten bile değil