Şimdi Ara

## Asus PCI Tabanlı Hybrid TV Kartı Hazırladı ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Asus PCI Tabanlı Hybrid TV Kartı Hazırladı ##


    Son günlerde hazırladığı tv kartlarını arka arkaya duyurarak dikkatleri üzerine çeken Asus, PCI arabirimini kullanan yeni bir model daha duyurdu. Firmanın My Cinema-PS2-100/PS/FM/AV/RC adını verdiği yeni tv kartı melez yapıda yani DVBS dijital hemde PAL analog yayınları alabiliyor. Anı anda hem yayın hemde kayıt yapabilen tv kartı, FM radyo desteği de sunuyor. Yanında gelen yazılım ile birlikte tv yayınlarının kayıt edilmesine olanak tanıyan tv kartının önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenirken fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulgu bulunmuyor.







  • bıktım ben bendeki avermedia dan :D fiyatı uygun olursa alabilirim
  • ooo pekde önemli birşey yapmamış
  • Yokmu şöyle analaog TV yayınları, FM radyo, Dijital Radyo, DVBS, DVBT, DVBC (HD yayınlar dahil) hepsi bir arada kart yapan. Tabi Dijital şifreli yayınlarda kart desteğide olacak. Dijital yayıncı firmadan (Djitürk ve D-smart) ayrı bir kutu almaya gerek kalmasın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: resler

    Yokmu şöyle analaog TV yayınları, FM radyo, Dijital Radyo, DVBS, DVBT, DVBC (HD yayınlar dahil) hepsi bir arada kart yapan. Tabi Dijital şifreli yayınlarda kart desteğide olacak. Dijital yayıncı firmadan (Djitürk ve D-smart) ayrı bir kutu almaya gerek kalmasın.


    Bu kart dediğiniz gibi analog yayınları, DVB-S, DVB-T, FM yayınlarını alabiliyor. DVB-T haberde belirtilmemiş fakat asus un sitesine girerseniz bunu görebilirsiniz. Bu da daha uzun soluklu bir kart anlamına gelir (tabii DVB-T tam anlamıyla yaygınlaşırsa). Dediğiniz gibi kart desteği olsa harika olurdu ama asus bile bir daha kart satamazdı. Yani ileride belki olur ama 1-2 adım sonra yapılırsa yapılır. Ben de uzun zamandır üç yayını da destekleyen kart istiyordum. Fiyatını da görürsek uygun olursa hemen alırım.
  • daha önceki kartta DVB-s yoktu bunda DVB-T ile birlikte varsa eğer şahane olur...
    tabi biraz tuzluda olur o ayrı...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: resler

    Yokmu şöyle analaog TV yayınları, FM radyo, Dijital Radyo, DVBS, DVBT, DVBC (HD yayınlar dahil) hepsi bir arada kart yapan. Tabi Dijital şifreli yayınlarda kart desteğide olacak. Dijital yayıncı firmadan (Djitürk ve D-smart) ayrı bir kutu almaya gerek kalmasın.


    sen sanırım şifre kırmak için istiyorsun
  • Asus bu işlere de girdi ya helal olsun
  • Artık ASUS kamyon, dozer, uzak mekiği falanda yaparsa şaşırmayacağım. Çok eskilerden bir anakart yapardı. Helal ürün yelpazesi çok genişledi. Fiyatı makul olursa iyi bir tv kartı olmuş.
  • Şifreli yayınlar için kar desteği olmasını istedim. Yani Dijiden veya dsmarttan gidip sim kartı alıp bu karta takıp bir sürü kablo cihazla uğraşmadan TV izlemek isityorum.
  • Lütfen yardım !! şuan bu tv kartını kullanmaktayım.. ama bir türlü tv bağlantısı kuramıyorum.. özellikle dvb-s çıkışındaki sarı kabloyu bağlayacak çıkış bulamıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.