Şimdi Ara

Flatout: Ultimate Carnage inceleme videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
21.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öyle bir araba yarışı oyunu düşünün ki hem sizi sıkı yarışlara sokuyor hem de içinde yer alan farklı oyun modları ile eğlendirmeyi başarıyor. Arcade tabanlı eğlenceli araba yarışı oyunu Flatout son oyunu ile karşımızda.

[wvp=322]

Sistem Özellikleri

İşletim Sistemi: Windows XP (32bit)/Windows Vista (32/64bit)

İşlemci: Intel Processor 2.2GHz veya daha yüksek / AMD 2.2GHz veya daha yüksek

Ram: 1GB veya daha yüksek

Boş Alan: 4.75GB

Ekran Kartı: Nvidia Geforce 7600 veya daha yüksek/ATI Radeon X1800 veya daha yüksek.

• grafik olarak iyi ama çimlerin arabanın içinde görünmesi günümüz oyun teknolojisi adına utanç verici.
    neyse ki yama denen şey icat edilmiş.düzeltirler
  • Ben bu oyunun bir önceki bölmünde (Flat Out II) nedendir bilinmez sürekli donmalar yaşamıştım. İnşalah bunda da yoktur aynı problem.
  • Flat Out II ile arasında pek bi fark göremedim menü değişmiş ve videoda gördüğüm map ler Flat Out II de mevcuttu sadece su efekti eklemişler yerlere.Acıkcası ben pek bir fark göremedim çim olayı Flat Out II dede vardı diye hatırlar gibiyim umarım oyunu oynadığım zaman düşüncemle ilgili yanıldığımı söylerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramulda -- 28 Ağustos 2008; 13:03:38 >
  • Herşey aynı grafikler geliştirilmiş yollar,arabalar o yönden beni biraz üzdü
  • Güzel inceleme teşekkürler.
  • pek tür vurdu kırdılı araba yarışlarını pek sevmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arcade sevenler için güzel bir yarış ama şu ea games çıkar dı ya bir kere most wanted oyununu artık başka araba yarışları pek iç açıcı gelmiyor
  • Test Drive.
  • bu seriyi ilkkez oynadım ve hayran kaldım oynadığım en sağlam araba yarışı diyebilirim.oyun 8.7 den fazlasını hak ediyor.
  • güzel inceleme teşekkürler
  • race gridi tek gecerim... need for speed serisinde ise porsche unleashed en begendigim oyun olmuştur. test drive en son oyunuyla baya iyiydi... bekleyin ea burnout u bilgisayara cıkartıyor. kasıma aralıga gelir... saygılar...
  • valla ben bir sefer bitirdim 2'yi şu sıralar yeniden başladım, grid bitti sayılır bu arada ama flatout bende yeri başkadır, hele ki derbi modundaki arabalar
  • ben bu oyunu oynarken en düşük ayarlarda bile hafif takılmalar bazı yerlerde ise çakılmalar yaşıyorum atinin yeni 8.8 driverini ve 8.6 ve bir kaç tane daha driver denedim yinede aynı neden yapıyo aceba sistemine yandaki pc logosundan bakabilirsiniz
  • ram 1.5 gb gözüküyor. başka oyunlarda da takılmalar gözlemleniyorsa iki tane 256lıgı cıkartıp iki adet 1 gb takmanı öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugacomtr

ram 1.5 gb gözüküyor. başka oyunlarda da takılmalar gözlemleniyorsa iki tane 256lıgı cıkartıp iki adet 1 gb takmanı öneririm.

colin mcrea dirt tede aynı problem var ama onda yavaşlama oluyor ün düşük veya yüksek ayar farketmiyo 10-15 fps alıyorum

dediğini bi deniyecem anakart açılışta ram düzeni ile ilgili birşyler söylüyo teşekkürler
  • eski bölümlerin türevi olmuş pek farklılık yok
  • Sistem optimasyonu için acilen patch çıkarmaları lazım
  • yahu şu arabaları gt5 gibi yapmak o kadarmı imkansız bari yanına yaklaşın bakalım yeni nfs nasıl olacak

bu arada oyun çok iyide 2.sinin aynısı o yüzden oynayamadım fazla hiç oynamayan kaçırmasın

inceleme için teşekkürler....
  • ilginç bir oyun
    bu akşam araştırayım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.