Şimdi Ara

DİREKSİYON POMPASI PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
4
Favori
85.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracım ford focus. arabanın alt kısmından yağ damlıyordu. Tamirciye götürdüğümde direksiyon pompasından kaçırıyor, değişmesi gerekiyor dedi. Bunun yeniside 350 ytl imiş. Ancak yağ fazla kaçırmıyor bende ara sıra ATF yağı ilave ediyorum. Bu pompayı değiştirmeden başka yol yokmu? tamiri yapılmıyormu? Yardımcı olursanız sevinirim.



  • Bütün arkadaşlara tavsiyem
    Bosch un sitesinde online katalog var ordan aracınızın markasını,modelini veya motor numarasını girerek bosch uretimi uygun parçaları bulabilir,bosc un ürün numarasına sol tıkladığınızda da parçanın kullanıldığı araçlar ve üreticilerin orinal parça kodlarını görebilirsiniz.
    Bu ne işinize yarar: Aracınıza uygun parçayı aracınızın markasında, servisinde bulamadığınızda diğer markalardan bu numaralarla sorgulama şansınız var demektir.
    Ben şahsen bu özelliği kullanıyorum ve aracıma uygun olan bütün markaların parça kodlarının çıktısını aldım arabamda duruyor. Kimde daha ucuz ve kaliteli ordan almayı düşünüyorum.
    (Aracın a-z'ye bütün parçaları için geçerli değil, Bosch üretimini yaptığı parçaların uygunluğu için hazırlamış listeleri)
    Saygılar.

    edit: katalog linki:
    http://ecat-online.bosch.de/toc/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umera -- 23 Kasım 2009; 0:25:26 >




  • İyi günler. Tüm Elektronik Direksiyon Pompalarının Tamiri Ve Satışı Yapılmaktadır. İnternet Sitemizwww.direskiyonpompasi.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.