Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Radore Linux Hosting

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Hosting, Domain, Reklam Alış-verişi >> Web Hosting >> Radore Linux Hosting Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Wasell

Sisteme Gözat

28 Ağustos 2008; 1:11:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İyi günler,

Daha öncede belirttiğim gibi yıllık 50-60ytl civarı fiyatı olan linux (php&mysql ile çalışacağım) hosting arıyorum. İki firma arasında kaldım www.atkhosting.com ve www.rh.com.tr.

Yalnız sormak istediğim bir şey var Radore'nin http://www.rh.com.tr/cozumler/web_hosting/php-mysql-L1.aspx bu paketinin geniş özellikleri nasıl yani daha ayrıntılı özellikleri neler merak ettim. Burada band genişliği ve desteklenen php modülleri ile kütüphaneleri hakkında bilgi verilmemiş. Bunları merak ediyorum.

Bu 2. alan & alan adı hizmeti alışım. herşeye tekrar başlıyacağım ağırlıklı olarak programlama ve web tasarım ile ilgili bir site olacak. Sizce sıfırdan başlamak için Radore çok mu profesyonel kaçar ?

~ Asus F3SC ~ İşlemci Tipi: Intel Core 2 Duo Santa Rosa / Chip Seti: Intel 965GM Chipset / İşlemci Hızı: Core 2 Duo T7300 2 Ghz 4MB 800MHz Santa Rosa / Ekran Özelliği: 15.4 / Ekran Kartı: Nvidia® GeForce 8400M DirectX 10 / Sistem Belleği: 2048MB / 4096MB / Sabit Disk: 160GB 5400RPM 8MB SATA / İletişim: Intel Pro 4965AGN 802.11a/b/g/Draft N + Bluetooth / Optik Sürücü: DVD Dual Yazıcı / OS: MS Vista Home Premium
nehuse

28 Ağustos 2008; 12:29:17 

Bir kere verdiğin linkte yazdığına göre php4 desteği var php5 ile yazılmış scriptleri çalıştıramaz yada kendin yazamazsın bunun dışında neleri desteklediğini öğrenmek için destek kısmına mail atarsan daha iyi olur burada o hostingi kullananlar olsa bile paket farkları vs olabilir doğru yanıt almayabilirsin.

www.Dreamhost.com dan 50$ indirimli hosting almak ve her türlü script kurulumunda destek isteyenler mesaj atsın.
Wasell

Sisteme Gözat

28 Ağustos 2008; 12:43:26 

quote:

Orjinalden alıntı: nehuse

Bir kere verdiğin linkte yazdığına göre php4 desteği var php5 ile yazılmış scriptleri çalıştıramaz yada kendin yazamazsın bunun dışında neleri desteklediğini öğrenmek için destek kısmına mail atarsan daha iyi olur burada o hostingi kullananlar olsa bile paket farkları vs olabilir doğru yanıt almayabilirsin.

kendim yazabilirim ama php5 olmaması sizin de dediğiniz gibi şimdi olmasa bile ileride sorun çıkartır ayrıca destek kısmına mail attım fakat cevap vermediler. ATK'den alsam daha iyi olacak sanırım.

~ Asus F3SC ~ İşlemci Tipi: Intel Core 2 Duo Santa Rosa / Chip Seti: Intel 965GM Chipset / İşlemci Hızı: Core 2 Duo T7300 2 Ghz 4MB 800MHz Santa Rosa / Ekran Özelliği: 15.4 / Ekran Kartı: Nvidia® GeForce 8400M DirectX 10 / Sistem Belleği: 2048MB / 4096MB / Sabit Disk: 160GB 5400RPM 8MB SATA / İletişim: Intel Pro 4965AGN 802.11a/b/g/Draft N + Bluetooth / Optik Sürücü: DVD Dual Yazıcı / OS: MS Vista Home Premium
nehuse

29 Ağustos 2008; 17:50:05 

Destek kısmı cevap vermiyorsa zaten ordan alma derim yabancı hosting düşünürsen www.dreamhost.com u tavsiye ederim indirimli olarak almanda ve sonrasında yardım edebilirim.Linux ile ilgileniyorsan ssh desteği olan bir host alman senin için çok iyi olur .

www.Dreamhost.com dan 50$ indirimli hosting almak ve her türlü script kurulumunda destek isteyenler mesaj atsın.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Hosting, Domain, Reklam Alış-verişi >> Web Hosting >> Radore Linux Hosting Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Club 3D HD4870 OC Edition
Club 3D'nin özel fanı ve yüksek saat hızlarıyla gelen HD4870 ekran kartı
Pro Evolution Soccer 2009(PC, Playstation 3 ve Xbox 360)
Ünlü futbol serisi, yenilenmiş hali ile karşımızda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar