Benim youtube kapanmadan önce yüzlerce favorutelediğim videom vardı. Fakat kapandıktan sonra ktunnel gibi sitelerden youtube'ye girsem bile üye ismim ve şifremle giriş yapamıyorum. Dolayısıyla videolarıma ulaşamıyorum. Bu sorunu çözen var mı?
Programsız bir yolu yok mu bunun. Ben youtubeye girebiliyorum fakat benim sormak istediğim: Girdikten sonra sign in yapamıyorum. Şifremi yazdıktan sonra sign in tuşu algılanmıyor, basılmıyor.
Youtube Jacker bir program ama sadece sistemdeki bir dosyayı düzenliyor. Yani arka planda çalışan bir uygulama değil. Kurmanız yeterli. Simgesi falan yok zaten. Çalıştırmanız gerekli değil. Yani aklınızda şüphe olmadan kurabilirsiniz. Kurduktan sonra www.youtube.com adresi üzerinden açabilirsiniz.
Şifreyi kabul etmemesi, ktunnel gibi siteler üzerinden giriş yapmanız yüzündendir. Bu siteler giriş yapmayı desteklemiyor. (Bazıları hariç)
Programsız bir yolu yok mu bunun. Ben youtubeye girebiliyorum fakat benim sormak istediğim: Girdikten sonra sign in yapamıyorum. Şifremi yazdıktan sonra sign in tuşu algılanmıyor, basılmıyor.
programdan korkmana gerek yok siteye reklamsız sorunsuz en rahat girmeni sağlayacak youtube jacker içini ferah tut programda