Hava Durumu Paketi'yle üç günlük hava durumu günlük olarak cebinize iletilir. Böylece abone olduğunuz ilin, 3 günlük en düşük ve en yüksek sıcaklıkları ile havanın açık ya da kapalı olduğuna dair tahminleri tek mesajla anında öğrenirsiniz.
Yurtiçi hava durumu bilgilerine turkcell-im/Bugün/Hava linki altından ulaşabilirsin. Buradan tüm illerin 3 günlük hava durumu tahminlerini ücretsiz olarak takip edebilirsin.
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Ben yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum hava durumu paketini.
Hergün saat 16:45 ile 17:00 arası gelir hiç şaşmaz
abi hergün geliyor işte o yüzden sıkıcı olmaya başlamıştı.. ben o yüzden iptal ettirdim.. kız arkadaşım bile dalga geçiyordu artık senin hava durumu geldi diye
Ben yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum hava durumu paketini.
Hergün saat 16:45 ile 17:00 arası gelir hiç şaşmaz
abi hergün geliyor işte o yüzden sıkıcı olmaya başlamıştı.. ben o yüzden iptal ettirdim.. kız arkadaşım bile dalga geçiyordu artık senin hava durumu geldi diye
@s.volkan
Yok benim hatuna göstermedim daha. Ama harbiden tahminler tutuyo. Geçen 1 ay önce tahminler geldi msjla hava yanıyo 35-40 derece var. mesela çarşamba günü hava birden 26 derece, bulutlu filan olcak demiş. Yuh lan dedim. çarşamba oldu sabah hava pırıl pırıl. kendi kendime turkcell bi hava durumunu tahmin edemedin hay senin yıllık planlarına dedim 1 saat sonra fırtınalar koptu yağmurlar, seller, kara kara bulutlar.. yazın değilde kışın giyinme konusunda işe yarar bu paket
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!