evet video gerçek den güzel sonuda süper bağlamışsın osonunu güneşle felan bitirmen, gerçi yağmurlu bi günde şimşekle felan bitirseydin daha güzel olumurya neyse
gelelim meseleye video warriorda o anıran adam( ) iyi fikir yere yatırmada felan iyi düşünmuşsun.. yatarın ama kalmasınıda bilirim demişsin
server eski 1mlik job giysisi felan (+3 kalkan )
video nun çoğu yerinde ezikleri çekmişsin critler güzel de çok artıya kaçmamış gibide 11k 13k critler çok ezik kestiğini gösterir....
kendi lwlinde bi blade vardı galiba orda sox lu bişeydi o adamla yaptığın job un üzerinde biraz daha dursaydın daha güzel olurdu
işte glavierin ezikliği 8d giysili 8d silahlı adamları kesmiş sonra eulara crit atıp kestiği koymuş
adam gibi 9d china karakteri göremedim ben
9dg china zaten yok gösterdiği € ların çoğuda kendisinden düşük lwlli... € larda 9 dg weapon war ama 9 dg armorlu 1 tane € göremedim 1 wizard wardı galiba... hem bana göre glaiverin gücü deil rezilliği olmuş, € warriorların bağırışları daha etkileyici olmuş...
Arkadaşlar; Normalde Video yu adam nasıl hazırlamış diye koymuştum Ama biryerde gördüm ve ismini değiştirmek zorunda kaldım.. Ondan böyle bişi yaptım ;)