Ekran çözünürlükleri bildiğim kadarıyla aynı.Ancak bir P535 kullacısı olarak internetteyken kilitlenmeler yaşadığımı söylemek isterim.Yani sayfalar arasında takılmalar yaşanabiliyor ve reset atmak zorunda bırakıyor.Ayrıca şarjı su gibi akıyor wi-fi açıkken.
Ama öteki türlü 3 gün gidiyor bende
fotoğraf kalitesinden memnunum ama o konuda HP daha iyi gözüküyor
Büyüklük olarak da HP büyük gözüküyor.Ekran büyükleri ikisinin de 2.8" olduğu için sorun yok..
GPS olarak şiiddetle tavsiye ederim P535'i...o kadar memnunum
Yani dostum iş sende bitiyor.Her iki makinenin de konuları mevcut forumda.Fazla da kurcalamamak lazım.Aklına yatanı al bence
İnternetten alış-veriş yapmadığım için bir şey diyemem site hakkında.Onu bilen arkadaşlar yorum yazar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdeniz65 -- 27 Ağustos 2008; 21:34:28 >
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsami780 Birde üstteki telefona bakın digerlerinden çokdaha iyidir. Gitti Gidiyor benim için Hepsi burada com' dan daha güvenlidir bende 10 gündür pda telefonları inceliyordum en sonunda gitti gidiyordan verdiginiz linklerdeki telefonlardan daha ucuza HTC Torch Diamond aldım. Alışveriş yaptıgınız kişilerin profilinin iyi olmasına dikkat edin yeter...
Asus malzeme kalitesi ve işçilik olarak HP'den daha iyi. Hp ise ram olarak üstünlüğe sahip. Eğer tuş takımı olması önemliyse Asus P750 önemli değilse Asus P535 almanı öneririm.
Her iki modelin topicleri mevcut. İnceleyip, merak ettiklerinizi sorark en doğrusunu yaparsınız. Bazı arkadaşlar gibi önyargılı ve kesin cevaplar yanıltabilir.