Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Hangisi? HP vs Asus

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Hangisi? HP vs Asus Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yamanweb06

27 Ağustos 2008; 19:25:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar fiyatı ve özellikleri bakımından şu iki modelde kaldım

Asus P535

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepasp535

HP IPAQ 614c

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcephp614#tablnk

bunlardan hangisi daha iyidir (GPS, WiFi ve kullanım açısından)

ve birde konuyla alakasız ama gittigidiyor adlı site alışveriş açısından ne kadar güvenilir (teslimat, garanti, destek vb.)

kullanan ve bilen arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim . . .

YaMaN™
ozgurdeniz65

27 Ağustos 2008; 21:36:23 

Ekran çözünürlükleri bildiğim kadarıyla aynı.Ancak bir P535 kullacısı olarak internetteyken kilitlenmeler yaşadığımı söylemek isterim.Yani sayfalar arasında takılmalar yaşanabiliyor ve reset atmak zorunda bırakıyor.Ayrıca şarjı su gibi akıyor wi-fi açıkken.

Ama öteki türlü 3 gün gidiyor bende

fotoğraf kalitesinden memnunum ama o konuda HP daha iyi gözüküyor

Büyüklük olarak da HP büyük gözüküyor.Ekran büyükleri ikisinin de 2.8" olduğu için sorun yok..

GPS olarak şiiddetle tavsiye ederim P535'i...o kadar memnunum

Yani dostum iş sende bitiyor.Her iki makinenin de konuları mevcut forumda.Fazla da kurcalamamak lazım.Aklına yatanı al bence

İnternetten alış-veriş yapmadığım için bir şey diyemem site hakkında.Onu bilen arkadaşlar yorum yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdeniz65 -- 27 Ağustos 2008; 21:34:28 >

Kahraman076

27 Ağustos 2008; 23:57:38 

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsami780
Birde üstteki telefona bakın digerlerinden çokdaha iyidir. Gitti Gidiyor benim için Hepsi burada com' dan daha güvenlidir bende 10 gündür pda telefonları inceliyordum en sonunda gitti gidiyordan verdiginiz linklerdeki telefonlardan daha ucuza HTC Torch Diamond aldım. Alışveriş yaptıgınız kişilerin profilinin iyi olmasına dikkat edin yeter...

ronurer

28 Ağustos 2008; 11:27:49 

Asus malzeme kalitesi ve işçilik olarak HP'den daha iyi. Hp ise ram olarak üstünlüğe sahip. Eğer tuş takımı olması önemliyse Asus P750 önemli değilse Asus P535 almanı öneririm.

[/color]
El Fuego

28 Ağustos 2008; 16:21:09 

Her iki modelin topicleri mevcut. İnceleyip, merak ettiklerinizi sorark en doğrusunu yaparsınız. Bazı arkadaşlar gibi önyargılı ve kesin cevaplar yanıltabilir.

HP iPAQ Business Navigator 614c WM06 520 MHz 4 GB SanDisk
Motorola ROKR E8 Linux 500MHZ

El Fuego is a member of DH Motorola CLUB

pocketpc.gen.tr
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Hangisi? HP vs Asus Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI Eclipse X58
MSI'ın Core i7 platformu için iddialı anakartı Eclipse mercek altında
Cebit 2008: sunumaX Standı
SunumaX ile web sitelerimizi nasıl canlandıracağımızı ve gelen ziyaretçileri kaçırmıyacağımız hakkında bilgi ediniyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar