Bildirim
2.0.2 den 1.1.4 e dönmem lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Parodili Yönerge :) _____________________________ -
Bugün dünya 2.0.x'ten 1.1.4'e geri dönme günü sanırım...
Ben de dün geçtim 2.0.2'ye; bir kaç güne geri mi dönücem acaba?? Şimdilik de gayet iyi çalışıyor ama...
:)_____________________________ Music is your own experience, your own thoughts, your wisdom. If you don't live it, it won't come out of your horn.
Charlie PARKER -
keşke dönmesem ama imei problemini halledemiyorum _____________________________ -
neden 2.0.2 kurdun kı ilk önce bi 2.0 kursaydın hiç değilse onda fake imei oluyor ayrıca aralarında o kadar büyük bi fark da yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 26 Ağustos 2008; 21:14:30 >_____________________________ -
şuandada onun için ugraşıyormum bilenle bilmeyen arasınki fark işte saçlarım beyazladı iki günde _____________________________ -
yukarıda verilmiş yönergeyle dönebilirsin. _____________________________ -
kıssadan hisse gaza gelip bilmediginiz hibirşey yapmayın benim gibi olmayın sonunda 1.1.4 e geçtim _____________________________ -
o yönerge ile birçok telefonu döndürdüm kesinlikle başarılı.yalnız bir tavsiyem var fake imei kullanıcıları restore işlemlerinde aceleci davranmasınlar gerekli custom lar yayınlana kadar beklesinler... _____________________________ Nefis,üç köşeli dikendir;ne türlü koysan batar. -
quote:
Orjinalden alıntı: b.tutkan
ARKADAŞLAR arkadaşlar arkadaşımızın arkadaşlar arkadaşlar arkadaşlar ARKADAŞLAR arkadaşlar arkadaşlar arkadaşlar arkadaşlar arkadaşlar arkadaşlar arkadaşlar arkadaşlar arkadaşlar Arkadaşlar arkadaşlarımız arkadaşlar
B.Tutkan, yönergen o kadar hoşuma gitti ki döne döne okuyorum çok eğleniyorum. Eğer öğretmen olsaydın, senin dersinde tahminen kaç kere "arkadaşlar" dediğini sayardım. Şimdi de saydım 19 çıktı :)
Her yönerge böyle neşeli olsun istedim._____________________________ -
202 yi tekrar yuklemeyı dene duzelır 202 114 gibi stabil olmus bende 114 yapacaktım sonra vazgectım _____________________________ Air Strike -
Arkadaşım çok sağol çok süper yapmışsın. Ben problem var diyom takilip kaliyom sen bütün problemleri yazmışsın aşağı ama sonradan gördüm cebelleşip durdum haybiye ellerine sağlık... _____________________________ -
yönergede bazı eksiklikler var. Onun için kafayı yemeyin. Arkadaş güzel yazmış Ama az ufak ama önemli dedayları yazıyorum. Kolay gelsin.Ben 16 saat uuğraştım ama çözdüm
1.1.4'e dönüş detaylı anlatım.
önemli: !!! KESİNLİKLE 7.7 Yİ KALDIRDIKTAN SONRA BELGELERİM > MUZİĞİM İÇİNDEKİ İTUNES İ SİLİYORUZ ve program flies teki İtunes klasörünü siliyoruz
Adım -1 Bilgisayarınızda iTunes 7.5-7.6 yüklü ise kaldırın ve Bilgisayarınıza iTunes 7.7 yükleyin (75-7.6 kaldırımı sonunda bilgisayarınızı mutlaka restart edin )
Adım -2 Şimdi iphone’u usb kablosu ile bilgisayara ye bağlayın ve iTunes 7.7 açın.
Adım -3 Şimdi cihazı DFU mode alalım DFU mode nasıl alınır ( Cihazının ekranında usb kablo simgesi varken cihazın power ve home tuşuna ikisine birlikte basılı tutuyoruz. Bekleyin cihaz komple kapanacaktır. Butonları kesinlikle bırakmayın ve yaklaşık 6 saniye kadar sonra power butonunu bıraktın ve home tuşuna basmaya devam edin. Cihazın ekranı siyah olacak ve iTunes hata verecektir. Hata ya tamam diyin. Sonrasında siyah ekranda DFU moda geçmiş olacaksınız. )
Adım -4 Şimdi cihazımız DFU mode da o zaman iTunes karşımızda şimdi Shift+Restore ye basıyoruz ve firmware 2.0 yüklüyoruz. (yükleme bitince size 1011 hatası da verebilir ya da başarı ile sonuçlandığını ifade eden bir ekran çıkar ve işte 13 ya da 10’ dan dan geriye doğru saymaya başlar bu esnada cihaz kendini restart atar ve elma resmi gelir bekleyin, cihaz slide for emergy yede geçebilir ya da tekrar kendiliğinden recovery modede geçebilir.
Adım -5 Şimdi burası önemli iyi okuyunuz kurmuş olduğumuz iTunes 7,7’yi bilgisayarımızdan kaldırıyoruz arkadaşlar kaldırırken hata verebilir...
Adım -6 eğer kaldırırken hata vermez ise devam edin başarı ile kaldırmanın ardından bilgisayar restart isterse restart atın. Şimdi ise iTunes 7.5veya 7,6’yı kurun kuruluma geçmeden hata verebilir veya kurar ama açmaya kalktığınızda hata verebilir.iTunes Library.itl /Müziğim/iTunes klasörü içinde duruyor isterseniz komple itunes klasörünü silin önemli değil kısa yol olsun.
Adım -7 7.7’yi kaldırdık ve 7.5 veya 7.6’yi bilgisayarımıza kurduk şimdi cihazı tekrar DFU mode alalım arkadaşlar sonrasında Shift+Restore yapıp 1.1.4 firmware dosyasını gösteriyoruz arkadaşlar yükleme bitiminde muhtemelen 1015 hatası alacaksınız.
Adım -8 1015 hatası aldınız hataya ok diyin ve cihaz kendini recovery mode alacaktır.
Adım -9 Şimdi buradaki linktenhttp://rapidshare.com/files/11940767...04.05.04_G.zip dosyamızı **** bunu biliyorsunuz zaten kıremk dosya inmesinden sonra açın ve kıremk i çalıştırın lütfen açıldığının ardından ise ekranda görünen downgrade Baseband - Debug Boot ve iErase (README) seçeneklerinin üçü nüde işaretliyoruz ve start a basıyoruz
Burası önemli not: Cihaz da herhangi bir işlem olmayacak yazılar vs kaymayacak ve start dediğiniz andan itibaren dakika tutmalısınız ve 15 dakika abartısız bekliyoruz 18 dakika hiç ellemeyin cihazda yazı vs akmayacak olduğu gibi kalacak. ZATEN 15 DAKİKA SONRA İTUNES TEKRAR TELEFONU TANIDIĞINI GÖSTERECEK UYARUYI GÖRECEKSİNİZ...15 dakika sonunda ise Ziphone Kıremk i tamamen kapatın.
Adım -10 Kıremk i kapattık şimdi cihazı tekrar DFU mode alıyoruz ardından tekrar Shift+restore ile 1.1.4 dosyasını gösteriyoruz ve yüklemeye devam ediyoruz işlem bitiminde 1015 hatası alabiliriz. Hataya tamam diyin.
Adım -11 Hataya tamam dedikten sonra cihaz kendini recovery mode alacaktır. linkten indirdiğimiz Ziphone Kıremk i açıyoruz ve 3 seçenek işaretli olarak start diyoruzBUKEZ EKRANDA YAZILAR AKMAYA BAŞLAYACAK. işlem bitince cihaz Slide For Emergy ekranına geliyor devem ediyoruz.
Adım -12 Slide for Emergy yazısını gördüyseniz şimdi cihazı RECOVERY mode alıyoruz recovery mode sonra yine Shift Restore diyoruz ve 1.1.4 restore dosyasını gösterip yüklüyoruz.
Adım -13 Son olarak cihazı recovery mode alın. Ziphone 3.0 açın ve do it al diyin.
BİDAHADA 2.0 A GEÇMEYE KALKMAYIN..:d SAYGILARIMLA NhakaN
Alınabilecek Hatalar Ve Çözümleri:
HATA KODU (-185) = bu hata kodunu alanlar lütfen İtunes 7.5 kurup hatayı aldıkları yerden devam etsinler bu hatanın çözümü 7.5’tir siz bu hatayı alıyor iseniz %99 itunes 7.6 kullanıyorsunuzdur.
HATA KODU (20) = Bu hata kodu genellikle işlemler sırasında cihazı DFU mode alınamayan cihazlar için verilir.
BÜTÜN HATALARIN ÇÖZÜMÜ
Error 1600-1601-1662-16XX hata kodlarının çözümü
16XX hata kodlarının sadece bir tek sorunu vardır. Buda Bbilgisayarımızda bulunan Comx restore dosyasının zarar görmesinden kaynaklanıyor. Bu çözüm yaklaşık 15 ila 20 iPhone restore işleminde başarılı sonuç vermiştir. Herhangi bir başarısız sonuç ile karşılaşılmamıştır.
http://rapidshare.com/files/138795954/16XX.rar.html önce bunu indirin
Daha sonra zip dosyasının içinden çıkardığımız .ipws uzantılı dosyamızı (tam adı, x12220000_4_Recovery.ipsw) C:\Documents and Settings\kullnıcıadınız\Application Data\Apple Computer\iTunes\Device Support içerisine atalım. Ama atmadan önce ordaki dosyaları silelim.
Yukarıdaki yola daha çabuk ulaşmak için, Başlat->Çalıştır'ı açın ve şuunu yazın,
%appdata%\Apple Computer\iTunes\Device Support
bu şekilde daha doğru bir şekilde ulaşmış olursunuz._____________________________ 
-
Arkadaşlar, Kız arkadaşım yanlışlıkla telefonunu itunes üzerinde 2.0.2 upgrade etmiş.
Şimdi ben yukarıda anlatılan yöntemle telefonu kurtarmaya çalışacam. Ancak sizden yardım olarak yöntemde anlatılan itunes üzerindeki restore+shift ye basılıp firmware 2.0 ve 1.1.4 yüklemelerinde gerekecek yazılımlar indirebileceğim link adreslerini nereden bulabiliceğim konusunda yardım istiyorum?_____________________________ -
itunes 7.7 :http://www.filehippo.com/download_itunes/download/c254953bed4b804c01dfd5549140b5ea/
itunes 7.5:http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iTunes7/Win/061-3902.20071105.G6edS/iTunes75Setup.exe
iphone 1.1.4 ipsw:http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPod/SBML/osx/bundles/061-4312.20080226.Btu45/iPod1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw
iphone 2.0.0 ipsw: itunes 7.7 den indireceksin we telefonu direk updade edecek ilk işlem bu zaten_____________________________ 
-
arkadaşlar ben mac kullanıyorum bunun için bir yol varmı _____________________________ -
sevgili b.tutkan arkadasim, sana ne kadar tesekkur etsem azdir arkadasim:) omrumu yemisti bu iphone 2 haftadir neler denedim neler yaptim acilmiyordu. su an calisiyor. cok cok cooook tesekkurler! SUPERSIN! _____________________________ -
valla mac bilmiorum:S windows kullanan bi arkadaşında halledebilirisn. özür. _____________________________ 
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben de firmware'ımı 2.0.2'ye yükselttim fakat telefon yavaşladığı için downgrade yapmaya uğraşıyorum. Fakat bir türlü beceremedim. ITunes 7.5 ile 1.1.4'e restore etmeye uğraşıyorum fakat "An Error Occured....(1)" hatasını alıyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Teşekkürler._____________________________ -
DFU moda alamaşıssın büyük ihtimalle telefonu. birde hata kodunu yazarmısın... (1601 1602 1603 13 20 vs vs) _____________________________
Benzer içerikler
- eski iphone imei yeni telefona aktarma
- iphone ekran kilidi unuttum
- iphone kişisel erişim noktası açılmıyor
- iphone hz ayarlama
- telefonla konuşurken karşı taraf kendi sesini duyuyor
- iphone 14 pro max ağırlık
- ios 26 alan telefonlar
- xiaomi 17 pro max vs iphone 17 pro max
- apple watch 12 ne zaman çıkacak
- iphone uygulama kilidi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler