Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Anycool fm 100 lutfen girin

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Anycool fm 100 lutfen girin Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
luckby_00

26 Ağustos 2008; 13:13:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

fm 100 alacağım ama ekranın altında farklı farklı seyler yazıyo mesela merit bide ekranın altında hiç bişe yazmıyo hangisini almalıyım

Ekteki dosya (2)

luckby
McOrco

26 Ağustos 2008; 14:31:30 

fark yok merıt dıye bı markada yok zaten...
ıtedıgınızı alabılırsınız aynı cıhazlar aynı dandıklıkte...

ARIKAN

26 Ağustos 2008; 14:54:44 

HEPSİ AYNI ADI NE OLURSA OLSUN........İÇİ AYNI DIŞLARINI HERHALDE BURADA TOPLUYORLARMI NE....
ÖZDANDİKLOLU BUNLAR NE ADI BELLİ NE DE NASIL GELDİĞİ ALINMAZ KARDEŞİM KAÇAK İMEİ KAPATILIR BUNLAR 2-3AY SONRA SAKIN ARKADAŞIM ORCO NUN DEDİĞİ GİBİ UZAK DUR.AĞRIMAYAN BAŞINI AĞRITMA

HAYATIN İÇİNDE BİR YERLERDEYİM..
baronturk

26 Ağustos 2008; 16:03:25 

parana yazık arkadaşım uzak dur bunlardan...

:A.N.T:

26 Ağustos 2008; 16:14:47 

fm transmitter yazıyor. n78 ve w980 de olan şey değil miydi o.çinliler bunu da mı kopyalamış.

ÖZLEMEK GÜZEL ŞEYDİR, ÖZLÜYORSA ÖZLENEN. BEKLEMEK GÜZEL ŞEYDİR, GELECEKSE BEKLENEN. SEVMEK GÜZEL ŞEYDİR, SEVİYORSA SEVİLEN...
sea_horse

3 Eylül 2008; 1:04:11 

BENCE SUPER BI CIHAZ.BEN BUNU DOGUBANKTAN 230 YTL YE ALDIM.ALTINDA MERIT YAZIYOR.BU FIYATA ALABILECEGIN EN IYI CIHAZ.EMINIMKI BU CIHAZI BIR MARKA CIKARSAYDI FIYATI 2000YTL DEN AZ OLMAZDI.SIDDETLE TAVSIYE EDERIM.KULLANIYORUM VE BUKADAR MEMNUN KALACAGIMI TAHMIN BILE ETMEZDIM.

Ugur851

3 Eylül 2008; 1:10:38 

ilk mesajında reklama başlamış

Kardeş bu telefonlar alınmaz parana yazık.. iki üç ay sonra elinde dökülmeye başlar malzemeleri dandik.... zaten tüm modelleri aynı bi tek görünüşü değişik.... çok memnunum kullanıyorum diyenlere kulak asma... forumu incelersen bu kaçak telefonları övenleri de gördük sonra hepsi birer birer kayboldu bilmem anlatabildim mi??

Siz hala telefonunuzun yazdığı sar değerini küçümseyin. Yaydığı elektromanyetik dalgalarla mısır patlatıyorlar. Tıklayın
Gözlerime Çizdim Seni Pasta-Cila kâr etmiyor

ARIKAN

3 Eylül 2008; 1:11:31 

ÇİHAZIN NERESİ VE HANGİ ÖZELLİKLERİ SÜPER YAZARMISIN.
GÖTERMEYEN VİDEOSUMU
VGA KAMERASIMI
FOTOĞRAFLARI AÇMAMASIMI
3 G OLMAMASIMI
KAÇAK İMEİ SİMİ
BANGIR BANGIR BAĞIRAN SESİMİ
5frs ÇEKİM YAPAN VİDEO ÇAKİMİMİ
197 K HAFIZASIMI
YÜKSEK SAR DEĞERİMİ
EN ÖNEMLİSİDE -----ANYCOOL TELEFONLARIN BÖYLE BİR MARKASI VE ÜRETİM OLMAMASIMI DAHA YAZACAĞIM AMA FORUMA SIĞMIYOR.ALLAHAŞKINA DİĞER ÖZELLİKLERİNİDE SEN YAZ DA ÖĞRENELİM.SEVGİLER

sea_horse

3 Eylül 2008; 23:37:26 

oncelıkle sevgıler benden:)) Sevgılı arkadasım,ben sadece 230 ytl ye alınabılecek en guzel telefon oldugunu soyledım.Senın bu yazdıgın detaylar 230 ytl ıcın gayet normal.(sadece benım fıkrım)Ben fotograf acmasında bı problem yasamıyorum.Bangırbangır baırmasına gelınce sesını kısarsın olur bıter.:))Sar degerı ıse dıger telefonlardan nekadar farkı var cok merak edıyorum(gercekten merak ettım)Kulaklıkla konusunca o problemde ortadan kalkar heralde.Fotograf cekım kalıtesı gercekten cok ıyı sayılmaz.Fakat dedıım gıbı ben cok memnunum.Ayrıca bu model,orjınal Anycool da yokmus,bende gecen gun ogrendım.Resmen kopyalamıslar manyak cınlıler.Bu kopya telefonda,bır telefonda ozellık olarak ne olabılırse adamlar kafa yorup bı sekılde hepsını koymuslar.Dedıgım gıbı ben kullanıyorum ve gayet memnunum.Sadece benım kendı fıkrım.Bana katılmayabılırsınızSaygı ve sevgılerımle:))

ARIKAN

3 Eylül 2008; 23:49:17 

YANLIZ KONUŞMAK İÇİN KULLANABİLİRSİN BAŞKA BİR İŞE YARAMAZ...ZATEN İŞLETİM SİSTEMİ OLMADIĞINDAN UYGULAMA VE DE OYUN YÜKLENMİYOR KESİNLİKLE....AYRICA JAVA DA YOK...
İŞALLAH 2-3 AY SONRA OPERATÖRLER TARAFINDAN KAÇAK İMEİ DEN DOLAYI KAPATILMAZ...GÜLE GÜLE KULLAN ARKADAŞIM

ARIKAN

4 Eylül 2008; 1:07:16 

dıyorlar ya baska telefonda bole seyler olsa 1500 ytle olurdu fılan ..bu telefonu nokıa cıkarsaydı sımdı herkes yerden yere vururdu ........kırarlardı arkadaşlar....alırken bir kez daha düşünün...sevgiler

gecenin2

15 Eylül 2008; 22:22:30 

telefonun gerçekten çok güzel özelikleri varmış.tk kayıtlıysa 230ytl doğubanktan bende almayı düşünürüm.
şu an Türkiye piyasasında mevcut 2 telefon biliyorum fm vericili NokiaN78 ve Benq-SiemensEF71 buda 3. oldu.Sony Ericsson w980 ve Nokia N96 da var ama bunlar Türkiyede yok.
Anycool üretimi chinde http://szboerdun.diytrade.com/ bakın.
Malzeme kalitesinin çok düşük olduğunuda biliyorum.taklit plastik üstü metal gibi gösterilmiş ama plastik.
çok hat kullanan arabası olan müziği seven ve geçirecek zamanı olan biri için ideal.mesela fabrikada çalışan bir arkadaş buna benzer almıştı almıştı çünkü nöbetlerde zamanı geçmiyormuş oda tv izliyormuş.
ama paranız varsa N96 bekleyin derim.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Anycool fm 100 lutfen girin Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme