Şimdi Ara

GARGARADAN SONRA AĞZIMI SUYLA DURULAYIMMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
32.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşalar diş eti hastalığım için doktor gargara verdi günde 4 kez yapıyorum bu gargarayı ama tadı çok acı ve kötü bir tat bırakıo ağızla. şimdi ben gargaradan sonra ağzımı su ile çalkalasam birşey olurmu yoksa gargaranın etkisini gidermemesi için ağzımda kalmasımı lazım ???



  • senin olayı bilmiyorum; ama ben boğaz için kullandığım gargaralarda, gargarayı yaptıktan sonra ağzımı suyla çalkalamazdım ve yarım saat hiçbir şey yiyip içmezdim.

    bunu sanırım prospektüste okumuştum. sen de prospektüse bi göz at istersen...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TriaThlon


    senin olayı bilmiyorum; ama ben boğaz için kullandığım gargaralarda, gargarayı yaptıktan sonra ağzımı suyla çalkalamazdım ve yarım saat hiçbir şey yiyip içmezdim.

    bunu sanırım prospektüste okumuştum. sen de prospektüse bi göz at istersen...


    sorunda burda zaten okudum ama ne gargaradan sonra ağızınızı çalkalayın nede çalkalamayın die hiç bir şey yazmıyor
  • Kullandıgınız gargara "betadin" içerikli ise gargaradan sonra agzınızda çok fazla artık kalıyorsa (ki agız koruması için bir film tabakası oluşur), agzınızı gargara yapabilirsiniz. Çünkü yutuldugunda sindirim sistemini bozabilir bir süre. (Başıma gelmişligi vardır)

    Ancak en önerilen kullanımı, yatmadan evvel bu gargarayı yapmak ve yukarıda arkadaşların bahsettigi gibi en az 30-45saniye agızda tutmak ve sonrasında yarım saat birşey yememek ile olur.
  • Gargara yaptıkdan sonra zaten diş etleri '' gargaradan alıcağını alıyor .. '' o yüzden suyla calkalaman senin acından daha iyi olur eğer tiksiniyorsan
  • özellikle diş eti hastalıklarınız için kullandığınız gargaralarda garagara yapmadan önce dişlerinizi fırçalamanız ve daha sonra gargarayı ağzınızda yaklaşık 30-45 saniye arası çalkalamanız ve sonrasında yaklaşık yarım saat kadar bir şey yiyip içmemeniz gargaranın etkisini maksimuma çıkartacaktır. böylece hastalığınız daha çabuk iyileşecektir.
    geçmiş olsun dileklerimle.
  • Niye ben tadını çok seviyorum naneli naneli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.