arkdşma 450d siparişi vermiştim amazonda fiyatlar 699$ diye uygun gelmişti zaten döviz kurları da düşük neredeyse türkiye'nin yarı fiyatına gelicekti (diye hayal ediyordum). fakat şöyle bi güzellik oldu ki ; 700 $ lık makinenin mağzadaki fiyatı 800$ mış üstüne de %5 vergi oldu mu size 840$ arkdşm zaten parayı burdn göndereceğim için ordaki bankadan 1,25 ytl den çekicekti makinanin fiyatı oldu 1050 lira. e ben ne anladım bu işten? görmeden al , nakit para.... amazondaki ve hatta mağzalarin internetteki fiyatlarıyla mağaza fiyatları neden fark ediyo anlayabilmiş değilim. ucuz diye bildiğim bestbuy'da bile fiyat 800$. velhasıl arkdşm şuan geliyo ve ben makine siparişi veremedim:( şimdi ya yeni gidip gelen birilerini bulup amazon üstünden filan aldirtmam lazım veya diğer iki seçenek ya türkiye'den uygun yollu bulmak veya doğu ülkelerinden istetmek.
bu arada bu balkan elektronik fiyatlarını bilen var mı acaba? internet sayfalarına baktm sanırım pek güncel değil, 450d yazmıyor bile acaba ellerinde var mıdır fiyat durumunu filan bilen var mıdır? teşekkürler..
mağazalar hep daha pahalı oluyor. Duruma göre konuşursanız belki internetteki fiyattan alma şansı olabilir (ama olmayabilir de (: )
Diğer mağazaları bilmiyorum (büyük çoğunluğu sorunludur, uğraştırır) ama amazondan hiç uğraşmadan direkt hepsiburadadan alışveriş yapar gibi istediğinizi kredi kartınızla alıp amerikadaki arkadaşınıza yollatabilirdiniz.
evet yapabilrdim ama malesefki bende jeton çok geç düştü:( arkdşmin gelmesine yakın böyle bi karar aldım sipariş vs veremedm ki ben burdan kredi karti ile alip göndertsem gerçkten daha güsel olurdu da... bakalim yeni birilerini bulrsam artk veya bi hayırsever birileri çikipda ben geliyorum diyip kuryelik yaparsa artk:)