Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
2008 pekin olimpiyatları sizce nasıldı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Diğer Sporların Gündemi >> Diğer Sporlar >> 2008 pekin olimpiyatları sizce nasıldı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
slam+TÜRKİYE
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

25 Ağustos 2008; 20:43:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

her ne kadar biz istediğimiz başarıları elde edemesekde genel olarak çin güzel bir organizasyon düzenledi.. açılış ve kapnış törenleri çok güzeldi

tabi ki u.bolt ve m.phelps nin rekorlarına tanıklık etmek ayrı bir keyifti

bir basketbolsever olarakda erkeklerde usa-ispanya finalide harikaydı
fuatturkrap

26 Ağustos 2008; 10:35:04 

Çin tek kelimeyle "inanılmaz" dı. Sporcularını hazırlamalarından başlayarak, tesisleşme, organizasyondaki ciddiyet vs vs vs çok iyidi. Atletizm ve Yüzme sayesinde unutulmaz bir olimpiyat oldu ama gerçekten bunu haketmek için çok çalışmışlar. Şu 2008 Olimpiyatlarına aday olduğumuz zamanlar bizde çok rahat yaparız bu işi diyordum ama bizim biraz zamana ihtiyacımız varmış. Böyle bir organizasyon için çok erken. 2024 bize daha uygun olabilir...

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten;
ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci?Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten.
İyi nişan alırdı kendini asan zenci,bira içmez ağlardı, babası değirmenci.
Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci...
-çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
...geleceksin, belki çok seveceksin, zamanı gelince gideceksin...Birlikte ölecek miyiz?
weresth

26 Ağustos 2008; 11:50:38 

Biz organizasyonu alsak, boş tribünlere yapılır müsabakalar

Unutulmaz olimpiyatlardan biri oldu Pekin2008.Sadece Bolt ve Phelps için bile adı anılacaktır.

''Herkes bir gün Michael Jordan olmak istiyor, bense her gün Michael Jordan olmak zorundayım.''
6 kez nba şampiyonluğu(chicago bulls), olimpiyat altın madalyası(2 kez), nba normal sezon mvp(1987-88, 1990-91, 1991-92, 1995-96, 1997-98), nba finalleri mvp(1990-91, 1991-92, 1992-93, 1995-96, 1996-97, 1997-98), nba yılın en iyi savunma oyuncusu(1987-88), nba yılın çaylağı ödülü(1984-85), nba all-star smaç şampiyonu(1987, 1988), 14 kere all-star, kariyer sayı ortalaması(normal sezonda 30.1, play-off'larda 33.4), 10 sezon nba'de sayı kralı olma, bir play-off maçında 63 sayı atma başarısı...
vaypcnet

5 Eylül 2008; 3:18:06 

Valla Phelps ve Bolt en az 2 misline çıkardılar olimpiyat reytingini.Halil Mutlu gidip altın alsaydı başka bişey istemiyordum

Kazanacaksınız!
Kazanmak için uğraşacaksınız. Ama netice ne olursa olsun, sizler benim gözümde hep kazandınız, hep şampiyonsunuz. Allah yardımcınız olsun!!
go_spurs_go

8 Eylül 2008; 23:30:33 

Malesef olimpiyatları öyle çok fazla takip edemedim ama Çin'in çok iyi bir iş çıkardığı aşikar. Phelps ve Bolt olimpiyatlara damgalarını vurdular.

Çaresizliğe düştüğümde gider, taş kıran bir adamı izlerim. Adam, taşa balyozla defalarca, belki yüz kere vurur. Taşta en küçük bir çatlak bile oluşmaz. Ama yüz birinci vuruşta birden şak diye ortadan ikiye ayrılır taş. İşte o zaman anlarım ki, taşı ikiye bölen o son vuruş değil, daha önceki yüz vuruştur aslında.
quaking

12 Eylül 2008; 9:27:02 

phelps, bolt kadar olmasa da jimnastikte bi tane çinli bebe vardı.yaşı mı ne küçültülmüş, anaokulu öğrencisi tipli bi kız çocuğuydu.dumur vaziyette onu izlemiştim.

bizim açımızdan boksta ve atletizmde yaşanan bayrak krizleri eşine ender rastlanan olaylar arasındaydı.

Atina'da gümüş alan tekvandocu Bahri'nin ilk tur kurasında atina'nın şampiyonunu çekip elenmesi(olaya bak ilk turda finalistler eşleşiyor).

atletizmde dibaba ve bekele'nin 5000m,10000m ne varsa silip süpürmeleri,

yine atletizmde vlasic'in yüksek atlamada şapa oturması,

ömer üründül'ün bir dekatlon yarışmasıcı edasıyla alakalı-alakasız daldan dala her branşa atlayarak türkiye'nin ilk olimpik yorumcusu olarak tarihe geçmesi,

Pekin'den aklımda kalanlardı.

slam+TÜRKİYE
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

7 Ekim 2008; 12:44:56 

basketbol bölümü sağolsun bir şeyler yazmış..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Diğer Sporların Gündemi >> Diğer Sporlar >> 2008 pekin olimpiyatları sizce nasıldı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Pro Evolution Soccer 2009(PC, Playstation 3 ve Xbox 360)
Ünlü futbol serisi, yenilenmiş hali ile karşımızda.
Cebit 2008: Pozitim Teknoloji Standı
Pozitim Teknoloji'den Mehmet Bey web siteleri için sundukları mobil çözümler hakkında bizlere bilgiler veriyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar