Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
iPhone'umun üzerine çay döktüm...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> iPhone'umun üzerine çay döktüm... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ormanci

25 Ağustos 2008; 19:16:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar,

Bugün işyerinde fena bir kaza oldu iPhone da masanın üzerinde yatıyordu ve üzerine çay geldi. Aletin üzerinde invisible shield var fakat tam kulak kısmının oraya denk geldi, ve telefonu hemen elime alıp oraları üfledim, anında kuruladım. Yalnız kulaklık girişini unuttum sanırım. Telefon sorunsuz çalışırken, kulaklığı takıp müzik dinlemek istediğim zaman ses kulaklığa geçmiyor. Hoparlörlerden gelmeye devam ediyor. Aslında çay yüzünden mi yoksa tesadüf mü bilemiyorum. Durumu baya geç fark ettiğimden, üfleyerek hava tutarak kurutma vs. gibi bir yol da artık işe yaramaz.

Ne yapmam gerektiği konusunda bir tavsiye verebilecek olan var mı?

İstanbul'dayım ve gündüz Eminönü'nde oluyorum. Götürebileceğim güvenilir bir yerler var mıdır?
SiNaN33

25 Ağustos 2008; 19:24:19 

geçmiş olsun bunada şükretmek lazım daha da kötüsü olabilirdi

m_carleone82

25 Ağustos 2008; 19:49:12 

sekerli sekersiz olmasi etkiler.. sekerli kuruyan su yapis yapis olur biliyorsunuz, ve iletkenlige devam eder.. ondan temizlenmesi gerekir.. ayrica siviya maruz kalma durumunda cihaz aninda kapatilmali, herhangi bir kisadevre ihtimaline karsin 3 5 gun acilmamalidir.. tabi sizin icin bu gecti..

fakat o yapis yapis kalan kismin bence gene temizlenmesi gerekli.. dedigim gibi kurumus sekerli su, bi sure daha iletkenlige devam edebilir.

M.C.

25 Ağustos 2008; 19:57:14 

Tekrar selam... Çok komik bir şekilde halloldu

@m_carleone82

Hocam şekersizdi :) Benim de aklıma aynı şey geldi, zaten çay döküldüğünde yazmayı unuttum aleti hemen kapadım ama sadece ahize kısmına geldiği için orayla uğraştım. Öyle foşş diye tümü aletin üzerine gelmedi allahtan, böyle birkaç damla geldi ve orada kaldılar, sağa sola gitmediler, çoğunluğu ekranın üzerinde kaldı. İyice üfledim ettim, sonra açtım... Tabi açmamak daha iyiydi ama o heyecanla açıp denemek istedim. Bir de çok abartı ıslanmayınca birşey olmaz dedim.

Herneyse, komik bir şekilde kulaklığı da çalıştırdım.
Üzerinden saatler geçmesine rağmen, ümitsiz bir şekilde saç kurutma makinasını aldım elime, telefon kapalıyken kulaklık girişine bir süre soğuk hava üflettim. Arada çok hafif sıcak verip tekrar soğuk üfletmeye devam ettim. 5dk kadar böyle tuttuktan sonra "olmaz ya hadi neyse" deyip kulaklığı taktım... ve ses kulaklıktan geliyor

İnsanın 5dk içerisinde morali sıfırken nasıl böyle birden dönebilir, hayret ettim doğrusu
reiis

26 Ağustos 2008; 11:33:19 

seni cok iyi anlayabiliyorum bizim aygitta bendeki meraga daha fazla dayanamadi komaya girmisti 1aya yakin zor uyandi banada 9 dogurttu tabi

AyFoN 2g 16 cigabayt form wayir iki nokta bir
oksit

26 Ağustos 2008; 11:46:31 

geçmiş olsun, iphone kırılma ve kirlenmelere karşı malesef hasas bir cihaz, ucuzda değil bulmasıda kolay değil. o yüzden iphonelara dikkat...

Not: yinede cana geleceğine mala gelsin. sağlıktan değerlisi yok

barbee

26 Ağustos 2008; 14:28:26 

Bir bardak daha çay istiyordur belki. :) Ben çay içmeden kendime gelemiyorum. iPhone'da masada yatıyormuş, üzerine çay dökülünce ayılmış. Bi bardak da şöyle içmek istiyordur, tavşan kanı şöyle.

www.iphonedo.com
Ormanci

26 Ağustos 2008; 16:46:13 

Yok daha çay istemez eminim :P
sylargray

26 Ağustos 2008; 17:20:46 

Geçmiş olsun, ucuz atlaşmışsın

eserunsalan

26 Ağustos 2008; 21:07:15 

Şekerli çayın böyle bir durumu var hakkaten.... Ben de 10.000 $ civarı fiyatı olan bir elektro piyanonun üstüne dökmüştüm yarım bardak çayı... Tuşlar çalışmamaya başlayınca aklım oynadı tabi ama 1.5 - 2 saat boyunca saç kurutma makinesiyle kuruta kuruta tamamen eski haline gelmişti.... Bir daha asla yaşamak istemem o anı...
Geçmişler olsun....

Music is your own experience, your own thoughts, your wisdom. If you don't live it, it won't come out of your horn.
Charlie PARKER
Ormanci

26 Ağustos 2008; 22:09:19 

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...

İşyerinde çay ve iPhone'u biraraya getirmemeye çalışıyorum artık :) Alışkanlık olmuş, cebimden çıkarıp masaya atıyorum hemen. Gidip bir de içecek birşeyler alınca güzel bi tehlike yaratıyor...
emre_14

7 Eylül 2008; 18:55:47 

geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız

Dh 2006 Üyeleri
Luchador

7 Eylül 2008; 19:02:00 

Geçmiş olsun geçtiği için hayırlı olsun..

todorov_44

7 Eylül 2008; 22:15:37 

geçen sene ayağım burkulmuştu bana geçmiş olsun diyen yok mu

troy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Eylül 2008; 22:23:08 

quote:

Orjinalden alıntı: todorov_44

geçen sene ayağım burkulmuştu bana geçmiş olsun diyen yok mu

off ne alaka

Harry Kewell & Cassio Lincoln & Milan Baros
Canér