Öncelikle hayırlı olsun kartın ancak 4870x2 aldığını belirtmenin ilginç bi yolunu bulmuşsun. 4870x2 aldım dememişsin de kasaya sığmıyodu falan güzel fikir
bir sistem tavsiyesinde armor mx + his 4870X2 önermiştim yanlıs hatırlamıyorsam , ve bir arkadas o kasa ona sıgmaz felan diyordu,gitmiş ölçmüş.. boyutlarından dolayı sıgacagını düşündügümü söyledim ve ölçtügünü söyleyince pekala ozaman daha büyük bir kasa alsın felan demiştim , o ölçen arkadası görmek isterim şimdi... aceba nasıl ölçmüş ??
Beyler kart normal oturtmak istersen girmiyor yanlamasına fılan soktuk ekran kartı ile hd yerlerin arasında 1 cm yer var bu kart full tower için fakat bu kasada hd yerlerini sökersen rahat takarsın.
bakıyorumda millet boyunu ögrendi kartın artık işlevini merak ediyor , bu boydan beklenen işlevi veremeyebilir yalnız
quote:
Orjinalden alıntı: Murderer77
Beyler kart normal oturtmak istersen girmiyor yanlamasına fılan soktuk ekran kartı ile hd yerlerin arasında 1 cm yer var bu kart full tower için fakat bu kasada hd yerlerini sökersen rahat takarsın.
hdd leri dolduracak olmadımıza göre max 2 tane yeterli.