Giriş
25 Ağustos 2008; 18:50:41
arkadaşlar SAPPHIRE ATI HD 3850 kartım var ve olan arkadaslarımız acaba kaça kadar oc yaptılar bilgi verebilirlermi?...
25 Ağustos 2008; 19:56:00
Dostum ben Hıs kullanıyorum bu değerleri aldım ancak benim kart biraz anormal:) Modsuz orijinal bios ve stock soğutma ile alınmıştır. Ekteki dosya (1)
_____________________________ Kirk Hammett Take A Look To The Sky Just Before You Die..!! It's The Last Time You Will...
26 Ağustos 2008; 0:18:58
yuhhh bu ne yaw....
26 Ağustos 2008; 1:49:52
quote: Orjinalden alıntı: by_ProXy yuhhh bu ne yaw.... bi dene bakalım belki seninki de çıkar:)
_____________________________ Kirk Hammett Take A Look To The Sky Just Before You Die..!! It's The Last Time You Will...
3 Eylül 2008; 18:44:12
Yukardaki O/C oranları ile test yaptın mı. Aynı kart bendede var ama GPU birçok testte 810 Mhz'in üstündeki değerlerde testi bitiremedi.
_____________________________Senin aşkın yalanmış, Bana yalanmamış bir AŞK lazım!!! Kişisel Sitem Canlı Kuran Kurtlar Vadisi
5 Eylül 2008; 0:32:59
Forumda araştırırsan 850/2300 mhzlerde yapılmış geniş bir testim var. Ordan bakabilirsin
6 Eylül 2008; 1:25:58
valla dostum ben sınırlarımı zorladım, gpu 800 bile bulmuor ve ramler 1000 e kadar cıkıor, hee belki yolu var ama ben pek bir artıs göremediğim için fazla zorladamadım, malum hava sogutma ee bide havalarda sıcak gereks yok simdilik
7 Eylül 2008; 15:15:39
Pencil mod falan yok desem bile inanmayın Modsuz gitmiyo pek. @saddamx Sendeki kart da baya iyiymiş.Pencil mod la 1ghz gpu görür heralde.
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil
Mesaja değerlendir
Mesajımı DH blog sayfama ekle