uzun zamandır araştırıyorum tam 3500 karar kılmışken 5603 karşıma çıktı hemde aynı fiyata 42 inç, 4 hdmı giriş 30000/1 kontraks 6 sn tepkime 3500 den daha iyi dedi satıcı bende kararsız kaldım sizcede dahamı iyi 5603 mü alsam ?
Dostum sen satıcıların dediğine bakma SonyD3500 kendini kanıtlamış bir tv sitede birçok kullanıcısı var fiyat/performans açısından da iyi bir ürün. 5603 ve D3500 aynı anda test etme imkanın varsa izle ve kararını ver philipsin tepkime süresi ve kontrast oranlarına aldırma kontras oranlarında birçok firma şişirme yapıyor tepkime süresinin 6ms olması biraz zor bu panel sadece sharpta var ayrıca 5603 giriş seviyesinde bir üründür.
Dostum sen satıcıların dediğine bakma SonyD3500 kendini kanıtlamış bir tv sitede birçok kullanıcısı var fiyat/performans açısından da iyi bir ürün. 5603 ve D3500 aynı anda test etme imkanın varsa izle ve kararını ver philipsin tepkime süresi ve kontrast oranlarına aldırma kontras oranlarında birçok firma şişirme yapıyor tepkime süresinin 6ms olması biraz zor bu panel sadece sharpta var ayrıca 5603 giriş seviyesinde bir üründür.
Bende teknosa olıvıumda sordum iki televizyonun kıyasını (sony'den şaşmam ama sorayım dedim..) Görevli sony'daha iyi verilere pek bakmayın yanıltabilir dedi..Örneğin tepkime süreleri aradaki farkı algılayabilmek sanırım imkansız Sen bilirsin tabi ama 40 d 3500 yok satıyor inşallah eylül sonu banada satacak