Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
bu iki helikopterden hangisi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Hobi Forumları >> Radyo Kontrollü Model Araçlar / Radio Control RC >> bu iki helikopterden hangisi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gelgor11
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

25 Ağustos 2008; 17:33:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

250-280 YTL arası rc helikopter alıcam bu iki model hoşuma gitti ama karar veremedim sizce hangisini alıyim?

http://www.topmodels.com.tr/index.php?target=products&product_id=31231

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelgor11 -- 1 Ekim 2008; 16:26:34 >
hakanoncul

25 Ağustos 2008; 20:23:13 

İki aynı çeşit model sorsaydın hemen cevap verebilirdim.Fakat linklerini verdiğin modellerden bir tanesi başlangıç indoor modeli,diğeri ise akrobasi hareketlerini hatta 3D yapabileceğin kabiliyette bir model.

Sizin pilotajınız ne kadar öncelikle onu yazarsanız daha iyi olur.Çünkü heli uçak gibi değildir.Kullanımı oldukça zor ve iyi bir eğitim yapılması gereklidir.

Öncelikle yeni başlıyorsanız DAUPHİN,LAMA V4 gibi modeller ile başlmanız daha mantıklı olacaktır.Tabi bunun yanında sim eğitimleride aralıksız devam etmelidir.

Her uçak yere iner önemli olan nasıl indiğidir!!!!!
gelgor11
Uzaklaştırılmış

25 Ağustos 2008; 21:22:04 

forumdan birisine sordum ve Lama V4 almaya karar verdim
bide simulatörde güzel uçurabilirsem gerçektede güzel uçurabilir miyim?
hakanoncul

25 Ağustos 2008; 22:39:35 

Gerçek bir model uçurmak ile simde uçmak arasında aslında dağlar kadar fark vardır.Gerçek bir modelide tehlikeye sokmamak için sim programlarından yararlanılır.Fakat karar verdiğiniz model ayarları iyi yapıldığında gerçek bir model kullanırken simde eğitim görüyormuş gibi olacaksınız.
Modeller ne kadarda RTF yani uçuşa hazır gelsede bazı ayarlarının yapılması gereklidir.Bu konuyada önem gösterip araştırmalarınızı bu doğrultuda yapmanızı öneririm.

Her uçak yere iner önemli olan nasıl indiğidir!!!!!
greentooth

1 Eylül 2008; 18:14:17 

yeni başlangıç yapıyorsanız, yani helikopter kullanmayı bilmiyorsanız daha hafif modellere bakmanızı öneririm, bu ağırlıktakiler çok daha kolay kırılıyor...

emin olun çok çarpacaksınız, hatta deli olacaksınız.

bulabildiğiniz en uygun fiyatlı 3 veya 4 kanallı (4. kanal bence pek işe yaramıyor) ürünü almanızı öneririm. nasıl olsa kıracaksınız öğrene kadar

Darksun80

1 Eylül 2008; 19:13:59 

Zamanında (10+ sene önce) peder nasılsa uçururuz diye yakıtlı helikopter getirmişti =P allahtan yerden kaldıramamışız, zaten yan yatıp çimi topraktan kaç cm kaldırdığını görünce vazgeçmiştik ama alet halen duruyor (bir kaç defa meraklısı tarafından uçuruldu neyseki yoksa uçmayan helikopter olarak tarihe geçecekti =P) . Ben daha yeni heves ettim (tabi gelip geçicide olabilir, zira aklımda denizaltıda var) kırmak için 2-3 kanallı helikopterler ısmarladım , gelince deneyeceğim. E-sky lama4 modelinide fırsat olursa bir tanıdığa getirteceğiz şimdilik belli bir çizgiyi tutturmak amaç, 6 kanallılar ve en sonunda yakıtlılar şeklinde gidiyor herhalde, yol çok uzun, sabır ve ekipman gerektiriyor bakalım ne olacak =D

gelgor11
Uzaklaştırılmış

30 Eylül 2008; 21:43:56 

helikopteri yurtdışından aldım kendi pervanelerinin hepsi kırıldı yedeklerini taktım onlarda kırıldı bantladım şimdilik böyle uçuruyorum şimdi de kırılmayan pervane alıcam

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

GöKHaN 35

30 Eylül 2008; 22:49:48 

Helikopterler güzelde uçuş süreleri kısa 15 dk Bari 45-60 dk olsun sarj ettiğine değsin.

kabuto

1 Ekim 2008; 10:45:56 

abi abartmayin yakitli araclarda bile 1 depo ile en fazla 20 dakika kadar oynabiliyosunus .

hp pavilion dv9500 notebook . psp .xbox 360 arcade. toyota

TODAY TOMORROW TOYOTA
ankara33

1 Ekim 2008; 11:43:14 

modelde özellikle ucanlarda 10 dakikanın üzeri risktir insaların 10 dakikadan sonra dikkatleri dagılmaya başlıyor bundan dolayı riske girmrmrk için ucuş sürelerini max. 10 dakika yapıp dinlenip tekrar ucmakta yarar vardır.

son nezaman acaba
GöKHaN 35

1 Ekim 2008; 13:28:56 

quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

abi abartmayin yakitli araclarda bile 1 depo ile en fazla 20 dakika kadar oynabiliyosunus .

Ben zannettim yakıtlı araçlarda 45 dk 1 saat oynabiliyon mu ?

Blur

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Ekim 2008; 12:47:02 

Çok para gerekiyor başka bir seye ihtiyacın olmayacak :)

quote:

Orjinalden alıntı: Darksun80

Zamanında (10+ sene önce) peder nasılsa uçururuz diye yakıtlı helikopter getirmişti =P allahtan yerden kaldıramamışız, zaten yan yatıp çimi topraktan kaç cm kaldırdığını görünce vazgeçmiştik ama alet halen duruyor (bir kaç defa meraklısı tarafından uçuruldu neyseki yoksa uçmayan helikopter olarak tarihe geçecekti =P) . Ben daha yeni heves ettim (tabi gelip geçicide olabilir, zira aklımda denizaltıda var) kırmak için 2-3 kanallı helikopterler ısmarladım , gelince deneyeceğim. E-sky lama4 modelinide fırsat olursa bir tanıdığa getirteceğiz şimdilik belli bir çizgiyi tutturmak amaç, 6 kanallılar ve en sonunda yakıtlılar şeklinde gidiyor herhalde, yol çok uzun, sabır ve ekipman gerektiriyor bakalım ne olacak =D

Blur

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Ekim 2008; 12:49:05 

Ya ne hale gelmiş onlar oyle, korkunc! :)

Kırılmayan pervane yok sadece dayanıklı die satılanlar war ama emin ol onlar da kırılıyor.
Sen en iyisi evde ucurma ve bir takım daha sipariş et :)

quote:

Orjinalden alıntı: gelgor11

helikopteri yurtdışından aldım kendi pervanelerinin hepsi kırıldı yedeklerini taktım onlarda kırıldı bantladım şimdilik böyle uçuruyorum şimdi de kırılmayan pervane alıcam

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Hobi Forumları >> Radyo Kontrollü Model Araçlar / Radio Control RC >> bu iki helikopterden hangisi? Sayfa: [1]
Buraya git: