üstteki resimde bariz bir şekilde görüntü farkı var. 2 ss'inde malesef görüntü kalitesi aynı değil . tekrardan kontrol ederseniz iyi olur. akisini idda ederseniz video istiyebilir miyim?
+++ Default : 750/900
Oc yaptığımda : 850/1150
yapmış olduğun bu değerler ile 100 fps fazla alman imkansız arkadaşım .
Hakkaten çok ilginç başka oyunlardada böyle performans artışı oluyormu hocam?cod4te gpu ya oc ile performans artışı normal çünkü cod4 çoğunlukla ekran kartına yükleniyor ekran kartına oc yapıncada fps artıyor ama bu kadar çok fps artışı beni şaşırttı
arkadaşım madem yaptın bu işi kimse sana inanmıyor bende de saphire hd4870 var fakat bu değerlere inanamadım sen bu değerleri kanıtla biz bozulmaya rağzıyız yeterki kanıtla bizde ona göre korkmadan çıkartalım değerleri
saçma bi konu açılmış saçmasapan iddialar ortaya atılmış 4870 i oc yaparak cf den daha iyi performans almak çok komik eğer oc yapmadan 108 fps alıyosan cf ile senin hesabına göre ( artık ne yaparak bu değerleri bulduysan ) 1000 küsür fps alman lazım.
Gigabyte P35C-DS3R, E6750 2660@3900 1.4750 v günlük kullanım Thermaltake Big Typ 120 VX boşta 45 C Yükte 70 C sabit, HIS 4870 gpu:775, bellek:1050, Corsair XSM3 1600@1562 mhz 1.8V 7-6-6-12 2x1gb, OCZ stealth stream 600 watt psu, Asus Vento A9 kasa, Seagate 400gb, 12cmx2 fanlar.
senin fraps in başi dönmüş sapitmişş 4870 in öyle bi ver yok dok diye salamiş degerleri yav resmen simetrik sayilarr trashh
e bari amd atiye mail atta boşa kart üretmeye çalşmasinlar seni o.c degerleri 3 sene yeter az daha iyi sogursunlar o saat hizlarinda kart üretsinlerr ... yeni demem o ki bi yanlişlik var senin işte ..
bide crysis dene bakalim anyayi konyayi görürsün gözünle farkedersin 216 f yi
İspatlaman için önce bazı oyunların özellikle Crysis,Coh,Grid gibi oyunlardan fps ss koyman lazım.Birde hangi programlar yaptın yaparken yaptığın ss ler nerede ?
Oc siz 2006 ve Ocli 2006 testi yap sonuç nedir ?
Ayrınıtlı ve detaylı olursa herkesi inandırabilirsin.Yoksa lafla sözle bende derim % 500 artış var kim inanır bana ?