Şimdi Ara

Casper Kasa İlk mod...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
5.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ypmış olduğum ilk kasa modum.Eksiklerimi ynlışlarımı söyleyin bütün yorumlara açığım...Elimde tüm aşamaların resimleri yok.Kusura bkmayın....
    Kasamızı parçaladıktan sonra boya öncesi hazırlık yaptık.Gerekli yerlere bant cektik.
     Casper Kasa İlk mod...

Daha sonra kapağı zımparalayarak boyaya hazır hale getirdim...
     Casper Kasa İlk mod...

Vee boyanın bitmiş hali...İlk kat güzel olmadı bundan sonra 3 kat daha attım.katları atmadan önce tekrar tekrar zımparaladım.kurumaya bıraktığımda kapağın üzerine büyük bir toz parcacığının yapışmış olduğunu gördümTekrardandan zıparalayıp boyadım.
     Casper Kasa İlk mod...

Daha sonra kasaya uygun plaksi aldım.Işıklı şeffaf 12 lik faln aldım.Pleksinin fan deliklerini delerken kafayı yiyiyodum
     Casper Kasa İlk mod...

Bu da içinin yerleştirilmiş hali.Ama hala eksikleri var....
     Casper Kasa İlk mod...

Elektrikçiden temin ettiğim boruları gümüş rengi ile boyadım.Ve kabloları içine geçirdim...İşte sonuç....
     Casper Kasa İlk mod...

Casper Kasa İlk mod...

Casper Kasa İlk mod...

• gayet başarılı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

gayet başarılı :)

teşekkür ederim:)
  • eline sağlık iyi iş çıkarmışsın...
  • başlangıç için güzel denilebilir,ancak kapağın kenarlarını siyah sticker le çerçeve şeklinde kaplarsan,(desen olabilir)daha hoş duracakdır,
    ilk işciliğinse gayet güzel olmuş,
    ama taavsiyem:
    içini siyah seçdiysen,
    ışıklı yerine UV duyarlı fan kullanman,slot,cs leride uv ile boyaman,daha sonra bir çift uv neon ile mükemmel bir görüntü elde edilebilir,

kasanın ön kısmı da ele alınabilir,ama macun a bulaşmak gerekir,başlangıç olarak orayıda gerekli yerleri bantlayarak boyayabilirsin
    bu iş,azim ve istek gerektirir,nakit ve vakit ayarlanıdıkca ilerlenir,
    kolay gele
  • casper case bende de var aynısı baya uğraşmayı planlıodum yarım kaldı ön kısma macunsuz bişeler dene mutlaka çok güzel duruo biraz uğraştırsada ayrıca şu sürücüleride boya sırıtmasın devamını da bekleriz emeğine sağlık

• turuncu fanları uv boya ile boyadım yazmayı unutmuşum.ön kısıma macunsuz neler yapabilirim fikriniz varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper Sessiz Mod
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk mod için gayet iyi bir iş çıkarmışsın
  • Güzel olmuş ama pleksinin üzerine açtığın o deliklere pek kanım ısınmadı açıkçası.Orayı 12 cm çapında kesseydin ve üzerine metal fan grill taksaydın çok daha iyi durabilirdi bence ve hava akışını daha iyi sağlardın.İlk olmasına rağman gayet iyi bir çalışma.Tebrikler..
  • güzel olmuş
  • Gayet güzel.
  • Güzel fikir ve güzel işçilik
  • Başarılı bir çalışma olmuş ama borular sanki biraz bozmuş
  • yok hocam,borular kötü durmuyor o kadar,ama kaba sanki,normal kablo kiti olsaydı daha hoş duracakdı,benm dikkatimi ide ler çekdi,mutlaka düzelt bence
  • Güzel olmuş ama yandaki plexi çok büyük.Kapaktan eser yok ortada.
  • Hocam plexi'ye kenarlık gerekiyo böyle hoş durmamış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SysEdit

Hocam plexi'ye kenarlık gerekiyo böyle hoş durmamış...

aynı konuya bende değinmişdim,dostm mod a devam edecekmisin?
  • zamanım oldukça elimden geldiğince uğraşacağım;)
  • Güzel
  • Gayet güzel görünüyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.