Arkadaşlar ypmış olduğum ilk kasa modum.Eksiklerimi ynlışlarımı söyleyin bütün yorumlara açığım...Elimde tüm aşamaların resimleri yok.Kusura bkmayın.... Kasamızı parçaladıktan sonra boya öncesi hazırlık yaptık.Gerekli yerlere bant cektik.
Daha sonra kapağı zımparalayarak boyaya hazır hale getirdim...
Vee boyanın bitmiş hali...İlk kat güzel olmadı bundan sonra 3 kat daha attım.katları atmadan önce tekrar tekrar zımparaladım.kurumaya bıraktığımda kapağın üzerine büyük bir toz parcacığının yapışmış olduğunu gördümTekrardandan zıparalayıp boyadım.
Daha sonra kasaya uygun plaksi aldım.Işıklı şeffaf 12 lik faln aldım.Pleksinin fan deliklerini delerken kafayı yiyiyodum
Bu da içinin yerleştirilmiş hali.Ama hala eksikleri var....
Elektrikçiden temin ettiğim boruları gümüş rengi ile boyadım.Ve kabloları içine geçirdim...İşte sonuç....
gayet başarılı :)
quote:
Orjinalden alıntı: blackenedd
gayet başarılı :)
teşekkür ederim:)
eline sağlık iyi iş çıkarmışsın...
başlangıç için güzel denilebilir,ancak kapağın kenarlarını siyah sticker le çerçeve şeklinde kaplarsan,(desen olabilir)daha hoş duracakdır, ilk işciliğinse gayet güzel olmuş, ama taavsiyem: içini siyah seçdiysen, ışıklı yerine UV duyarlı fan kullanman,slot,cs leride uv ile boyaman,daha sonra bir çift uv neon ile mükemmel bir görüntü elde edilebilir,
kasanın ön kısmı da ele alınabilir,ama macun a bulaşmak gerekir,başlangıç olarak orayıda gerekli yerleri bantlayarak boyayabilirsin bu iş,azim ve istek gerektirir,nakit ve vakit ayarlanıdıkca ilerlenir, kolay gele
casper case bende de var aynısı baya uğraşmayı planlıodum yarım kaldı ön kısma macunsuz bişeler dene mutlaka çok güzel duruo biraz uğraştırsada ayrıca şu sürücüleride boya sırıtmasın devamını da bekleriz emeğine sağlık
Güzel olmuş ama pleksinin üzerine açtığın o deliklere pek kanım ısınmadı açıkçası.Orayı 12 cm çapında kesseydin ve üzerine metal fan grill taksaydın çok daha iyi durabilirdi bence ve hava akışını daha iyi sağlardın.İlk olmasına rağman gayet iyi bir çalışma.Tebrikler..
güzel olmuş
Gayet güzel.
Güzel fikir ve güzel işçilik
Başarılı bir çalışma olmuş ama borular sanki biraz bozmuş
yok hocam,borular kötü durmuyor o kadar,ama kaba sanki,normal kablo kiti olsaydı daha hoş duracakdı,benm dikkatimi ide ler çekdi,mutlaka düzelt bence
Güzel olmuş ama yandaki plexi çok büyük.Kapaktan eser yok ortada.
Hocam plexi'ye kenarlık gerekiyo böyle hoş durmamış...
quote:
Orjinalden alıntı: SysEdit
Hocam plexi'ye kenarlık gerekiyo böyle hoş durmamış...
aynı konuya bende değinmişdim,dostm mod a devam edecekmisin?