Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
recovery yapma

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> recovery yapma Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hashus1099

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Ağustos 2008; 16:06:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

compaq presario f500 var elimde
c sürücüsünde recovery duruyor ayrıca dvd de var elimde
şuan xp işletim sistemini kullanıyorum ve vistaya dönmem gerek,
aradım ama nasıl recovery yapılacağını bulamadım

bana yardım edecek var mı nasıl yapılıyor bu şey?

ekleme:

vistaya dönmemin nedeni, bir sorun var, müdahele için elimde olması gereken işletim sistemi vistaymış yani firmadan vistaya geri dönmem talep edildi

yanlış anlaşılmalar için duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 25 Ağustos 2008; 20:21:08 >

DH-KEMALİSTLER BİRLİĞİ##HASHUSSPOR||VI.193||DH HT TAKIMI##HASHUS1099##ATATÜRK DİYOR Kİ:
CUMHURİYETÇİLİK:Demokrasi ilkesinin en çağdaş ve en akılcı uygulamasını sağlayan yönetim şekli Cumhuriyettir.
İNKILAPÇILIK:Bizi öldürmedikçe, kafalarımızdaki akımı boğmadıkça, başlayan inkılâp ve yenilik asla durmayacaktır
MİLLİYETÇİLİK:Gençliğin çalışkan, duyarlı ve milliyetçi yetişmesi esas dileklerimizdendir
HALKÇILIK:Herkes yasa önünde tamamen eşit mumale görmek zorundadır. Sınıf, aile, fert arasında ayrım yapılamaz.
LAİKLİK:Laiklik yalnız din ve dünya işinin ayrılması demek değil. Yurttaşların,vicdan ibadet ve din hürriyeti de demektir
DEVLETÇİLİK:İktisatta devletin ilgisi fiilen yapıcılık olduğu kadar, özel girişimi teşvik ve yapılanları denetlemektir
[/
otmotvmhndsi

25 Ağustos 2008; 17:49:45 

pc açılırken f11 e basmayı denedin mi?

veya recovery dvd ni tak ve restart yap , recovery nin otomatik başlaması lazım...

*2009 PEUGEOT 308 HDI AUTO6R ATOM GRİSİ
*HP DV-5 1040ET - P8600 2,4 ghz - 3 GB DDR2 800mhz - 512 mb nVIDIA 9600M GT - BLU-RAY ROM - WIFI LINK 5100
http://www.fotokritik.com/kullanici/rekreb89
http://www.flickr.com/photos/28258179@N08[/size]
hashus1099

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Ağustos 2008; 19:00:10 

cd takıp yükledim oldu ama amacıma ulaşamadım

vistanın yavaşlığı beni öldürüyor

DH-KEMALİSTLER BİRLİĞİ##HASHUSSPOR||VI.193||DH HT TAKIMI##HASHUS1099##ATATÜRK DİYOR Kİ:
CUMHURİYETÇİLİK:Demokrasi ilkesinin en çağdaş ve en akılcı uygulamasını sağlayan yönetim şekli Cumhuriyettir.
İNKILAPÇILIK:Bizi öldürmedikçe, kafalarımızdaki akımı boğmadıkça, başlayan inkılâp ve yenilik asla durmayacaktır
MİLLİYETÇİLİK:Gençliğin çalışkan, duyarlı ve milliyetçi yetişmesi esas dileklerimizdendir
HALKÇILIK:Herkes yasa önünde tamamen eşit mumale görmek zorundadır. Sınıf, aile, fert arasında ayrım yapılamaz.
LAİKLİK:Laiklik yalnız din ve dünya işinin ayrılması demek değil. Yurttaşların,vicdan ibadet ve din hürriyeti de demektir
DEVLETÇİLİK:İktisatta devletin ilgisi fiilen yapıcılık olduğu kadar, özel girişimi teşvik ve yapılanları denetlemektir
[/
otmotvmhndsi

25 Ağustos 2008; 19:54:08 

amacıma ulaşamadım derken???

*2009 PEUGEOT 308 HDI AUTO6R ATOM GRİSİ
*HP DV-5 1040ET - P8600 2,4 ghz - 3 GB DDR2 800mhz - 512 mb nVIDIA 9600M GT - BLU-RAY ROM - WIFI LINK 5100
http://www.fotokritik.com/kullanici/rekreb89
http://www.flickr.com/photos/28258179@N08[/size]
hashus1099

Sisteme Gözat

25 Ağustos 2008; 20:14:47 

vista işletim sistemi için üretilmiş bu elimdeki, xp kullanırken birkaç sorun yaşadım. tekrar vistaya dönmem gerekti ama sorun geçmedi
ayrıca vistanın aşırı yavaşlığı beni çileden çıkarıyor

[/
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> recovery yapma Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Command & Conquer: Red Alert 3 (PC ve Xbox 360)
Uzun bir aradan sonra tamamen değişen bir Red Alert karşımızda.
NBA 2K9(PC, Playstation 3, Xbox 360)
NBA heyecanını doyasıya yaşamak isteyenlerin oyunu.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar