Uzun süredir oynuorm bir sürü achievemnt falan kazandığım yazıyo fakat bunları oyuna,karakterime nasıl eklicem? Ayrıca bütün karakterlerimin silahları level 1 gözüküyor.. Bunu arttırmanın yolu ne? Eğer çok adam vurmakla ilgiliyse baya vuruyorum.. Yardım lütfen
Ana menude "Character Info and Setup" a gir, burdan heavyi, medic, pyro için yeni silahları açabilirsin (sadece üçünde yeni silahlar var).
Yeni silahlar için bunları yapman gerekiyor, ach lerin açıklamaları;
HEAVY
Iron Kurtain: Ölmeden 1000 hasar al. Party Loyalty: Medic'ine saldıran 50 kişiyi saldırlarından sonra 3 saniye içinde öldür. Division of Labor: Bir medic'in asistiyle 20 kişiyi öldür, ikinizde ölmeden. Red Oktoberfest: Seni healleyen bir medic'e domine kazandır. Show Trial: Tauntla bir düşman öldür. Crime and Punishment: İntelligence'ni taşıyan 10 kişiyi öldür. Class Struggle: Seni healleyen bir medicle başka bir heavy medic ikilisini öldür. Soviet Block : Überli ve defanstayken başka bir überli heavynin hareket etmesini engelle. Stalin the Kart: Cart'ı ilerleten düşmanı 25 kere engelle. Supreme Soviet: 50 kere überlen. Factory Worker: Dispense'in yanında 20 kişi öldür. Soviet Union: Başka bir heavy sana asist ederken ya da sen ona asist ederken toplam 25 kişi öldür. Own the Means of Production: 20 sticky bombayı sahibi olan demomanı öldürerek yoket. Krazy Ivan: Düşmanın ve sen tamamen su altındayken 100 kişi öldür. Rasputin: Tek yaşamda sopalan, vurul, yan, patlamadan hasar al. Icing on the Cake: Domine ettiğin kişileri 20 kere öldür. Crock Block: Direk sana gelen bir krititk roketten ölmeden kurtul. Kollectivization: 1000 asist yap. Spyalectical Materialism: 10 gizlenmiş spy'ı öldür ya da asist yap. Permanent Revolution: Minigunla spini kesmeden 5 kişi öldür. Heavy Industry: Tek yaşamda $200,000 a mal olacak kadar minigunu ateşle. Communist Mani-Fisto: Kiritik bir yumrukla düşmanı öldür. Redistribution of Health: Can-kutusu ile tek yaşamda 1000 heal al. Rationing: Minigun'ın mermisi bitmişken pompalı ile birini öldür. Vanguard Party: Bir raundda kontrol noktasını ele geçirmeye çalışan ilk kişi ol. Pushkin the Kart: Playload haritalarında 50 kontrol noktası al. Marxman: Havadayken 10 düşman öldür. Gorky Parked: Kontrol noktası üzerindeyken 25 kişi öldür. Purge: Kontrol noktanı almaya çalışan 10 kişi öldür. Lenin A Hand: 5 kişiye revenge almasında yardım et. Five Second Plan: Bir teleporttan çıktıktan sonra 5 saniye içinde birini öldür. Photostroika: Öldürdüğün bir kişinin FreezeCam'ında überli ve taunt atarken görün. Konspicuous Konsumption: 100 sandviç ye. Don't Touch Sandvich: Nataşayla 50 scout öldür. Borscht Belt: K.G.B. ile 10 heavy öldür.
PYRO
1.Combined Fire: Pompalı silahını kullanarak yanan 20 kişiyi öldür. 2.Firewall: Takımının sentry sine sapper koyan 5 spy ı tutuştur. 3.Cooking the Books: Takımının intelligence'nı taşıyan 5 düşman yak. 4.Spontaneous Combustion: 10 görünmez spy ı yak. 5.Trailblazer: Yakın bir zamanta teleport kullanan 10 düşmanı yak. 6.Camp Fire: Aynı yerde olan 3 düşmanı sırayla öldür. 7.Lumberjack: Ölemeden baltayla 3 kişi öldür. 8.Clearcutter:Ölemeden baltayla 6 kişi öldür. 9.Firewatch: Zoom lamış halde olan 10 sniperi yak. 10.Burn Ward:Uber-charge vermeye hazır olan 3 medic yak. 11.Makin' Bacon: Flamethrower ile 50 heavy öldür. 12.Plan B: Tamamen su altındayken 10 düşman öldür. 13.Pyrotechnics:uber-charge lı iken 3 kişi öldür. 14.Arsonist: 50 engineer yapısını yok et. 15.Controlled Burn: Control pointini ele geçirmeye çalışan 50 kişiyi öldür. 16.Dead Heat: Seni öldüren kişiyi aynı saniyede öldür. 17.Pilot Light: Rocket-jumping yapan bir Soldier i havadayken yak. 18.Freezer Burn: Bütün tauntlarını öldürdüğün birisinin killcam den yakalamasını sağla. 19.Hot on Your Heels: 50 kişiyi arkasından flamethrower ile öldür. 20.Next of Kindling: Medic i ve heallediği birini yak. 21.Second Degree Burn: Başka bir pyro tarafından tutuşturulan düşmanı yakarak öldür. 22.Weenie Roast: 2 tane düşman scoutu aynı anda yak. 23.Baptism by Fire: Yanan 10 düşmanı suya atlamasını sağla. 24.Fire and Forget: Ölüylen 15 kişiyi öldür. 25.I Fry: Kılık değiştirmiş 10 spy ı yak. 26.OMGWTFBBQ: Tauntla bir düşman öldür. 27.Got A Light?: Sigarasını yere atan bir spy ı tutuştur. 28.BarbeQueQ:Domine ettiğin bir oyuncu serverı terketsin. 29.Dance Dance Immolation: Taunt atan 3 kişiyi öldür. 30.Hotshot: Kendi Kritik roketi ile bir soldier öldür. 31.Firefighter: 500 düşman öldür. 32.Fire Chief: 1000 düşman öldür. 33.Attention Getter: Flare gun ile 100 kişiyi tutuştur. 34.Pyromancer: Toplamda 1 milyon hasar yap. 35.Hot Potato: Sıkıştırılmış hava atan silahla 100 patlayan bombayı(roket,sticky,demomanın silahı) yansıt.
MEDİC
1. First Do No Harm: Hiç ölmeden tam bir raund oyna, direkt olara kimseyi öldürme ama takımının en yüksek puanını al. 2. Quadruple Bypass: 4 düşmandan zarar gören bi takım arkadaşını iyileştir(healle). 3. Group Health: 2 medicle beraber çalış, aynı anda 3ünüz de über basın. 4. Surgical Prep: Setup(kurulma süresi) bitmeden überin hazır olsun. 5. Trauma Queen: 5 dakikadan az bir sürede 3 über bas ve takım arkadışın 5 kişi öldürsün. 6. Double Blind Trial: Karşı tarafın medici über bassın, 8 sn geçmeden sen de kendininkini bas. 7. Play Doctor: Hiç medic olmayan bir takımda, takım arkadaşlarından biri "MEDIC!" diye bağırdıktan sonra ilk sen medic ol ve 500 puan heal yap. 8. Triage: Takım arkadaşın critical bir patlayıcı tarafından vurulmadan 1 sn önce über bas. 9. Preventive Medicine: Takım arkadaşına über bas ve kontrol noktasını koruyun. 10. Consultation: Dost bir medice yardım et ve tek bir hayatta beş kişi öldürün. 11. Does It Hurt When I Do This?: Şırınga silahı ile 50 scout öldür. 12. Peer Review: Testereyle 50 medic öldür. 13. Big Pharma: Bir heavy ile 2niz de ölmeden 30 kişi öldürün. 14. You'll Feel A Little Prick: Bir scouta über bas, über bitmeden 4 kişi öldürün. 15. Autoclave: Bir pyroya über bas, über bitmeden 8 kişi öldürün. 16. Blast Assist: Bir soldiera über bas, über bitmeden 5 kişi patlatın. 17. Blunt Trauma: Bir heavye über bas, über bitmeden yumruklayarak 4 kişi öldürün. Cheesy 18. Medical Breakthrough: Bir demomana yardım ederken, 8 enginar yapısı patlatın. 19. Midwife Crisis: Bir enginar ve sentrysi zarar görürken, enginara heal yap. 20. Ubi Concordia, IBI Victoria: Yardım ettiğin bir takım arkadaşın kontrol noktasını koruyan 5 kişi öldürsün. 21. Grand Rounds: "MEDIC!" die bağırmış 200 kişiye heal yap. 22. Infernal Medicine: 100 takım arkadaşı söndür. 23. Doctor Assisted Homicide: 20 nemesis öldürmeye yardım et. 24. Placebo Effect: Über basmaya hazırken 5 kişi öldür. 25. Sawbones: Testereyi 10 defa arka arkaya hiç ıskalamadan kullan. 26. Intern: Ölmeden, 7000 puan heal yap. 27. Specialist: Ölmeden, 10000 puan heal yap. 28. Chief of Staff: 10 milyon toplam heal puanı topla. 29. Hypocritical Oath: Heallediğin bir spyı öldür. 30. Medical Prevention: Düşmekte olan bir takım arkadaşını yere düşerek ölmekten son anda kurtar. 31. Second Opinion: Bir überi 2 takım arkadaşında kullan. 32. Autopsy Report: Provide an enemy with a freezecam shot of you taunting above their ragdoll. Ölmüş bir düşmanın başında taunt(g'ye basınca olan şey) yap ve screenshotunda çıksın. 33. FYI I Am A Medic: Testerenle "MEDIC!" diye bağıran 5 spyı öldür. 34. Family Practice: 10 tane Steam arkadaşına über bas. 35. House Call: Steam arkadaşının oynadığı bir oyuna gir ve ona über bas. 36. Bedside Manner: Açivmınt kazanmakta olan bir takım arkadaşını healle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylcnsntrk -- 26 Ağustos 2008; 21:01:06 >