Arkadaşlar 5 aylık kullandığım makinemi satıp Msi vr330x, 2gb,80 gb hdd13'3 inc parlak ekran, daha kucuk bır notebook olan lenovo 3000 v 200 almak istiyorum.
siz benim yerimde olsaydınız msi vr330x i satıp lenovo 3000 v 200 alırmıydınız? arada cok fark var mı bu makıne arasında?
artıları eksılerı nedır? benım godugum kadarıyla vr330x ın ekranı cok super cok parlak hıc goz yormyor bu bılgısayarı zaten ben hemen hemen sadece ekranının guzellıgı parlaklılıgı ıcın almıstım. acaba lenovoda bu sekılde parlak ekranmıdır?
vr330x te ses az falan degıl hoparlorler cok ıyı masaustu performansında dıyebılrıım. aslında makınemden hıc sıkayetım yok ama lenova daha karızmatık ve daha kucuk dıye hosuma gıttı. eger ekranları arasında cok fark yoksa gecmek ıstıyorum lenovaya.
Lenovo"da Hem Kullanım olarak hem service support olarak web"de geniş sürücü updatelerine ulaşabilirsiniz. Kullanıcılarıda giderek migros"unda sayesinde yaygınlaşmaktadır. servis ağı gayet geniştir. Parça sıkıntısı yaşamazsınız. Hertürlü desteği alabilirsiniz. Gelişme ve yenilikleri Lenovo,İbm forumumuzdan da takip edebilirsiniz.