Arkadaşlar ben kamera kasetlerini cd ye aktarma işi yapıyorum.vcd formatında kaseti pc ye aktardığımda direk vcd fprmatında nero da yazabiliyorum. Ama dvd olarak kayıt yaptığımda direk dvd ye yazdıramıyorum.kayıt süresi kadar tutan bi render süresini alıyor.yani vob dosyasına çeviriyor tekrar. bunun kısa yolu yokmu acaba?. yani direk vcd kaydını yaptığım gibi.dvd yi de pc ye kayıt yaptıktan sonra rendersız direk neroda dvd ye yazdırmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmut1 -- 25 Ağustos 2008; 13:08:27 >
Hepsinde render vardır.. Kalite düşük olduğu için size kısaymış gibi geliyordur.. VCDde de .dat dosyasına dönüşür dosyalarınız.. DVD de bu render süresini beklemek zorundasınız ancak kaliteyi normal veya draft gibi daha düşük kalite seçeneklerine getirirseniz belki render süresi kısalır.. Hiç yapmadım ama, sürenin kısalıp kısalmayacağını bilemem... Zaten çektiğiniz görüntüyü DVD yapmak istemek kalite kaygısından kaynaklanmalı.. DVD VCD nin yaklaşık 4 katı bir görüntü sağlar o da eşittir kalite.. Çıtır görüntü bu alemin tabiriyle..