Arkadaşlar dizüstü bilgisayarımı ( nvidia gforce go 7400 ekran kartlı) monitör çıkışından vga kablo kullanarak (15pinli), samsung ps42a410 marka plazmamın pc in girişinden bağlamaya çalıştım. Bilgisayarın nwiew ayarlarında plazmayı analog.... olarak görmesine rağmen plazmada bir türlü görüntü alamadım, plazmanın menu ayarlarında pc bağlantı bir türlü aktif hala gelmedi, yeni bir kablo olıp bağladım yine olmadı, ekran kartını güncelledim yine olmadı, eski bilgisayar monitörümü kendi kablosuyla laptopun monitör çıkışına bağlayınca görüntü alıyorum yani laptop sinyal gönderiyor. S-video bağlantısıylada plazmadan rahatlıkla görüntü alıyorum. Ancak ne yapıp ne ettiysem vga bağlantısıyla bir türlü görüntü alamadım daha doğrusu plazmanın menusundeki pc bağlantı bir türlü aktif hala gelmedi. Tavsiyesi yada yardımı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler....
saçma olacak ama FN+F4 veya hangi tuşsa basarak sinyali tvye gönderdin mi bazen çok küçük ayrıntılar atlanabiliyor
masaüstünde görüntü alman normal çünkü o direkt olarak monitör olarak görür
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
saçma olacak ama FN+F4 veya hangi tuşsa basarak sinyali tvye gönderdin mi bazen çok küçük ayrıntılar atlanabiliyor
masaüstünde görüntü alman normal çünkü o direkt olarak monitör olarak görür
evet onuda yaptım ama yine olmadı, sorun belkide kablodadır deyip yeni bir kablo aldım onda da olmadı... s-video kablosunu takınca bağlantılar bölümünde s-video seçeneği aktif hale geliyor ama vga kablosunu takınca pc seçeneği aktif hale gelmiyor :( çıldıracağım....
şimdi benim samsungçu arkadaşa shoptaki a410ları denetiyorum bakalım sorun tvde mi sen ve diğer topiclerde soran arkadaşların kablo v.s. pc problemi mi anlayacağız :)
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
şimdi benim samsungçu arkadaşa shoptaki a410ları denetiyorum bakalım sorun tvde mi sen ve diğer topiclerde soran arkadaşların kablo v.s. pc problemi mi anlayacağız :)
valla süper olur...heyecanla sonucu bekliyorum... yardımların için şimdiden çok teşekkür ederim.... bende arkadaşın laptop ını getirdim ancak onda da olmadı...:(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akoray -- 27 Ağustos 2008; 18:23:04 >
Arkadaşlar sorunum bu akşam eve gelen samsung servisi sayesinde düzeldi.... sorun kablolarda çıktı...halbuki almış olduğum 2 kabloyuda bilindik mağazalardan almıştım yarın onları geri iade edeceğim...sonuç olarak samsung servisinin elindeki kabloyu satın aldım ve sorunum düzeldi...yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim....