Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
MADEN suyu alırken içine iyi bakın..!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sağlıklı Yaşam >> MADEN suyu alırken içine iyi bakın..! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
technovaland

25 Ağustos 2008; 12:47:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

büyük bir marketten aldıgım 6lı meyveli maden suyununun içinde kagıt yada ekmek kırıntısı gibi bişeyler çıktı. alırken şişenin içine dikkatli bakın.bende bir iki fırt çektikten sonra farkettim

umarım hasta olmam

E6550 C2DUO GİGABYTE P35C-DS3R ATİ HD 2600 PRO http://motobilim.blogspot.com
KODAK M1033 HD
Otorite

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Ağustos 2008; 12:50:48 

Hocam Ucuz falan Diye Bilinmeyen bir marka almamışsındır Umarım Uyarı içinde Teşekkürler

Otorite İddaaya tek başına Yeter Sana gelmediğim Gün Bayide Olduğum Gündür gülüm(Gülüm=İddaa
fuducuk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Ağustos 2008; 15:36:38 

Benimkinin de dibinde yosun çıktmıştı bir keresinde. Ama asıl önemli olan kapak kısmı, o kısım bazen pas tutabiliyor. Açtıktan sonra direkt içmeyin, başparmağınızla şişe ucu kemerinden bir tur attırın ve elinizde pas gelmiş mi bir bakın. Bir defasında ilk yudumda pas tadı almıştım, o günden alışkanlık edinmiştim...

technovaland

25 Ağustos 2008; 18:21:16 

market ürünü iade aldı parayı geri ödedi. ama ben içmiş bulundum bir kısmını gorenler limon parcacığı vs diyor umarım öyledir

E6550 C2DUO GİGABYTE P35C-DS3R ATİ HD 2600 PRO http://motobilim.blogspot.com
KODAK M1033 HD
Otorite

25 Ağustos 2008; 21:57:20 

Bence İlk önce İçine bakım Ondan Sonra İçmek lazım Bundan sonra öyle yapmayı düşünüyorum

Otorite İddaaya tek başına Yeter Sana gelmediğim Gün Bayide Olduğum Gündür gülüm(Gülüm=İddaa
krm-iks

26 Ağustos 2008; 3:43:44 

Ne günlere kaldık içme suyunda deniz anası, maden suyunda bilinmeyen cisimler

UPS kesintisiz güç kaynağı İle ilgili herşey...
Uydu net ile ilgili herşey...

Muśtafa

26 Ağustos 2008; 12:21:51 

Uludağ dan şaşmayın derim

"Kuşlar Gibi Uçmayı, Balıklar Gibi Yüzmey Öğrendik, Bu Arada Çok Basit Bir Sanatı Unuttuk, Kardeşçe Yaşamayı.."
M.Luther King
Jr_Tito

26 Ağustos 2008; 15:59:00 

[simage]Maden Suyu'nun içinden böyle ŞeyLerin çıkması İnsanların doğaL oLarak Tiksinmesine Neden OLuyor

canturk222

26 Ağustos 2008; 21:46:02 

o içindekiler madensuyunun içindeki maddelerin kristallenmesi diye biliyorum eğer maden suyu donmuş ve erimişse böyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canturk222 -- 26 Ağustos 2008; 21:45:25 >

cause_of_death

27 Ağustos 2008; 3:20:09 

Firmaya ulaşsaydın fotoları iletseydin belki vardır bir açıklaması..

aksemseddin

Sisteme Gözat

27 Ağustos 2008; 22:36:47 

Kristallenmeden ötürü oluyor böyle.Endişelenmeyin.Dolaba koyduğumuz şişeler buz tutunca içindeki buz eriyip tekrar su oluncada aynı şeyleri görürüz.Herhangi bir zararı yoktur.Maden suyu olarak da en doğal olanı yani Beypazarını tek geçerim.

C2D E6750 2.66 @ 3.8 ghz - Gigabyte P35CDS3R -OCZ 2x2 4048 mb DDR2 1066 mhz - HIS 4850 512 mb - Asus 1604P DVD combo - Seagate 500 gb sata2 - Seagate 250 gb sata2 16 mb - Samsung 120 gb Sata - Seagate 1 TB harici harddisk - Seagate 500 gb harici harddisk - Zalman 9700LeD fan - Zerotherm GX815 gamer edition ekran kartı soğutucusu - Tagan II force 500watt - TT Armor + kasa
sivas1234

29 Ağustos 2008; 0:04:13 

dostum limonlu soda aldıysan onlar limon parçaları

dd
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sağlıklı Yaşam >> MADEN suyu alırken içine iyi bakın..! Sayfa: [1]
Buraya git: