Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Ds lite alıcam ama...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Konsol Oyunları >> Nintendo >> Ds lite alıcam ama... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Omer_agaaa

25 Ağustos 2008; 12:32:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar ben su an bir ds lite almayı düsünüyorum ama yeni bir ds modeli çıkıcakmı yakın zamanda eğer çıkıcaksa onu bekleyim.Bide simdi ds almak sacmalık olur mu yani çok mu geç olur?

MikeWave
Uzaklaştırılmış
11 gün cezanın 7 günü kaldı.

25 Ağustos 2008; 12:52:59 

Hayır yeni model ile ilgili bir bilgi ve açıklama yok, al

25 Ağustos 2008; 15:33:17 

tam tersi asıl şimdi ds alma zamanı bi sürü güzel oyun var ve bunun üstüne duyurulan oyunlar... tabiki 1,5-2 sene içinde yeni bir el konsolu çıkartır heralde nintendo ayrıca yeni model bi ds in çıkması çokda önemli değil bence

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu

Nintendo DS Lite Beyaz
Omer_agaaa

25 Ağustos 2008; 16:06:39 

Bilgileriniz için tesekkür ederim.

Kaaria

25 Ağustos 2008; 19:12:23 

Yeni çıkıcak oyunlar gerçekten heyecan verici DS için. Bence Nintendo'nun oyunlarını beğeniyorsan, Mario aşığı isen DS'yi gönül rahatlığı ile alabilirsin. Mediamark a bir uğra istersen oradan çok ucuza almıştım ben bir ay önce, belki kampanya devam ediyordur...

Şu an Castlevania - Portrait of Ruin oynuyorum. Güzel bir oyun...ayrıca New Super Mario Bros. sıkıntılı anlara ilaç gibi geliyor...

Nintendo DS Lite

intel C2D E6750 || XFX 8800GTS XXX ED || XFX 650I ultra || Twinmos 1 GB DDR2 800*2 || Benq FP94VW ||COOLER MASTER - CENTURION 534+ SILVER || FSP EPSILON 700W POWERSUPPLY
Omer_agaaa

25 Ağustos 2008; 19:32:21 

Peki dostum saol.Peki bisey sorcam oyun oynarken kartuslamı oynuyorsun yoksa hafıza kartıylamı oynuyorsun sen bu oyunları?

Kaaria

26 Ağustos 2008; 12:29:39 

Orjinalleri var oyunların elimde. Orjinal oyunlar kartuşada benziyor, hafıza kartınada benziyor

Unutmadan eğer Castlevania'yı orjinal olarak almasaydım 2-3 gün içinde kenera atardım bir dahada bakmazdım. Ama bir bedel ödediğim için takıldığım yerde yılmadım, paranın hakkını ver ey oyun dedim, şuan bayaa bir ilerledim...

Nintendo DS Lite

intel C2D E6750 || XFX 8800GTS XXX ED || XFX 650I ultra || Twinmos 1 GB DDR2 800*2 || Benq FP94VW ||COOLER MASTER - CENTURION 534+ SILVER || FSP EPSILON 700W POWERSUPPLY
Omer_agaaa

26 Ağustos 2008; 13:03:44 

Peki dostum tesekkür ederim.

ank_yer_6

26 Ağustos 2008; 15:39:25 

Acaba ileride DS'den sonra çıkan Nintendo el konsolunun yeni özellikleri ne olacak?

∞◊∞ăñķ_ŷěŕ_6 ∞◊∞

monsieuremin

1 Eylül 2008; 21:56:00 

sonra çıkacak olan konsollardaki bazı özellikler şunlar.

- takla atacak.
- koşu yapacak.
- alışverişe çıkacak.(pazara bile gidecek yeri geldiğinde)
- senin yada çocuğunun yerine okula ve işe gidecek.:D:D:D:D

yaw nerden bilelim biz yeni çıkacak konsolda neler olacak. zaten ds çıkalı 4-5 yıl oldu daha. ve satışlardan yeni yeni çok para kazanmaya başladılar. şatış warken yeni konsolda neler olacağı bile duyurulmaz daha.

en başta sorulan soru zaten yanıtlanmış ama ben yinede 1 hafta geç olsada yanıtlamak istedim.
şu anda kesinlikle geç olmaz, zaten dsteki dokunmatik ektran özelliği çoğu elektronik cihazda yeni yeni yer almaya başladı onun için ds 5 yıllık dahi olsa eskmeyen bir çok özelliği war

ayrıca dsin orjinal oyun ve hafıza kartı meselesindede cvp wardı fakat yine bunuda cvplamak istedim
ds normalda orjinal oyunları ile oynanır. hafıza kartı girişi yoktur fakat orjinal oyun büyüklüğünde bazı kartlar war "örnek: n5, r4" gibi. bunlar aracılığıyla dsin bütün oyunları hafıza kartına yüklenerek oynanabiliyor.

ds veya bu kartlardan almak istersen bana mesaj at ayrıntılı anlatırım ve yardımcı olurum...
Omer_agaaa

2 Eylül 2008; 13:46:45 

Peki dostum ikisinide almak istiyorum bana yardımcı olur musun?Özel msj atıcaktım ama bulamadım.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Konsol Oyunları >> Nintendo >> Ds lite alıcam ama... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Apogee GT 1066MHz DDR2
Chaintech Apohee GT Marka 1066MHz 4GB DDR2 Kit
NBA 2K9(PC, Playstation 3, Xbox 360)
NBA heyecanını doyasıya yaşamak isteyenlerin oyunu.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar