Giriş
25 Ağustos 2008; 12:30:12
Flatout II oyunu alcam hala oynayan varmı beyler online desteği varmış. bu arada oyunu önerirmisiniz güzel deilse boşa almayalım
26 Ağustos 2008; 12:11:21
arkadaşım oyun adrenalin açısından müthiş bi şey...bol vurmalı .krmalı bir oyun..uçmalar.nitro....yani bu bakımdan güzel bi oyun.yalnız belki biliyosundur.araçlar oyunu kendine has araçları.anlayacağın nfs serisindeki gibi günlük hayatımızdaki bilinmiş marka araçlar yok bu oyunda.....ayrıca oyunu online desteği de var...ben senin bu oyunu almanı tavsiye ederim..ben şimdi bu oyunda kariyeri bitirmeye uğraşıyorum.gerçi internette oyunu hilesi varda.ben böyle daha çok zevk alıyorum.kendim uğreşarak....oyunu alırsan online gel....beklerim........
28 Ağustos 2008; 22:48:46
quote: Orjinalden alıntı: Coming Flatout II oyunu alcam hala oynayan varmı beyler online desteği varmış. bu arada oyunu önerirmisiniz güzel deilse boşa almayalım Arkadaşım oyunu 2 defa bitirdim sırf aksiyon. Her tür yarışda vur kır parçala var. Bu kazalar sana para kazandırır. Sen ne tür arıyorsun
_____________________________ YAZDIKLARINIZ SİZİ YANSITIR.
28 Ağustos 2008; 23:22:59
oyunu indirdim ama hata veriyor skin.dss dosyası lazım
28 Ağustos 2008; 23:27:43
bende indirdim ama oynama şansım olmadı format attım gitti oyun boşuna ...
_____________________________100 YIL
28 Ağustos 2008; 23:32:27
çok sevilen bir oyun oynayanlar varsa hamachi yoluyla online oynuyalım dicektim
28 Ağustos 2008; 23:35:12
Flatout 3 oyna direk. 2'nin geliştirilmiş hali. 2'yi oynamazsan birşey kaybetmezsin.
29 Ağustos 2008; 14:50:05
Flatout 2 güzel oyun araçlarda ki hasarlar gerçekçi şuana kadar oynadığım en güzel Oyun
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil