Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Koss KEB24 - KSC 75

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Kulaklık ve aksesuarlar >> Koss KEB24 - KSC 75 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Amorph

25 Ağustos 2008; 12:19:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

EP630'umu kaybettiğim için yeni kulaklık alacağım. CX300 ve EP630 bass konusunda iyi ama seslerini çok kaliteli bulmuyorum. Bu yüzden fiyatı abartmadan alternatifler arıyorum. KSC75 baya beğenilmiş, o yüzden ony düşünüyorum ama dışarıya ses verme ve dışardan gelen sesi kesmede kanal tipi güzeldi. Alışveriş sitelerinde KEB24 gözüme çarptı. Pek bir yorum, inceleme göremedim hakkında. Bu ikisinin ses kaliteleri nasıldır? Tür olarak rap dinlerim. Arada techno trance.

Ruh dünyama yalıtım yaptım, kalıtımsal sorunum, familyam sorunlu, zihnen epey yoğunum...

nighteen

25 Ağustos 2008; 17:10:19 

frekans aralığı ve özelliklere bakacak olursak keb bass vermez gibi.sparkplug tarzı modellere bakmalısın ya da kanal tipi bir kulaklık ve ksc75 al yerine göre kullanırsın ben cx300 ve ksc75 kullanıyorum.

Amorph

25 Ağustos 2008; 17:14:14 

Fazla para bağlamak istemiyorum o yüzden ya kanal tipi ya KSC 75 olacak

Ruh dünyama yalıtım yaptım, kalıtımsal sorunum, familyam sorunlu, zihnen epey yoğunum...

theoden541

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2008; 1:27:56 

fazla para bağlamak istemiyorsa ksc 75 tir tavsiyem...

As if ignorance was my secretdesire..Mephisto!-I am an angel who dresses in red,Riding above you, etching fire rings.I have learned to fly don't you remember?.While you still have not come down.From your long-dead tree.I can teach you wonders if you give me your soul.-.Marvels and wild dreams can be yours.I can teach you how iron turns to gold.And how life can grow so old.But I am a demon who dresses in red.And I do not hope you will understand...Mephisto
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Kulaklık ve aksesuarlar >> Koss KEB24 - KSC 75 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
FarCry 2 (PC,XBox 360, PS3)
Afrika topraklarında havadan daha sıcak çatışmalar bizleri bekliyor.
Cebit 2008: AlisVerisX Standı
AlisVerisX ile nasıl internette bir günde işimizi kurabileceğimiz üzerine konuşuyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar