EP630'umu kaybettiğim için yeni kulaklık alacağım. CX300 ve EP630 bass konusunda iyi ama seslerini çok kaliteli bulmuyorum. Bu yüzden fiyatı abartmadan alternatifler arıyorum. KSC75 baya beğenilmiş, o yüzden ony düşünüyorum ama dışarıya ses verme ve dışardan gelen sesi kesmede kanal tipi güzeldi. Alışveriş sitelerinde KEB24 gözüme çarptı. Pek bir yorum, inceleme göremedim hakkında. Bu ikisinin ses kaliteleri nasıldır? Tür olarak rap dinlerim. Arada techno trance.
frekans aralığı ve özelliklere bakacak olursak keb bass vermez gibi.sparkplug tarzı modellere bakmalısın ya da kanal tipi bir kulaklık ve ksc75 al yerine göre kullanırsın ben cx300 ve ksc75 kullanıyorum.
fazla para bağlamak istemiyorsa ksc 75 tir tavsiyem...
As if ignorance was my secretdesire..Mephisto!-I am an angel who dresses in red,Riding above you, etching fire rings.I have learned to fly don't you remember?.While you still have not come down.From your long-dead tree.I can teach you wonders if you give me your soul.-.Marvels and wild dreams can be yours.I can teach you how iron turns to gold.And how life can grow so old.But I am a demon who dresses in red.And I do not hope you will understand...Mephisto