Arkadaşlar aşağıda da göreceğiniz gibi iyi bir sistem yaptım ancak tasarım işi ile uğraşıyorum ve gece çalışmalarım çok oluyor bu nedenle ses seviyesi çok önemli benim için. Video ları ekleyeceğim ve eski psu ile rahatsız edici bir ses varken Recom 580W psu aldım ve gerçekten gürültüden kurtuldum. Almayı düşündüğüm başka ürünlerin link lerinide bildireceğim. Eğer sizde OC ve diğer donanımlar ile ilgili önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
eski power ınızın markası neydi acaba ? yakın çevreye önerecek ciddi anlamda sessiz bir power arıyorum . donanımhaber video incelemesinde geçen 40 desibel mevzuna takılmış durumdayız hepimiz. kasanızda çalışan kasafanı , işlemci fanı , eski power ınız vb soğutucularla daha net bir şekilde kıyas yapabilirmisiniz ? cidden bu kadar sessizmi ? bir de fan çalıştıktan sonra ne kadar ses geliyor? şimdiden teşekkürler .
ben sadece psu yu değiştirerek elde ettiğim sessizlik farkını anlatmak için ekledim videoyu. Tabiki sessizlik için yanar dönerli bir pc tercih edilmeyeceğini biliyorum yani en azından 120mm lik kasa fanlarınıda çıkarmak lazım çünkü sessiz bile olsa üfleme sesi gelir doğal olarak.