bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı.w810 telefonumun gdfs yedeğini almak istedim.her şeyi denildiği gibi yaptım fakat sol tarafta failed diye bi hata verdi.işlem bitti ama su anda telefon açılmıyor telefonu nasıl kurtarabilirim bilen arkadaş varmı yoksa tel servislik mi oldu??
Telefonun yazılımı cokmus. Telefonuna uygun yazılım dosyasını indireceksin. ama once telefonunun cid numarasını bilmen gerekir. cünkü telefonun yazılımları cid numarasına gore ayrılıyor.
main+fs+costum dosyası olacak. setoolden add kısmına once main sonra fs dosyasını sececeksın. ama bunlar rarlı olmayacak. kendi formatında olacak. misc file bolumundende costum dosyasını seceksın. 10 15 kb bisey. ama dikkat et costum dosyası zipli olacak. rarlı değil. sonra flash butonuna basarak telefonunu bagla. GDFS yedegini almaya calıstıgına gore demkki setool kullanımını biliyorsun. iste c ye basark bagla falan olaylarını.
arkadaşım sağlasın dediğin gibi r4ea031 yazılımını tele yükledim ve telefon açıldı.sağolasın fakat anlayamadığım olay gdfs yedeğini ben alamayacakmıyım gene aynısı olurmu ki.
arkadaşım sağlasın dediğin gibi r4ea031 yazılımını tele yükledim ve telefon açıldı.sağolasın fakat anlayamadığım olay gdfs yedeğini ben alamayacakmıyım gene aynısı olurmu ki.
alırsın ama bir hata yaptıysan veya setool bi problemle karsılastıysa sorun ondan kaynaklanmıstır. bir sorun olmaz dikkatli yaparsan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 25 Ağustos 2008; 12:21:43 >