Size marka öneremem, çünkü birini önersem diğer markayı sevenlerin hışmına uğrayabilirim. Tabi klasik bir soru: "Bu tv ile ne yapmak istiyorsun?" Yahu bunun yanıtı belli zaten; tv, film izlenecek, pc'ye bağlanacak vs.
Arkadaşım bende bugün ya da engeç yarın bir 32 inç tv alacağım ama senin gibi bende karar verememiştim. Ben şu anda karar aşamasının son noktasındayım çok şükür LCD ve Plazma tvler emekleme devresinden yeni yeni çıkyor, şimdi karşılarında daha güçlü ve ekonomik olacağa benzer bir OLED tv teknolojisi var. Önümüzdeki yıllarda bunların kapışacağından ciddi rekabetlere gireceğinden eminim. Bu nedenle fiyatlar hızla düşecektir kanımca. O edenle seni 5-6 yıl idare edeck bir tv almanı tavsiye ederim. Marka fetişizmimine düşmeden ve yüklü ödemeler yapmadan bir tercih yapabilirsin.
Marka önermiyorum ama sadece kendi tercihi söyleyeyim: Vestel Millenium 32800 32 inç tv 1099 ytl ya da Samsung32A330J1 1399 ytl arasında kaldım. Ağırlık Vestel'den yana.
Eğer Plazma tercih edersen LG 32PC51 bu günlerde 999 ytl'ye gitmekte. Tabi yaklaşık aynı fiyata Toshibanın 32 inç lcdsi de var.
Elektronik işi şans işi diyorlar, doğrudur, tecrübeyle sabittir.
Arkadaşlar yardıme edebielcek , tavsiyede bulunabilecek bi arkadaş yok mu?
Arkadaşım hiç kafanı yorma. Senin aradığın ürünü ben kullanıyorum. Cevapları forumda Toshiba 32 AV 500 topiğinde bulacaksın. Ben de d smartla çok iyi görüntü alarak zevkle seyrediyorum. İhtiyaçlarının fazlasını karşıladığını görüceksin bu lcdnin. Cepleri yakmayan fiyatı da cabası.
Topiği okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.