Arkadaşlar ben 1 tane 8800 arte almak istiyorum fakat telefonu elden alıcam çin malı olup olmadığını nerden anlıyabilirim?Ayrıca Bunların artık menüleride kasalarıda birebir aynı imiş..Kazık yemek istemiyorum o kadar para verip yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Dostum öyle biyerden alırsam zaten çin malımı diye düşünmem herhalde 3.şahıslardan elden alınan arte telefonun çin malı olup olmadığını nasıl anlarız onu soruyorum.Kamerasını çekerek o anda anlamak pek mümkün değil
*#0000 # YAP ANLARSIN ...BİDE ELİNE ALINCA ANLARSIN ÇİN MALLARINDAKİ KAMERA DANDİK.BİR FOTOĞRAF ÇEK ANLAŞILIR....BİRDE GERCEĞİNDE GÜNCELLEME DİYE BİR YER VAR ONADA BAK.ZATEN KALİTE FARKIDA VAR GÖRÜNÜŞDEN DE ANLAŞILIR GİBİME GELİYOR.SEVGİLER
Arkadas sordugun soruya bak, ara NOKIA'yi, ver seri numarani. 1dk icinde soyluyorlar Sana... Koskoca sirketin resmi yeri dururken ona buna sormaya ne gerek var...?
arkaşlar ben kullanıyorum cok güzel telefon 1gb hafızası var usb den şarj ediliyor flash bellek gibi program yüklemeden dosyarınızı içine atabiliyorsunuz tak cıkart aygıt gibi yani kamerası kötü denemez samsung ee250 den cok güzel orjinalden farkını size söylüyeyim telefonun içinde MADEİN NOKİA yazıyor, 7 numaralı tuş diğer tuşlara göre birazdaha aydınlık, orjinalkı ile yan yana koydugunuz zaman rengi 1 tondan cok cok cok daha az koyu telefondan isteyen arkaşlara yardımcı olabilirim
ben çin malı arteye baktım da menüsünden,renklerin cansızlıgından kalitesizliğinden anlaşılıyor .menüdeki simgeler aynı bile olsa renk farkı var.orjinal nokiadaki gibi o kaymak gibi parlak renkler yok onda.
arkaşlar ben kullanıyorum cok güzel telefon 1gb hafızası var usb den şarj ediliyor flash bellek gibi program yüklemeden dosyarınızı içine atabiliyorsunuz tak cıkart aygıt gibi yani kamerası kötü denemez samsung ee250 den cok güzel orjinalden farkını size söylüyeyim telefonun içinde MADEİN NOKİA yazıyor, 7 numaralı tuş diğer tuşlara göre birazdaha aydınlık, orjinalkı ile yan yana koydugunuz zaman rengi 1 tondan cok cok cok daha az koyu telefondan isteyen arkaşlara yardımcı olabilirim