LCD WEYA PLAZMA KARAR WEREMEDM NE ZAMANDR ARTAŞTRIYORUM AMA KARAR WEREMEDM SADECE BEĞENDİĞİM MODELLER WAR BEN Bİ MODELDE KARAR KILDIM NASIL SİZCE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞIRMISINZ ÖNEMLİ ÇÜNKÜ BUGÜN ALICAM :
Forumda lcd ve plazma tvlerin karşılaştırmalı artı ve eksi yanlarını anlatan yazılar var oraları okuyabilirsin. Ayrıca sorunu google yazarak da arayabilirsin. Bir de Teknosa'nın web sitesinde bu konuda sorulu yanıtlı açıklayıcı yazılar var, oradan da yararlanabilirsin.
BEN SADECE DVD İZLEYORM İLERDEDE HD TV DESTEKLİ UYDU ALICISIYLA TV İZLEMEK BAŞKA Bİ AMACIM YOK
şimdi sana 40x3500' de tavsiye edilir. pioneer 4280xa' da tavsiye edilir. Toshiba 32AV500p' de tavsiye edilir. yani ne bütçe ne boyut ne kaynak hiç bir şey yazmamışsın dostum. nasıl tavsiye bekliyorsun ki?
1000 ile 1500 ytl arası ama şu philips in ambilight özelliği çok hoşuma gidiyor yukarıda werdiğim linkteki nin negatifyönlerini sayarmısınz
söylediğin model güzel aslında senin bütçene göre. ama aynı özelliklerde çok daha ucuz toshibalar var. (32AV500P). Hatta 94 ekranlar bile var o fiyatlara LCD olarak. Plazma olarak ise kaldıysa samsung 42Q serisi, lg serileri ve seg markası o fiyatta 42 inç lazmalar veriyor. değerlendirmek lazım.