Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SONY KDL 40V4230 Nasıldır ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SONY KDL 40V4230 Nasıldır ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
*President*

Sisteme Gözat

25 Ağustos 2008; 10:58:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar hafta sonu bikaç LCD tv inceledim. SONY KDL-40W4000 fiyat olarak 3.329 ytl bunun yanında yine SONY KDL-40V4230 2.699 ytl arada 600 ytl gibi bir rakam var ama cihazların teknik dökümanlarında (ne kadar doğru bilemiyorum) sadece 40v4230 da USB girişi yok ve tek tuner PIP özelliği var.

Sizin bildiğiniz bu cihazlar arasındaki bu 600 ytl lik farkın sebebi neler olabilir. İkiside 40" ve özellikleri sözde birbirine yakın gibi duruyor. Sizce hangi cihazı almak mantıklı? Fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.

AMD 6000+ x64 Dual Core CPU, ASUS Crosshair Mainboard, Kingston 1x1=2 Gb 800 Mhz DDR2 Dual Ram, Gigabyte ATİ Radeon x1300 VGA, SEAGATE 200x2=400 GB 8 Mb Cache IDE HDD, ASUS Vento A9 Kasa, ASUS 450 W PSU, Philips 17" LCD Monitor, Bide gılavyeyinen fare :)

http://www.eywah.biz/
*President*

Sisteme Gözat

25 Ağustos 2008; 17:28:50 

Konuya cevap yazan olmadı ama ben gözden kaçırdığım çok önemli bir detaydan dolayı bu fiyat farkı olduğunu çözdüm, iki tv arasındaki ölümcül fark birinin HD Ready diğerinin ise Full HD olmasından kaynaklanıyor. Nasıl atladın diyenler olabilir ama o kadar modele bakında insanda kafa kalmıyor :D

Konu silinebilir yada ihtiyacı olan arkadaşlar görsün diye burda kalabilir seçim yöneticilerin.

AMD 6000+ x64 Dual Core CPU, ASUS Crosshair Mainboard, Kingston 1x1=2 Gb 800 Mhz DDR2 Dual Ram, Gigabyte ATİ Radeon x1300 VGA, SEAGATE 200x2=400 GB 8 Mb Cache IDE HDD, ASUS Vento A9 Kasa, ASUS 450 W PSU, Philips 17" LCD Monitor, Bide gılavyeyinen fare :)

http://www.eywah.biz/
m@ni@c67

25 Ağustos 2008; 17:33:13 

quote:

Orjinalden alıntı: *President*

Konuya cevap yazan olmadı ama ben gözden kaçırdığım çok önemli bir detaydan dolayı bu fiyat farkı olduğunu çözdüm, iki tv arasındaki ölümcül fark birinin HD Ready diğerinin ise Full HD olmasından kaynaklanıyor. Nasıl atladın diyenler olabilir ama o kadar modele bakında insanda kafa kalmıyor :D

Konu silinebilir yada ihtiyacı olan arkadaşlar görsün diye burda kalabilir seçim yöneticilerin.

Hayır, v4230'da full Hd.
w4000'de 10 bit panel, USB girişi , ses sisteminde iyileşme ,kasa farkları var.
rextr

26 Ağustos 2008; 10:27:22 

Sanırım bu v4230, v4000 'in rengi değiştirilip sony shop dışındaki mağazalarda(teknosa gibi) satılması için getirilen bir model değil mi? kdl-3500'e karşılık kdl-3550 gibi yani.

Eğer sadece renk farkı varsa peşin 2.699 - 200ytl hediye çeki iyi fiyat teknosa için. Ne diyorsunuz?

Sony 40v4000 - Phenom x4 9950 - Aerocool m40 - Creative Trigue L3800 - PS2
HiGHWAYMOUSE

26 Ağustos 2008; 16:27:11 

quote:

Orjinalden alıntı: rextr

Sanırım bu v4230, v4000 'in rengi değiştirilip sony shop dışındaki mağazalarda(teknosa gibi) satılması için getirilen bir model değil mi? kdl-3500'e karşılık kdl-3550 gibi yani.

Eğer sadece renk farkı varsa peşin 2.699 - 200ytl hediye çeki iyi fiyat teknosa için. Ne diyorsunuz?

Aynen dediğin gibi.Tasarım farkı var sadece. Bugün m.köy'de işim vardı. Gitmişken i.b'ye bakayım dedim. İlk defa girdim. Onlarda da v4210 modeli var. Onlara da sordum. Onlarda tasarımı farklı sadece dediler.

Fiyat ise makul gözüküyor. Hepsiburada sitesinde de 12 taksit 2699 ytl v4000.

Nacizane Sony 52V4000 Lcd Tv İncelemem
Rehber > Notebook (Nvidia ekran kartlı) - LCD Tv (Sony) Bağlantısı
Ölü pixel testi nasıl yapılır?
Lcd ve Plazma İçin Basit Görüntü Ayarları

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SONY KDL 40V4230 Nasıldır ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI Eclipse X58
MSI'ın Core i7 platformu için iddialı anakartı Eclipse mercek altında
Aerocool M40 HTPC kasa
Aerocool'un kübik yapıdaki, çift katlı HTPC kasasını inceliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar