Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Luna Açılmıyo

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Luna Açılmıyo Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
vip_bileq

25 Ağustos 2008; 10:44:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar 1.5 ay önce 8600'ım kırıldı ve cepkask sigortalıydı sigortaya gönderdim.bugün telefon elime ulaştı.kapağı falan değişmişti..ama şarja takıyorum telefon açılmıyo..böyle çok hafif ışık gelio..ışıkta değil rengi değişio ekranın sonra yine siyah..usb kablosunuda taktım olmadı..lütfen yardım edin..deli olcam o kadar bekledim telefonu..

iPhone 3G Turkcell
Sony PSP Slim
Playstation2
burak9006

25 Ağustos 2008; 22:55:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bir daha yollayın servise? Bazen eksik tamirli yollayabiliyorlar

N95 8Gb*Cowon F2*Sennheiser ie4*Dell INSPIRON 6000+2gb ram
*C2D E5200( e8500 tatilde:)+DFI p45 T2RS Plus+ �vga Gtx260 FTW version + FSP Epsilon 1010w Psu+Cell Shock 2x1gb 1150 Mhz+Crucial Ballistix Tracer Led 2x1gb 1066mHz(yedek)+Seagate 500 Gb 32 Cache HDD+Samsung 250gb 8mb+Recom X-Force Modded+Samsung 226CW+ Samsung Dvd+Rw+Razer Lycosa+Razer Lachesis 4000dpi+Bench için 2 adet 178cfm endüstriel fan;)

Muscletech Whey Protein Hardcore----Animal Pump---- Universal Amino 3001----Muscletech Creatine Hardcore----Universal Nutrition Hydro Burn---- Efendrin+Kafein+Aspirin----Tribestan+zma;)
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Luna Açılmıyo Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: KT Servis Standı
KT Servis Laptop sahipleri için sundukları pratik ve hızlı çözümler hakkında bizleri bilgilendiriyor
PES 2009 Lansmanı Röportajı
Merakla beklenen PES 2009 hakkında, bilmek isteyeceğiniz herşey bu röportajda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar