izlemek istediğin kanallara bağlı. eğer sen dsmart'ın içinde bulunan; discovery, d-spor, d-max, comedy smart gibi kanalları izlemek istiyorsan mecbur d-smart alacaksın. normal uydu alıp izleyemezsin (cs yoksa).
d-smart receiverların hepsi aynı kalitede. marka önemli değil. ucuz bulduğunu alırsın.
arkadaşlar bu dsmart uyumlu cihazlar için herkes aynı falan diyor ama geçenlerde benim dsmart satan bi arkadaşa sordum goldmaster ve next arasndaki farkı bana next teki fanın daha iyi olduğunu ve böylece ısınma sorununu goldmastere göre daha iyi çözdüğünü söyledi buda cihazın kullanım süresini ve ömrünü artırıyormuş. bana pek inandırıcı gelmedi ama bileniniz varmı bu olayın gerçeklğini? yani gerçekten böle bişe varmı yoksa bizm arkadaş bizi saf görüp kandırdımı
dostum hangı marka ve model ıstedıgını soyle candostum sana en uygunundan ayarlar ve satıs sonrası herturu destegıde verır. ekle ıstersen candostum_24@hotmail.com
arkadaşlar bu dsmart uyumlu cihazlar için herkes aynı falan diyor ama geçenlerde benim dsmart satan bi arkadaşa sordum goldmaster ve next arasndaki farkı bana next teki fanın daha iyi olduğunu ve böylece ısınma sorununu goldmastere göre daha iyi çözdüğünü söyledi buda cihazın kullanım süresini ve ömrünü artırıyormuş. bana pek inandırıcı gelmedi ama bileniniz varmı bu olayın gerçeklğini? yani gerçekten böle bişe varmı yoksa bizm arkadaş bizi saf görüp kandırdımı
benimde duyduğum dsmart cihazlarının tamamı aynı sadece markaları farklı birde tabii next servis konusunda iyi tabii
merhaba dostum sana NEXT YE-9950 CIS ''D-SMART'' UYDU ALICISI tavsıye ederım dusunursen ben onlıne satıs yapıyorum karakoy pıyasasındayım. yanı uydu merkezı. elımden gelen yardımı yaparım. msn ye ekleyebılırsınız..